Quantcast

G. Landsbergis apie Lietuvos sankcijas Baltariusijai: man gėda, kad tik tiek padaryta

Grįžti į straipsnį

Toks tai konservatorių šlubas arkliukas į rinkimus

Toks tai konservatorių šlubas arkliukas į rinkimus portretas
Rado nauja arkliuką ,ir nauja daina traukia jodami į rinkimus .

>>>Jei jau ne tokie turtingi, kaip Anukas, tai

>>>Jei jau ne tokie turtingi, kaip Anukas, tai portretas
Deja, aš taip pat turėjau vilčių... Bet "šūdmalos "autorius jau seniai nuseno, ne tik fiziologiškai, bet ir žmogiškai. Taigi, viltis sulaukti rašinio jau mirė. O visa kita, kas priklauso, pasibels nelaukiant. Kaip sakoma: daug pašauktųjų, bet mažai išrinktųjų. Tai liečia ne tik katalikus, bet ir liuteronus ir kt.

Jei jau ne tokie turtingi, kaip Anukas, tai

Jei jau ne tokie turtingi, kaip Anukas, tai portretas
bent jau bukime teisingi. Pirmiausia, V.L. akademinio darbo nebedirba, taigi profesoriumi vadintis nebegali, marksizmo ar ne. Toliau, ne V.L. sukele tauta, bet pati tauta vede V.L., nes nepamirso LAISVES IDEJOS, kurios irgi siaip jau marksizmas leninizmas nemego aptarineti. O del kitu "profesoriaus" ypatumu - kronizmo, nepotizmo ir korupcijos kada nors gal koks ivykiu dalyvis, jei nebus paciam geda, tai knyga parasys, kai nusens.

Pillietis

Pillietis portretas
Tarp kitko... Pasiskaičiau Gotlando susitikimo medžiagą ir tapo aišku: kas buvo kas? Kas buvo požiūrio į Lietuvos nepriklausomybę "step-by-step" autorius ir kt. Siūlau pasiskaityti. Ir paaiškės, kodėl KGB netrukdė susitikti Gotlande, kas ten dalyvavo ir t.t. Tai dar buvo gūdūs LSRS laikai, kai sienas stropiai saugojo budrūs ir pastabūs pasieniečiai...

Pillietis

Pillietis portretas
Pone Gabrieliau, jei Tamsta pergyvenate gėdą "...Gabrielius Landsbergis: man gėda, kad tik tiek padaryta dėl Baltarusijos", nesunku pataisyti padėtį ir parodyti humanitarinį pavyzdį: 1) tarpininkaukite priimant baltarusių vaikų į Mortos mokyklą; 2) geranoriškai suteikite humanitarinę piniginę paramą nukentėjusiems baltarusiams iš tų lėšų, kurios sudaro tik nedidelę dalį Tamstos turto, pagausėjusio vykdant Seimo nario pareigas, o ne Lietuvos biudžeto sąskaita (gal atsiras ir pasekėjų...) Kitokiu atveju Tamstai teks pasitenkinti senelio sumąstyto įvardijimo - liksite šūdmala.

to taip

to taip portretas
Tai ko už Skvernelį nebalsavai? Juk jie kiekvieną dieną seime su konservatoriais kapojasi

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Skaitykit šunaujos komentarus. TS/LKD vykstantis priešrinkiminis suvažiavimas besikoliojančiai Kremliaus šunaujai (sovietiniams kolonistams, kolaborantams) bei Karbauskio gandragalvių žalios vištos spaudytojams sukėlė ilgalaikį nevalingą tuštinimąsi. Vargšai nusibaigs greičiau nei sulauks Verygos koronaviruso.

Taip

Taip portretas
Jeigu konservai laimės tik sukčiavimo keliu jie šitaip sugebėjo per prezidento rinkimus , renkat parašus visiem kompiuteriai užlūžo , Šimonytei ne

tiesa

tiesa portretas
> sdf balsuos už kg,b. Apskritai, tema ne apie kg,b,b veikėją ir jo anūkėli kuriam papunis padovanojo zombių partiją, o apie atvirą kišimasi į Baltarusijos vidaus reikalus. Perversmo organizavimą, finansavimą bei palaikymą, žinoma tai ne LT , o jos šeimininkų organizuotas veiksmas, bet žarijas žarsto LT, už tai teks atsakyti. Standartiniu atveju, Baltarusija už tarptautinės teisės pažeidimus turėtų įteikti diplomatinę notą bei atšaukti savo diplomatinį korpusą iš atvirai agresyvios šalies, bet užteks ir ekonominių sankcijų, įdomu kaip beretiniai "patriotai" ramins be darbo likusių tūkstančių lietuvių protestus :)

Manau

Manau portretas
Konservatoriai vėl bus opozicijoj.

