Quantcast

G. Landsbergis: abejones dėl pirmosios ponios skiepo būtina išsklaidyti

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Prasmirdęs aferistas,vagis... Neturi nei veidrodžio, nei muilo ir priemonių ,kad atrofytų kaip švarus žmogus. Ir dar aiškina kitiems kaip elgtis,nevykėlis..

Kis

Kis portretas
Prezidente,neleisk kiekvienam piemeniui koja atidarineti prezidenturos durys,sues su visa amunicija.Pradek mastyti apie antra kadencija,elkis pagal ranga ir busi tautos perrinktas.Si gauja nesa Lietuvai kosmara,reikia stabdyti ir tai prezidento pareiga!

Sigitas

Sigitas portretas
Ten kur konservatorius žengs--įlips-leptels, tai paprastam mirtingajam nėra kas beveikti. Nuo jų tokių sveikam protui nesuvokiamų veiksmų belieka tik iš gėdos raudonuoti. Eilinė šudmalystės pasireiškimo protrūkis. Po paraliais t.y. koks to ministerio reikalas ar pirmoji ponia to darė, ar ne darė?

LR

LR portretas
Nesiskutetes pasvinkes apsmurgelis , Yra tokiu priemoniu : Bic , gillette Ir dar bando nurodinet i savartyna siuksle

Kaip gaila kad tokias nuomones viešina valstybės atstovai

Kaip gaila kad tokias nuomones viešina valstybės atstovai  portretas
Kiekvienas žmogus gali turėt asmeninių priežasčių dėl ko nesiskiepija arba skiepijas. Gal net negali, gal yra persirgęs turi antikūnų. Man jokios įtakos skiepytis ar ne nedaro, jei pasiskiepytų prezidento žmona. Ar būtina žmogui viešinti dėl ko nesirenka skiepytis arba, kad persirgo, arba kad prieš skiepą pasijuto blogai. Kaip gaila, kad tokias nuomones aptarinėja ne iš gatvės žmonės o valstybės atstovai.

Atminitis

Atminitis portretas
Senstu, bet atminti gyva. Tad Jūsų, komentatoriai, klausiu: ar pamenate bent vieną ministrą, naujoką politkoje, kuris būtų kasdien, vos ne kas valandą visoje Lietuvos žiniasklaidoje, TV? Cituojamas, garbinamas, kišamas.? Grūmoja nedidelio ūgio vyrukas Rusijai, nrodinėja Batarusijai, auklėja Gruziją, patarinėja Ukrainoje? Kas tie GL nematomos "pagalbos"komandos, štabo" influenceriai, pratinantys tautą prie būsimo "karaliaus"? Darosi nebejuokinga, nes labai primena senus sovietinius laikus. Viena partija, vienas veidas, vieni lyderiai" laisvose" pasaulio šalyse: SSSR , Kuboje, Šiaurės Korėjoje Šiaurės Vietname,,,. Prisimeni ir Lenino rąstą, vado Raštus, Lionią Brežnevą, korėjičius Kimir- senus.. O gal man tik vaidenais, bet kažkas jau mūsų valstybėje vyksta...

Kada bus gana

Kada bus gana portretas
Mums netaip svarbu kada pasiskiepys pirmoji ponia /tada kai sveikata leis/ mums svarbiau kada saziningai tautai kalbes GABRIELIS- NES NUIOLAT MELUOJA,TAI SKLYPA UZ 1 EURA PARDUODA,TAI KO NEPASIULET TAUTAI BUTUME DAVE NE VIENA,O GAL IR SIMTA AR TUKSTANTI / TU TOKS MELAGIS,KAD BAISU/ Tai vel giriesi kiek turi sutaupes tukstanciu.Tautai menesio pabaigoje nebeuztenka maistui,o apie taupyma tai ir kalbos nera.Gal ir algos butu didesnes jei nebutu is biudzeto naudojamos lesos tavo privaciam bizniui- mokykloms islaikyti

nesiseka

nesiseka  portretas
anūkui .................nei užsienio gastrolėse , nei pažistamų vyrų ponias skiepijant

Vitalija

Vitalija portretas
Kartais reik galvot ką sakai,nes nežinai kaip reiks pasiaiškinti.

dk

dk portretas
Ka beparasytu apie G.Landsbergi - kremliniai jau pila paplavas ant jo. Ministras teisus - First lady yra matomas zmogus valstybeje ir privalo elgtis atsakingai. First lady - tai ne kokia turgaus prekiautoja kuriai i viska nusisvilpt.

pietietis.

pietietis. portretas
gabrielius labai prastai apie Lietuvos zmones-argi cia begalviai ,negalintys apsispresti del skiepu- butinai jiems kazkoki pavyzdi parodyk- jei yra tai tikrai vienas kitas..kitiems tas pat valdzia skiepijas ar ne.

