Quantcast

G. Kirkilas prakalbo apie padarytas klaidas: manau, kad reikia atnaujinti vadovybę

Lietuvos socialdemokratų darbo partijos (LSDDP) pirmininkas Gediminas Kirkilas sako, kad gali tekti keisti partijos vadovybę, jei LSDDP rinkimuose neperžengs 5 proc. barjero.

„Ant ribos, pažiūrėsime, kaip pakeis miestai. Paprastai pakeičia, tik neaišku, į kurią pusę. Bus įvairiai, aš manau. Turbūt (miestai – ELTA) naudingi konservatoriams, Vilniuje bus įvairiai. Svarbu, kad surinktume balsų apygardose. Tada yra šansų pereiti 5 proc. barjerą“, – žurnalistams Seime sakė G. Kirkilas.

Jo kol kas nenustebino nė vienos partijos rezultatai rinkimuose.

„Mane ypatingai nestebina, pagal kampaniją panašiai ir galvoju. Nestebina ir Darbo partija, nes buvo mesta labai daug reklamos, daugiausiai iš visų, net vizualiai tai matėsi“, – teigė G. Kirkilas.

LSDDP pirmininkas partijos rezultatą vertina „pagal galimybes“.

„Mes esame koalicijoje jaunesnysis brolis, tai visada pati sunkiausia pozicija, nes nuopelnus prisiima vyresnysis brolis, o visa kita... Opozicijoje kas kita – gali kelti įvairiausias idėjas. Vis tiek stebiuosi, kad visos opozicinės partijos nepasiekė tokio rezultato, kokį turėjo pasiekti“, – teigė G. Kirkilas.

Jis pripažino, kad partijai, nepasisekus rinkimuose, reikės atnaujinti vadovybę.

„Manau, kad reikia atnaujinti vadovybę. Ką galėjome, tą padarėme šioje situacijoje. Dabar reikia energijos, jaunesnių žmonių“, – sakė G. Kirkilas, pridurdamas, kad partijos vairą galėtų perimti Andrius Palionis.

„Ne viską pilnai išnaudojome, galbūt turėjome būti aktyvesni socialiniuose tinkluose. (...) Daugeliui tai yra pirmoji rinkimų kampanija“, – pripažino jis.

Aktyvumo žemėlapis

Rezultatų žemėlapis



NAUJAUSI KOMENTARAI

tikrai reikia

tikrai reikia portretas
be kirkilo..

Renaldas

Renaldas portretas
kirkilui ant peciaus laikas,pries krize Estai kaupe pinigus,jis svaiste lesas i kaire ,desine,bet kazkodel niekas to nepastebejo..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių