Quantcast

G. Kirkilas: V. Pranckietis nesilaiko demokratijos taisyklių

Grįžti į straipsnį

kotas

kotas portretas
Tik ne senam pirdylui bebrui spręsti apie gerb. Pranckiečio demokratiškumą.

Galvoju

Galvoju portretas
Kam jau kam, o Kirkilui patylėti apie kapitalistinę demokratiją. Jis gerai žino, kad tik Kompartija yra pati demokratiškiausia pasaulyje. Čia jis dantis yra pravalgęs. Dabar reikėtų nors susilaikyti.

savas

savas portretas
Kiras skęstančiųjų laive pareigų nori ! Toks Lietuvos gelbėtojas liks nepastebėtas!

AMB

AMB portretas
kirkila - pats demokratiskiausias kumunistas, patapes socialdarbinyku!!

Kodėl negali patylėti?

Kodėl negali patylėti? portretas
Kam jau kam, bet Kirkilui tai tikrai reikia patylėti apie demokratijos pradžiamokslį - su kpss diplomu, žinios apie demokratiją buvo skurdžios. Tai dėmė kuri išliks ilgam...

Emily Marshall

Emily Marshall portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias vAlandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda >>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Lavastis

Lavastis portretas
Manau Kirkilas,gal nuo besaikio rūkymo,gal nuo savo naftalinu atsiduodančios komunistinės aplinkos, taip nupušo,kad nežino nei ko nori, nei kiek nori.

TIKRAI

TIKRAI portretas
Vyt šitą ožį Pranckietį ir neleist nė atsisukti

Kaunietis

Kaunietis portretas
Keista pozicija Pranckiečio,viskas jam,nejaugi nesupranta, kad jis jau niekas.Niekas jo nenorės.Tačiau bus negražiu budu patrauktas iš posto,kuriame nepageidaujamas.Jo pozicija neįrodymas, kad jis geras politikas,atvirkščiai.Klonunas,dirba pagal surežisuotą konservatorių scenarijų.

Galerijos

Daugiau straipsnių