Taigi

Taigi portretas
Lietuvos vadas ŠŪDMALA

sdf

sdf portretas
Vytautas Landsbergis yra tautos vadas. Aš balsuosiu už konservatorius.

pritariu

pritariu portretas
Daugiau lozungų, dar daugiau lozungų ir apginsime draugą vadą visų beretnykų saulę ir jo anūką.

Pažiūrėsime,

Pažiūrėsime, portretas
ar iš šiuos komentarus prie kollaborantus ištrins, tada visą tiesą parašysime į kitus portalus. Kovokime už Lietuvą tėvynę, demaskuokime Lietuvos parsidavėlius, trolius, Prigožino fabriko klupčiukus. Piktžolės visuomet klesti.esant palankioms sąlygoms. Piktžoles reikia ravėti. Šiuo atveju herbicidu tinka aštri kritika ir kolaborantams, ir tribūnos nuomotojams..

Trinami

Trinami portretas
Pastebėjau, kad keli komentarai už Lietuvą, už jos vakarietišką politiką trinami. O paliekami keiksnojantys p. Profesorių, jo šeimą. taigi šis portalas lyg tampa antrąja Respubblika.

senelis

senelis portretas
kaunietis kolaborantas putojasi. Kiek neapykantos Atkuriamojo seimo pirmininkui, kuris vedė Lietuvą į išsilaisvinimo kovą! Kiek šmeižto iš apakusio neapykanta žmogaus! Ir kiek mažai žodžių už Lietuvą gimtinę! Prasivadžiavimai, keiksmeliai parodo tokio žmogaus menkumą.

kgb

kgb portretas
supriesinti lietuva su kaimyninemis valstybemis,padaryti chaosa lietuvoje.toks lansbergiu sutves tikslas...o patys sedi prisivoge ir juokiasi is lietuvos zmoniu...

Anonimas

Anonimas portretas
JUS RUSISKI DALBAJOBAI JUMS IKI TATOS MENTALITETO LABAI TOLI PER MENKOS SMEGENELES.

Vagims

Vagims portretas
labiau rupi Baltarusija ,negu savo Valstybes ir Tautos gerove. Beda Tautai tokie isrinktieji !

nu kur

nu kur  portretas
jis matet protinga anuka ,ar kita is koservdezutes,ju tikslas vienas Lobti Tautos ir valstybes saskaita? Kas jiems ir kitiems draude ,draudzia ir draus 'dirbti' Lietuvos ir Jos Tautos Gerovei ? Tik savi uabai ,kuriuose Valstybes ir Tautos turtas,per kuri Jie tampa milijonieriais ! Nerinkit tu, kurie buvo valdzioje,nes jie nieko nenuveike ir nieko nenuveiks ,nei Lietuvos nei Tautos labui !!!!!

jo

jo portretas
Tegyvuoja vagies mortos mokyklėlė, šlovė draugui vadui ir jo anūkėliui visų tautų beretagalvių partijos paveldėtojui.....ir taip toliau, Meldžiasi sekmadienio rytą zombiai .

tam

tam portretas
> Beretnykui pachmeliukas:)))

dar kartą - kola*borantų pykčio

dar kartą - kola*borantų pykčio portretas
1. So*vietiniai nos*talgikai negali atleisti profesoriui Landsbergiui, kad jis nuvedė lietuvių tautą į nepriklausomybę. Jam primetama, kad sugriovė kolūkius. bet tuo metu vykdomoje valdžioje buvo K. Pruns*kienė ir A. Bra*zauskas. Bet nuo jų - kaip vanduo nuo žąsies plunksnų.

tt

tt portretas
Gėda už Skvernelio pavogtus 4mlj eu, geda uz Skvernelio keliuka, geda uz mokytojus, geda uz gydytojus, geda uz kaukes, uz negrazinta PVM, geda uz suvarzymus del alkoholio, geda uz padovanota 260 mlj eu skola padovanota Orlenui, geda uz pazemintus ir paniekintus visus lietuvos zmones.

geriau

geriau portretas
gėda, jam būtų dėl savo darželių ir panašiai, ir kas jam, kad visokie plepalai ar akcijos prieš Baltarusiją, na atims iš biudžeto trečdalį ar daugiau pajamų, liks be darbų daug žmonių, jo versliukai vistiek bus "maitinami" mokesčių mokėtojų sąskaita, jo milijonų tik daugės

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Gaila, kad motina jauna būdama V.Lansbergio jo nenurijo jauna būdama. :) Daba vagių klaną turim kentėti.

Taigi

Taigi portretas
Jūs gi nepateisinote mūsų,kaip jūsų darbdavių lūkesčių,rupinates tik arba savimi arba svetima šalimi,tai sunkiai galit tikėtis gauti darbą,nereikalinga tokia partija,kuri kenkia savo šaliai

Cc

Cc portretas
Na ,jei rūpi tik svetimi reikalai,tai iš tokios partijos nieko nebus

nordland

nordland portretas
jam geda tik del to, kad nepraliejo baltarusiu kraujo ir nenusiejo aiksciu lavonais.

As

As portretas
Ko kištis į svetimus reikalus, kad sužlugdytum Lietuvos reikalus? Kas įpareigojo ir kieno vardu brautis ten, kai problemų pakanka čia. Ką nuveikei per 4 metus žmonėms, sėdėdamas Seime? Girdėjos tik trūkdžiai, nepagrįstos paskalos, o kur darbas žmonėms ? Nebuvo jo ir nėr ko siautėt mūs vardu- apseisim - tam yra Valdantieji - tam dirba Vyriausybė, todėl būk , gabrieliau , savo vietoje...

Ir kas

Ir kas  portretas
iš šito gaidžio vaikų išaugs?:(

o

o portretas
tau negeda uz tavo seno ozio padarytus nusikaltymus uz kurius tau paliko milijonus nes pats po bobos padu gali tik kartot senelio politkliedesius nuo kuriu visa tauta akarto ta galima spresti pagal gausybe kom kurie deja jums nepalankus nes daugumos /runkeliu/ pasirinko vergove savo saly ir siandien jie isreiskia savo nuomone uz kuria kaikas tupi uz grotu kaip paleckis ir kai neliko vietos visu susodint jus su savo soroshebra paleidot vyrusa kad 1 visus senius AA o vaikus vergijon kas vyksta graikijoje ......

Kregždutės

Kregždutės portretas
Gera kaukė su kregždutėm, nuostabiai pavykusi nuotrauka, dešimtuko verta

Kaip

Kaip portretas
už 1€ nupirkti 1,3 milijono € vertą sklypą Vilniuje? Mokykimės.

nei

nei portretas
latviai nei estai nesistengia organizuot sio politdurnyno kuri skatina zydjankiai soroso bei bergdinastijos atstovai truksta tik grauzinienes su vyktoriuku kuris diplomatiskai tyli nens tykisi kad /runkeliai/ ji iremins i amzinu pazadu /firma/ 4m o gal ir iki GG?...

Anukas, kaip tipiskas oportunistas,

Anukas, kaip tipiskas oportunistas, portretas
nori kelti didziuli sou, bet nieko realaus pats pasiulyti neigalus. Kai jau iprasta tam susireiksminusiam diegui.

Raso jei ne Lansbergis butumem laize rusams

Raso jei ne Lansbergis butumem laize rusams portretas
Uzpakali,jau geriau rusams ,nei vakarams.Prie ruso buvo gerai niekas neemigravo darbo,mokslo ir gyvenamo ploto uzteko visiems.Jusu isgarbinti vakarai atnese isnaudojima zmoniu,prostitucija ,kur matyta guminiu bybiu dulkintis,tai proto neturejimas,proto nulis ir is viso zmoniu nuzmogejimas.Bjauru,kaip reikia garbinti velnius,melagius ir apsisaukelius.

tiesa

tiesa portretas
Kol kas nusimato tik sankcijos Lietuvai ir tūkstančiai bedarbiu, tuo tarpu baltarusiams visiškai neįdomūs Broilerio rinkiminiai virkavimai, ten tiek už batka, tiek prieš batka vienodai prieš vakarų žydrąją kultūrą, net į LT priverstinai pabėgusi matrioška visiškai prorusiška, tik pasikeitus situacijai apvertė plokštelę, o juk dar neseniai šlovino Krymo sugrįžimą pas motiną Rusiją :)))