Vaiku darzelis

Vaiku darzelis portretas
Isivaizduoju, kaip Voldemaras klausia, kodel Smetoniene nevartoja kokiu nors vaistu... Tikriausiai to nebutu, o jei ir galetu buti, liktu nesuprastas... O dabar...

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Gabrieliau, kol rūpinaisi 1-os ponios skiepais, į Lietuvą prasmuko šeši rusų, du baltarusių šnipai.

Ale

Ale portretas
kaip svarbu LR užsienio reikalų ministrui rūpintis pirmosios ponios reikalais:D:D:D.Pridūrkas ne daugiau:D

Anonimas

Anonimas portretas
Gėda,kada jauni politikai užsiima pletkais...ir kam jau čia tiek įdomu,pasiskiepijo ponia ar ne?Kaip kas nori taip tas tegul ir daro,koks čia gali būti pavizdys,noriu skiepijus noriu ne.Jau išsisėmė,kad nebeturi apie ką šnekėt.....gėda....

Keisk dilerį cha cha , silpnaprotystė ryškėja

Keisk dilerį cha cha , silpnaprotystė ryškėja  portretas
Man labai apmaudu, kad jaunas politikas Gabrielius Landsbergis nuėjo tokiu žemu, nepadoriu keliu ir ima kaltinti žmones net iki galo nesuvokdamas situacijos, ir net nemėgindamas jos suvokti. Žmogus dar yra gana jaunas, norėtųsi palinkėti, kad jis padarytų..... P.S. cituojant tave cha cha ir Prezidentas prie tų kremlinių , nes ponaitį Landsbergį pastatė į vietą ? Intrigantai tie kurie nesiaiškina , o pletkais kiršina žmones ? Fui....konservynas kitaip nemoka ...Man jų visa politika tik kiršinimas ...

idomu

idomu portretas
kaip siulytu tas vakcinas kitiems, jei niunbergo teisme reiketu atsakyti uz savo zodzius ir veiksmus. Siulo eksperimentines valcinas zmonems, geda!

Genetikos nepakeisi...

Genetikos nepakeisi... portretas
Kas kitas gali iš ožio gimt... tegu rusus žiūri, dar nepuola, tai naują strategiją tyzinimo reik kurt, o jis ponias šniukštinėja...

ne

ne portretas
nenusisnekek gabriuk, niekas cia del nieko neturi aukotis.

jo

jo portretas
Landsbergiai visada buvo prie žydų.

Trolių fabrikas dirba

Trolių fabrikas dirba portretas
Pritariu p. Mašai 100%. Pirmoji ponia yra matomas asmuo, seniai turėjo pasiskiepyti rodydama pavyzdį visiems

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Matai, Gabrieliau, kaip tave Kremliaus šunauja (sovietiniai kolonistai, kolaborantai bei kitos atmatos) myli? Straipsnis apie pirmąją Lietuvos ponią, o šlovina tave. Tokios ištikimybės reikia paieškoti. Brangink ir puoselėk – tu jiems beveik toks pat svarbus kaip ir jų susidėvėjęs dievaitis, palaikantis formą botokso injekcijomis, neužauga Putinas.

Cirkas

Cirkas portretas
Kodėl labai nepriklausomas, labai nekorumpuotas Kauno (?) dienraštis nuolat kaišioja Landsbergį? Jeigu taip domina Landsbergis, tai parašykite, kad Landsbergiukas, kai sužinojo, kad reikės tarnauti kariuomenėje, tepė slides į JAV. Kažkodėl labai nepriklausomas dienraštis KD tylėjo?:)

taigi

taigi  portretas
pats aukstas ir nelabai grazus (man grazesnis Gabrielius) per tv ir radija landzioja izuliai i visu namus ir liepia skiepytis ir greitai, iki liepos 1 dienos... ar jis turi teise kistis i mano asmenini gyvenima?

Veidrodis

Veidrodis portretas
Susitvarkytų šitas pasienio ministeris savo šukuoseną,o tai apšepęs kaip kaliausė,kaip tokius į kitas valstybes išleisti,kirpyklos seniai jau veikia,ir galėtų pasisakyti kokios vakcinos nori pats ir jo audėja.Ši žinia yra nepaprastai svarbi ir būtų labai apmaudu,jei ta proga nebūtų išnaudota ar net būtų panaudota priešingai.

Senė

Senė portretas
Tai grubus kišimasis į privatų asmens gyvenimą. Gėda.

Pilietis

Pilietis portretas
Pirmoji ponia taip kaip visi Lietuvos piliečiai ,ji turi teisę laisvai spręsti ir rinktis, arba skiepytis, arba ne. Nėra prievartos visose šalyse.G.Landsbergio senis muzikantas paskiepytas ir ar G.Landsbergio žmona paskiepyta, įdomu.Nors visai neįdomu , tiesiog užkliuvo todėl ,kad prezidento žmona jam užkliuvo.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai bent problema! Kam drumsti vandenį. Spauda pranešė, kad Prezidentienė pasiskiepys. Ar tai šalies ir užsienio politikos gyvenime buvo svarbiausia!

