Quantcast

G. Landsbergis apie R. Karbauskio raginimus apsaugoti tradicinę šeimą: jam reikėtų atsigręžti į save

  • Teksto dydis:

Konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis sureagavo į „valstiečių“ vadovo Ramūno Karbauskio atvirą laišką Seimo nariams, kuriame jis ragina nenusigręžti nuo tradicinės šeimos. G. Landsbergio teigimu, kad R. Karbauskis turėtų pirmiausia atsigręžti į save.

„Aš pasirašiusiajam laišką pirmas dalykas, ką labai rekomenduočiau, tai pirmiausia pradėti nuo savos šeimos saugojimo ir užsiimti tuo, o po to jau pažiūrėti, ką galima padėti kitam“, – trečiadienį „Žinių radijui“ sakė G. Landsbergis.

„Visą laiką reikia pažiūrėti, ar tikrai gali duoti kokių nors gerų patarimų tiems, kuriems ketini duoti“, – pridūrė konservatorių lyderis.

Primename, kad prieš prasidedant Seimo pavasario sesijai Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas R. Karbauskis atviru laišku kreipėsi į Seimo narius ragindamas nenusigręžti nuo tradicinės šeimos, ieškoti sutarimo ir nepriešinti visuomenės ypač šiuo sudėtingu laiku, kai valstybė alinama karantino.

„Šiandien Lietuva stovi ant svarbių vertybinių pasirinkimų slenksčio. Jūsų sprendimas lems, kaip valstybė vystysis toliau. Jūs spręsite, ar valstybė rems ir stiprins šeimą, kurią sudaro vyras, moteris ir jų vaikai, ar valstybėje bus pakeista šeimos samprata taip, kad ji apimtų ir tos pačios lyties poras. Jūs balsuosite ir dėl Stambulo konvencijos. Pastaroji, prisidengusi kilniais moterų apsaugos nuo smurto tikslais, į mūsų teisės sistemą atneštų prieštaringą „socialinės lyties“ sampratą. Kai tuo tarpu daugiau užkardyti smurtą, jo priežastis, geriau suteikti smurto aukoms savalaikę pagalbą, o smurtautojams – skirti labiau elgesį koreguojančias bausmes bei sudaryti kitas sąlygas jų elgesio korekcijai yra įmanoma ir tobulinant jau egzistuojančias nacionalinės teisės normas“, – laiške rašo R. Karbauskis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Faktas - buvo užduotas ne asmeninis, o politinis klausimas

Faktas - buvo užduotas ne asmeninis, o politinis klausimas portretas
bernelis, išsisuko nuo tiesaus atsakymo permesdamas reikalus į asmeninius, ko gero, kitą žmogų ižeidžiantį atsakymą...žemyn upe...žemyn upe...

Faktai

Faktai portretas
Žemgrobys,kurio šeima gyvena Ispanijoje,yra kolūkinės okupacinės sistemos vaisius.Jo privatus interesas vogti,yra paveldėtas..Susišlavė žemes,kurias normali valstybė nacionalizuotų dėl padarytos žalos..Grobikas šeimą ir dalį kolūkinio turto paslėpė Ispanijoje.

Kodėl

Kodėl portretas
Suklaidintiems žmonėms neaišku, kad ne pleputės armonaitės kelia grėsmę Lietuvai, o neribota emigracija. Keista, tautiečiai nesuvokia ,kokia kryptimi yra didžiausi pavojai. Pavyzdžiui, žemgrobis Karbauskis balsavo prieš Lietuvos stojimą į NATO, prieš nepriklausomą Lietuvos energetiką...Dabar šitie karbauskiniai melagiai "valstiečiai", Kremliaus klapčiukai rodo silpnapročiams puolimo kryptį - pulkit homiką Raskevičių...Gėda.. Lietuvos žmonės ,kada pagaliau suprasit, esate mulkinami - mes prarandame tautos kraują, žmones, kurie emigruoja. Protestuokit prieš emigraciją, palikit ramybėje homikus. Pagarbiai Arvydas D.
VISI KOMENTARAI 67

Galerijos

Daugiau straipsnių