Pillietis

Pillietis portretas
Šachmatų kategorijomis - "ėjimas arkliu", arba bandymas pergudrauti. Kuo toliau, tuo aiškiau, kad Aliaksandras neišsilaikys. Opozicijai to pasiekus, labai naudinga savo "lydere" turėti S.Cichanouskają, "savi-legitimizuotą prezidentę", nes ji išnyks, kaip muilo burbulėlis, o Gudijos naujajam anarchui (kol kas „incognito“) ji pagal protą ne konkurentė. Todėl Aliaksandras padeda opozicijai (o pakeliui - ir Kremliui), pašalindamas iš kelio raiškiai rimtesnius potencialius jo "konkurentus" (M.Kalesnikova ir kt.) , kurpdamas bylas arba stimuliuodamas jų pasišalinimą į Lenkiją ar Lietuvą. Neatsitiktinai apgalvotai organizuojamos moterys, kurios net ir su vaikais dominuoja tarp maištaujančiųjų. Ir asilui turi būti aišku, kad opozicijai laimėjus, jos nebus konkurentės užimant valdžios viršūnes. Pamąstykime ir apie tai.

R

R portretas
Snarglys milijonierius,nejuokinkit svieto,sazinigai dirbadamas be senio palaikymo tokiu pinigu neuzdirbsi praktiskai jokiam versle,tegul durnais nelaiko tu kurie tame kaska supranta,o tiem aklatikiam kurie viskuom tiki tegul jis myza ant galvos,bet jie sakys kad cia lyja.

SS

SS portretas
Tu cia anonime ar anoniste apie save?

Klizmantas

Klizmantas portretas
Kliedesiai....

Atsakas anonimui

Atsakas anonimui portretas
Psichiniai ligonys , plytlaižės , dvasios ubagai užstojantis Lietuvos vagis , landsberginius

Senekai

Senekai portretas
buvusių kagėbistų nebūna. Viskas, kur tik prikiša savo kanopas ožys, atsigręžia prieš lietuvius.

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Beširdis laiko "širdį"?

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Maskva slaptu raštu buvo informavusi pabaltijo 3 valstybes, kad atiduos taikiai joms nepriklausomybes. Latvija, Estija ir pasiėmė, o mūsų ožiui prireikė kraujo. Turim dabar ką turim. Kraują tebesiurbia iš mūsų lyg šių dienų.

NA NA

NA NA portretas
dėdulė kgbistas landsbergis nusivylė ,kad nepilnai įvykdė Maskvai užduotį ,----------nei viena valstybė nepalaikė Lietuvos išpuolio prieš Baltarusijos atominė elektrinę ir nepalaikė " Lietuvos" puolimo prieš Baltarusiją ir neskyrė jai sankcijų ,,--------dėdulė landsbergis tapo karo kurstytoju ,rusai juo naudojasi ,kaip ekstremistu ir kurstytoju ,bei laidininku ,kontroliuojant Lietuvos ekonomika ,jei jis būtu rusams nenaudingas ,jį savi greit užtildytu ,kaip ir kvailą jo anūkėlį ,kuriam yra leidžiama grobstyti Lietuvą ,,,,sėkmės Lietuvai ,kelk galvą Lietuvį ir nepardavinėk žydams landsberginiams žemių už 1 eur ,,,

Seneka

Seneka portretas
Tokiais atvejai suvoki- kaip vis gi nusispjauti ant Lietuvos žmonių ir Anūkui ir KGBDėdulei. Gal net KGBDėdulė ir dabar įtakojamas kremliaus, kad taip kenkia Lietuvai?

Ssman

Ssman  portretas
O negeda del anukelio kur uz eura pirko

taigi

taigi portretas
> Anonimas. Jei ne Gorbačiovas ir lenkų Solidarnost tai iki šiol klausytum draugo tarybinio profesoriaus, LTSR Marksizmo - Leninizmo katedros vedėjo skambinimo metalofonu...tarybi...liet...liaudi...suk.... garai vartėsi kgb papunis sovietmečiu :)

As

As portretas
Anukeli.paklausk ka.deste senis.klaipedos unoversitete net barzda.ir.ta kaip ozelio

Kokia geda

Kokia geda  portretas
Uz sia apsivogusia Lendzbergoviciu seimyna

Anonimas

Anonimas portretas
SUKNISTA SUNAUJA JEIGU NE LANSBERGIS JUS PO SIAI DIENAI LAIZYTUMETE RUSKIUI SUBINE..