To Maša

To Maša portretas
Iš kokio pasturgalio išlindai Maša,ar diedeliui su anūkėliu pyragėlių nešei? Mano ponia irgi man pirmoji,dar nepasiskiepijo,ir jokios tragedijos,gal geriau žiūrėk į savo pasmukusias kelnes,nes LGBT tuoj pat susidomės gal ten ko trūksta?arba per daug.

yja

yja portretas
man niekada net nekilo mintis domėtis gerb. prezidentienės sprendimais dėl asmeninės sveikatos. Čia kiekvienas sprendžia kas jam geriau ir viešai apie tai kalbėt kitam asmeniui tiesiog neetiška. Ir tikrai nesureikšminsiu jos vienokio ar kitokio sprendimo ir noro ar nenoro viešinti asmeninius sprendimus..

Anonimas

Anonimas portretas
Geriau ponulis rudą turinį, po pabendravimo su Raškevičium, nuo nosies nusikrapštytų, o ne Prezidentienę gyvenimo tiesų mokintų.

Kopustas.

Kopustas. portretas
Ir kodėl gi šitas Niekam tikęs Kerėpla kiša tą savo Kuprotą Bybnosę, - Bybenosią ne į savo reikalus.

tokia jau ji ir ponia...

tokia jau ji ir ponia... portretas
tikėjosi pabūti svarbia, pavažinėti po užsienius, o dabar tik pas dukrą spėjo ir japonų karaliaus karūnavime pabūti ir šia tau karantinas, kur ne turizmas svarbiausia, tai nebežino, kaip teisingai elgtis.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Broileri, tupėk ant laktos ir savo vištide rūpinkis, nes " Vagies mortos" tvartelis gali sugriūti :)

Mašai Nataša

Mašai Nataša  portretas
O koks pačios reikalas kas ir kada skiepyjasi, kokios pažiūros dėl skiepų ? :) Ar tai ne konfidenciali info apie sveikatą ? Man joks rodiklis ar skiepijosi kokia ponia ar ponas , nes sveikata mano ir sprendžiu AŠ . O jau ponaičiui Landsbergiui iš vis neturėtų rūpėti kitų ponų ponios :) Mažai cirkų su viešais skiepais ? :))) Apie kito asmens sveikatą negali paklausti mediko , jei asmuo nesutiko , o čia - VIEŠA ATRAKCIJA ? Man patinka , kada žmonės nėra avių banda , tik ponaičiui tokių norėtųsi ? :))))

Kopustas.

Kopustas. portretas
Tik neduok Dieve jog jis taptų lietuvos prezidentu, gi jo Diedelio Biografija Juoda kaip Smala, gi jo Diedelis pusę lietuvos išpardavė ir Kolūkius išardė, o dabar jeigu neduok Dieve dar šitas Kerėpla taptų prezidentu tai jis visą kitą likusią Lietuvos dalį Parduotų ir pinigus pasidalintų su savo Diedeliu.

Anonimas

Anonimas portretas
ir vel blokuojat straipsnius,GYDYKITES PAS VERYGA! KOL DAR NEVELU

Maša

Maša portretas
O jau kad pasipylė nusmuktkelnių komentarai apie nieką... Turbūt iš tradicinių šeimų visi, kad tokie mandagūs? O juk tiesa parašyta. Reikia p. Nausėdienei apsispręsti ar ji antivakserė ar pirmoji valstybės ponia, juk taip? O kas bus kitas prezidentas, ne jums piktuoliai, spręsti. Rinkimai nuspręs :)

išlindo

išlindo portretas
Small Dick Energy....:)))))))

Aiskiaregis

Aiskiaregis portretas
As nesuprantu ko tie konservai kabinejasi prie prezidento? Nebusi tu anukeli prezidentu niekada, gali uzmirsti klano sena svajone. Niekada nebusi.

Kopustas.

Kopustas. portretas
Ir vėl šitas Kerėpla niekam tikęs Lenksbergis be veido mąskės, ką jis čia vaisduoja? Gi Šimonytė buvo paminėjusi jog Karantinas dar tęsis ilgai. Dėkis mąske lietuvos Pazore tu.

Ruginis

Ruginis portretas
tuoj palis po sijonu pasakys kokiais pantalonais vaiksto

Chi

Chi portretas
Žiūrėkit savo šeimos, Gabrieli! Ir be jūsų yra kam loti.. Priminsiu, jūsų postas- užsienio reikalų ministras!

Galerijos

Daugiau straipsnių