Quantcast

Europos Taryba ragina Lietuvą kuo greičiau pataisyti įstatymus dėl R. Pakso

Grįžti į straipsnį

noras

noras portretas
kodel pasalino paksa is presidento nes as 5 metuku berniukas ant manes nieko blogo komentaro nesakikit tik gera komentara okodel valda adamku neismete kodel paksas buvo atpirkimo ozis kodel adamku neismete is presidentu kodel adamku palaike jis dave apdovanojima borisovui ir ji neismete is presidentu o paksas buvo ismestas is presidentu mano tevai ir dabar balsuotu ir seniau balsavo uz paksa nes jis nekaltas as is vaziuosiu is lietuvos kokia neteisibe lietuvoje

zose

zose portretas
pakselis jau supuves politikas

ALGIS

ALGIS portretas
SUSIREIKŠMINĘS DĖDULĖ .

bobute

bobute portretas
Paksai ,Paksai butumet sutikes Mazeikiu nafta parduoti uz 1 lita ,dabar neturetumet jokiu problemu,tik parasiuka reikejo padet.

nuomone

 nuomone portretas
idomu ar galima viena karta pamirsti rusus, tai jie puole 10m. neuzpuole ,tai Lietuva istustejo kieno deka? ,negi rusu puolimu issigande lietuvei bego is savo gimtines.apie save ir savo darbus diskutuokit ,kritikuokit, nes tuoj uzsiprasys 5 proc gynybai

svajok tuoliau ir tapsnok

svajok tuoliau ir tapsnok portretas
niekas uz ji niekad nebalsuos

AS manau

AS manau portretas
O kas jam neleidzia tu aferu iskelti dabar.Tomas teisus .Reikejo karinio tribunolo uz priesaikos sulauzima,parsidavima Rusijos politikam.Matyt toj taryboj daug Rusijos gerbeju.Kitaip sitokiu nurodymu nedalytu.Juk ne jie Lietuvos patrijotai.Ir nejaugi nezino kaip slapstesi po pirteles susitikinedamas su Borisovu.Tokiem negalijo jokie terminai.Isdavikas lieka isdaviku.Ir ES tarybos baikit savo siulymus.Dirbkit Europai ,o ne Rusijai.

tomas

tomas portretas
Paksas iki nušalinimo, buvo ir Ginkluotųjų Pajėgų Vadas, todėl jį, kaip karininką, už Priesaikos sulaužymą privalėjo teisti Karinis Tribunolas. Jei būtų atlikta kaip pridera, Paksas būtų ramus.

Taigi

Taigi portretas
Vis dar "dešinieji" seimūnai bijo R.Pakso, kuris gali iškelti į dienos šviesą jų aferas.

as

as portretas
manau jeigu ES taryba reikalauja istaisyti istatyma ,del R.Pakso ,tai reisia ,kad Paksas buvo neteisetai nusalintas , paskelbtas buvusiu valdziu verdiktas.Gerai ,kad musu klaidas yra kam istaisyti.

NEGI TAS UBAGELIS NESUVOKIA , kad

NEGI TAS UBAGELIS NESUVOKIA , kad portretas
Lietuva NENORI JO JOKIU PAVIDALU !!!

Galerijos

Daugiau straipsnių