broileriui neadekvatui-jau padarei daugiau,nei pakankamai

broileriui neadekvatui-jau padarei daugiau,nei pakankamai portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

jo

jo portretas
Baltarusiams giliai nasra...t ant Broilerio gėdos, kaip ir ant LT, ES ir visų vakarietiškų vertybių, ten net didžiausi riaušininkai ne dėl to šiaušiasi, na gal žydrieji kiek atitinka anūkėlio lūkesčius.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Lietuvos bėda. Nėra žurnalisto kuris rašytu TIESA

aha

aha portretas
dar mamos pienelis ant lupu kampuciu ir pliurpia nesamones ,kaip zaizdamas smelio dezeje ,liurbis .

T

T portretas
Parcijos paveldetojas pries rinkimus prabilo:) Landsbergiu klanas niekuo nesiskiria nuo Lukasenkos klano,papunis Gabriukuj partija padovanojo,o batkia savo bastriam aukstus postus,tad oziuk nera ko mekent sedek sau ramus ant Austejos nusiraminimo kedutes ragelius suglaudes.

Atsakas ar ne taip

Atsakas ar ne taip portretas
Jūs man pasakykit kaip gali žmogus tapti milijonierium sąžiningai uždirbant , niekaip , o Langsbergis tapo vogdamas iš pensijų fondų persivedus į savo fondą , žemės nupirktos už vieną eurą ir šis žmogus gali vadovauti Lietuvai , gėda.

mn

mn portretas
niekada niekur nedirbanti anūkė tvirtina. juokinga

RED DALIA

RED DALIA portretas
MOLODEC! Lietuvai 500 milijonu nuostolio ir visi kroviniai i Rusija iskeliavo! drg Putinas duos medali!

Rasa

Rasa portretas
Sako balius kainavo 5000 euru nepigi provokatorė

kauniete

kauniete portretas
LANSBERGIUKAS SU ŠIMONYTE SURUOŠE BALIU CICINOVAI RESTORANE BET JAUM JUMS BUKAGALVEI EILINEI KONSERVAI TAI TIK SASKAITAS ŠIMONE PATEIKS JEI PAPULS I VALDŽIA TAI TAI CICINOVSKAI SIULO NET BUTA UŽ DYKA IR PRIVILEGIJAS VAIKAM

Tai tai

Tai tai portretas
Lanzberkiukas nori svetimom rankom žarijas kurstyti,mes ir taip daug kišamės į baltarusių reikalus visaip padedam priimam pabėgusius,bet per daug tai gal nereikia,Gabrielius nieko nesugeba tik kritikuoti,kritikuoti,taip ir sėdi seime nieko apart kenkimo neveikia ,o alga didesnė nei kitų seimo narių kurie pateikia kuria daugybė įstatymų,kaip lengva tiems konservatoriams ,manau žmonės pamatę jų "darbelius" apie balsavimą už juos nė negalvos

Tam ar ne taip durniau tu

Tam ar ne taip durniau tu portretas
Lietuva visa praskolinta ir skolinti milijardai per 30meteliu ISVOGTI,jei tavo galva ka sako,turbut pats prisidejes prie kontrabandos.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Skaitykit šunaujos komentarus. Pas TS/LKD vykstantis didysis priešrinkiminis suvažiavimas iššaukė pas Kremliaus šunaują (sovietinius kolonistus, kolaborantus) bei visokius gandragalvių žalios vištos spaudytojus didyjį šlapinimąsi.

Ar ne taip?

Ar ne taip? portretas
OOOO kiek kolorado vabalų dar Lietuvoje. Ka jums Landsbergis pavogė.Nei viešbučio,nei jokio dvaro,nei jokios pilies,nei ežero.Tik pasistatė namelį prie jūros tiek metų išdirbęs.Ir jei galėtumet tai atimtumėt.titoviniai,ir komunistinis paveldas.Galimai patys vogėt kur dirbot ,o nebelikus iš kur vogti tai siuntat.

idomu

idomu portretas
Nėra gėda kad šaudei žmones Vilniuje?

Javinis

Javinis portretas
Taigi, per mazai Pagal konservatnikus tai reikia uzdrausti visa Baltarusijos tranzita per Lietuva .Aisku budzetas neteks milijonu ir daugybe darbuotoju neteks darbu ,bet ne beda.Konservatnikai labai gerai moka pakelti mokescius ir sumazinti pensijas ir apipjaustyti socialines programas.Ka jau yra dare. Ir aisku tokiais paciais metodais kaip Baltarusijoje dauzyti protestuojancius zmones pries valdzios bukuma.

