Quantcast

FNTT akiratyje – mįslingi premjero patarėjo pinigai

Grįžti į straipsnį

Mazeikiai

Mazeikiai portretas
Gaila, o buvo vienas is tú, kur galvojom, jog tikrai bent prisidės prie šviesesnės LT ateities. Sėkmės jam. Visada yra laikas prabusti ir atsiversti.

WWw

WWw portretas
Gaila kad jauna nepriklausomybės karta dar aršiau sukčiauja negu jų tėvai,uošviai ,todėl kaip pinigai tapo dievu geresnių laikų reiks palaukti.O Butkevičius apie bebrus apsimeta nieko nežinantis,net apie savo patarėją jo reputaciją klausimai nedomina.O gaila

nuomone

nuomone portretas
na kada gi is biudzeto vagiu prades turta atimineti?Bet kas ta darys,kokie teisejai tokius sprendimus priims?Juk visi tai panasus......

B. B. d.

B. B. d.  portretas
Kada LT išsivalys nuo parsidaveliu, svogeriu, kysynynku???? Jau net GĖDA būti lietuviu, nes tada turi būtinai būti vagis :-///. KABINT UŽ KIAUŠINIŲ LUKIŠKĖSE VISUS PARSIDAVELIUS, SVOGERIUS, ARBA SNUKIUS SU ZELIONKA DAZYT, KAD IŠ SNUKIO BŪTŲ MATYT kas per žmogus. Ar yr pritariančių?

Anonimas

Anonimas portretas
Kada tie visi snukiai bus patalpinti uz grotu?

Nuomone

Nuomone  portretas
Nebalsuokit ir seni komunistai neuzims aukstu postu.Sedes namuose ar Emyratuose .Tam pinigu tures.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Pensininke,ar ne kai kuriu dekajie seime ir valdzioje.Nebalsuokite ir sedes seniai namuose ar Emiratuose prisigvelbe turto.

Pensininke

Pensininke portretas
Stai kodel senieji politikai nennori uzleisti i seima naujoms partijoms ir ivairiais budais jas ignoruoja. Jei teisesauga nebutu supuliavusi visas korupcijas butu senai isaiskinusi.

be pavadinimo

be pavadinimo portretas
Kiek tas MP yra prisidirbęs, tai ir ant jaučio odos nesurašytum. Taigi užuominų net ieškoti nereikia.

zaibas

zaibas portretas
islips sausa is balos 100prct. nes turi daug turto ir babkiu

traukt aferiuga is Dubajaus

traukt  aferiuga is  Dubajaus  portretas
uz ausu....jie visi tuoj nes muila uz atlanto...po jankisku sparneliu sleptis... rytoj neberasit lietuvoj ir Butkeviciaus su likusiais ,,,patarejais,,,

Marcelio

Marcelio portretas
Nuo Kaunas Marijampole kelio nubyrejo garantuotai .

Baba

Baba portretas
Man rodos jokios politikos seniai nėra. Tik gaujos vagiu

Iš pavadinimo

Iš pavadinimo portretas
galima suprasti,kad tai DABARTINIO Premjero S.Skvernelio patarėjas . Įdomu,TYČIA tokia antraštė , norint mesti šešėlį ant gerb.MP. ?! Daugelis žmonių TEKSTO ir neperskaito ,pakanka vien antraščių !

Anonimas

Anonimas portretas
ptimuse saibu

Danutė - - - ZENONUI

Danutė - - - ZENONUI portretas
DUOK SYKALIAMS ŽURNALISTAMS PINIGŲ IR APSIKS. VISOS PASLAUGOS MOKOMOS ZENONAI.

zenonas

zenonas portretas
O kada ir kas pasidomės Klaipėdos antstolio - aferisto A.Seleznivo veikla, turbūt niekad, nes matau, kad bendradarbiauja su įvairiomis tarnybomis, iš vien dirbo(a) su teisėja V.Olcvikiene. Šis antstolis-aferistas yra aiškiausias nusikaltėlis? Sakote kaltumą nustato tik teismai, bet man baudžiamąją teisę labai gerai dėstė Aukščiausiojo teismo teisėjas Vytautas Piesliakas. Manau esu neblogiau nusimanantis baudžiamąją teisę ir už kai kuriuos teisėjus, kurie interpretuoja kaip jiems "geriau"? A.Selezniovas priklauso nusikalstamai teisininkų gaujai, aš tai teigiu ir galių pagrįsti dokumentais, deja nėra kam, susilaukiu tik akivaizdžių persekiojimų. Mano tel. 8 662 33770 atvyksiu pats, be pitbulių pagalbos.

Išstojęs iš partijos

Išstojęs iš partijos portretas
Stalino laikais visi tie butkevičiai, dailydkos, gudvaliai, jarmantavičiai jau būtu sušaudyti. Jokie emyratai nepadėtu. "Ata vsiudu dostaliby". Tai dabar vagys siautėja ir dviračiais po pušynus važinėja, darbo žmonėms į akis šaiposi, neprisimena su kuo vakar pinigus dalinosi. Todėl ant Stalino ir pyla purvus nuo ryto iki vakaro.

Šiaip l

Šiaip l portretas
Prie sienas, brač, arba ant šakos. O jeigu tai politikas, be pasigailėjimo. Būtent jie griauna pasitikėjimą valstybę.

Anonimas

Anonimas portretas
Mislingų pinigų nebūna. Būna vogti nešvarių darbų paimti pinigai. Čia ir durniui aišku. Bet ne visiems galima. Kaip toj dainelė. Ne tau Martynai mėlynas dangus. Čia pasiima tas kas valdo. Kas valdo atmintinai žinom. Tai vagys mūsų tautos.

Galerijos

Daugiau straipsnių