Anonimas

Anonimas portretas
G E D A lietuviu tautai kad iki siol laiko ant savo sprando issigimusia vagiu ir banditu Landzbergiu gauja. Geda jums lietuviai.

O aš manau

O aš manau portretas
Šimonyte pasikviesk į lovą Vytuką , žmonos neturi , ten susiglausit labiau nei nuotraukoj

Gal

Gal portretas
Gabrieliui ir nebaisua erzinti Rusiją ir Baltarusiją- jei kas papunis paslėps kokioje nors ligoninėje, kaip per Baltijos kelią....

Tai mačiau ir mastau tik taip.

Tai mačiau ir mastau tik taip. portretas
Matau šiuose komentaruose Titovo rėmėjus. O Algi nuvažiuok ir suskaičiuok jei tau neaišku kas yra kas.O Nelygink KGB--iste 2008 metus.Ten buvo Paleckio provokatoriai ir su lazdom kaip pats rašai daužė langus.Dar mažai jiems davė.Mat dar atsiprašys Putino statytinio.Į kalėjimą kuo greičiau jį.O Lietuvą išvogė AMB klanas,o visus siundė ant Landsbergio.Jie sėdėjo valdžioje ir turėjo visas galimybęs vežti sunkvežimiais iš ūkių,viską prichvatizuoti.Bet jus to nenorite suprasti,nes esate komunistinis paveldas.Ir jūs teigiate kaip Paleckis,kad mes šaudėme į savus.Tai komunistai taip sugeba meluoti.

Man gėda

Man gėda portretas
kad tokie ksip Lanzbergiai dar nepasodinti ant kibiro !!!

Tiesa

Tiesa portretas
Gabrieliau geriau pasidomėk žmonos Austėjos darbelius , kaip vagia iš tėvų pinigus už darželius ir mokyklas išaiškino vartotojų teisių tarnyba.GĖDA.

Algis

Algis portretas
Kiek rusakalbiu Lietuva gali prisiimt? Dar labai neaisku ko tie baltarusai aplamai nori, gal visgi didele salis nori Lukasenkos, o jei nenori tai patys be 2.5 milijonu lietuviu pagalbos susitvarkys, be to dideles slavu valstybes gal turetu ju kovotojus kurie palieka savo sali pasiimt o ne mazute nykstanti Lietuva? Lenkijoj apie 45mln gyventoju ir artima kalba. Lietuva isnyks jei ims visus ukrainiecius, baltarusus ir juos islaikys.

Taip

Taip portretas
Broileri ir ŠimONYTE prisiminkite kaip konservatoriai per 2009m mitingą daužė savo Lietuvos Respublikos piliečius kiek sužeistų buvo, o dabar tik Baltarusija mato ir kiršina su šikanovskaja

žiū

žiū portretas
Gėda - pelėda, lašinių neėda.... Tai mums, lietuviams, gėda dėl tamstos, kad ,,tik tiek padaryta" dėl Lietuvos! Lendat ten, kur jūsų neprašo!

Ašara

Ašara portretas
kokia geda 30 metu kenteti koncervatoriu išsidirbinejimus ir jie drista menkinti kaimynus

sitam Sudbergiuj geda pries savus KGBesnikus

sitam  Sudbergiuj  geda  pries  savus  KGBesnikus portretas
omonoininkus policajus kurie susaude taikia, pensininku demonstracija Vilniuje , 2008 metais ...nususus gnyda lietuvos saviem policajams ypirdolink sankcijas kurie saude y demonstrantus ir dauze juos guminem lazdom , eik sutrauka konservatlyberastine atsiprasyt Paleckio kury tavo gaujos teisesmaukiniu mafija laike be teismo kalejime ir kankino metus su virsum laiko .... UUuuuuu slykstynes.......

Lansbrgu klanas Yxodi

Lansbrgu klanas Yxodi portretas
Mums geda ka tu tvarilini. YXODI

irute

irute portretas
Oziuk,baik bliauti ,sude tu,kodel nieko neveiki,prie koronos neprisidejai,nesiulei net pagalbos,dabar taip taip pat,kritikuoti lengva,o daryti siunku,maziau blaiuk issigimeli,juk is pradziu sakei kad tai perteklinis demesys,

Sakai gaila,kad tiek padaryta

Sakai gaila,kad tiek padaryta portretas
O ka nori dar istaisyti,tokia Lietuva Lukosenkai roles negroja.Kai tuo metu Europos Sajunga tyli,nes zino,kad reikia nesipykti,o cia musu nulekia parekaut.Slepkites ,nes jau pridirbot.

Aišku

Aišku portretas
Teisingai buvo protingo žmogaus pasakyta , kad landsdberginiai yra antifašistinė partija ką iš tokių reikia norėti , kenkėjai Lietuvos

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
man gėda žiūrėt ir išverstaskurius raudonus..kgb užslaptinot

As

As portretas
Apie sovietus viskas aisku ,mano gymines nukentejo bet su nauja rusija kabutese lietuva per silpna kovoti net ir nato cia pat,kol vakarai nuolaidziaus nieko gero nebus ,turi pasikeisti eiliniu rusu poziuris i gyvenima bet kol kas jie patenkinti

idomu

idomu portretas
Įdomu, kas mokės dėl kvailų - parsidavusių jankiams politikų veiksmų be darbo likusiems tūkstančiams lietuvių pašalpas ir kaip malšinsite įpykusios minios neramumus Lietuvoje?

Iš kur tokie žmonės atsiranda....

Iš kur tokie žmonės atsiranda.... portretas
Bet ir partija konservatorių......kuo daugiau kraujo.....mirčių....supriešinti tautas....tada bus daug padaryta...būsite laimingi....

Anonimas

Anonimas portretas
>dfsfgdg. Paskubėk, nes susirinko didelė idiotų megztaberečių zombių šutvė. Glušberečiai, neįdomūs jūs baltarusiams, nei tiems kurie už batką, nei tiems kurie prieš :)))

dfsfgdg

dfsfgdg portretas
Gerbiami komentoriai Šiandiena po 14 val. įvyks renginys Baltarusijos konsulate. Bus atidarytas langas ir Lukašenkos OMONININKAS iškiš subine visi norintys gali ateiti ir lyžtelėti. Gerbiami komentatoriai susigiminiuokite savo švelnius liežuvėlius su šiurkščia omonininko subine ir taip įrodykite nemeile USA, ES ir konservatoriams. Aš balsuoju tik už konservatorius.

Kaunas

Kaunas portretas
Jie del Lietuvos nieko nepadare dar jie baltarusija susidomejo.

Taigi

Taigi portretas
Jeigu laimės konservai patikėkit sukels pilietinį karą , šitaip lojant "šūdmalai"

taigi

taigi portretas
Išgamoms kurie Vilniuje sušaudė žmones prie seimo pagaliau GĖDA.

manau

manau portretas
Gėda prieš ką? Prieš šeimininkus iš usa ? Gal tiesiog eilinė populizmo dozė beretiniams zombiams? Pirma baltarusių paklausk ko jie nori, nes kvailai atrodėte "Baltijos" kelyje vardan Baltarusijos, nes net aršiausiems riaušininkams buvot neįdomūs. Baltarusiai nenori nei LT , nei PL, nei jų šeimininkų, jiems Europinės vertybės svetimos, tiesiog nusibodo batka, o jūs pučiat propagandos burbulą ir žlugdote Lietuvos ekonomiką bei atvirai kišatės į kaimyninės valstybės vidaus reikalus. Tokiais atvejais kaimyninė valstybė turėtų įteikti diplomatinę notą ir paskelbti karinę padėtį, bet batka ne glušas papunio broileris, jis darys kaip Baltarusijai naudingiau.

Broileri

Broileri portretas
Kas darėsi prie Seimo rūmų 2009m.konservatorių partija išvaikė žmones per labai trumpą laiką ir šaudė guminėmis kulkomis ir sužeisti buvo ir daug gavo baudas už tai,kad dalyvavo mitinge nieko nesiskiria nuo Baltarusijos

taigi

taigi portretas
Broileriui geriau patylėti, glušas barškutis be papunio visiškas nulis.

Istorija

Istorija  portretas
1940 metais atėję rusai į vagonus pirmiausiai sukrovė aršiausius politinių partijų veikėjus. Sąrašai buvo sudaryti iš anksto. Kai kuriems pavyko pasprukti, bet daugelis nebespėjo.

Galerijos

Daugiau straipsnių