Quantcast

Konservatorių A. Ažubalį VTEK pripažino pažeidus įstatymus

Grįžti į straipsnį

Kauniete

Kauniete portretas
ir vel raudonkoncerviai

,,, konservatkgbesnikams pasiskiepinusiems 75 metams,,,,

,,, konservatkgbesnikams pasiskiepinusiems  75  metams,,,, portretas
lietuviski istatymai negalioja

gaila

gaila portretas
Slykstu kada KREGZDUTES sitaip ziauriai save dergia tai Lanzbergis jaunesnysis neprisimena ka kalbejo su Kurlianskiu tai Azubalis pamirso deklaracijas ir taip toliai ir toliau Gaila man tu graziu sparnuociu KREGZDUCIU kad sitaip tersiamas ju grozis.

tam Baisu

tam Baisu  portretas
žinote , tikrai baisu , pusė kadencijos , o ponas "pamiršo" deklaruoti net antrą žmonos darbą :) Seimo narys DRĮSTA nesilaikyti įstatymo ir vis daugiau tokių iš 'šventųjų patriotų' partijos . Kaip galima kaltinti kitus , jei pats pažeidinėji ir nevykdai tai kas PRIVALU ? Čia ne pletkai , nors juos kaip pastebėjau mėgsta "patriotai" , o įstatymo pažeidimas, jei ką .

alio,

alio,  portretas
aš vis nesuprantu , kodėl ilgamečiai Seimo nariai iki šiol 'nežino' ir nesilaiko jiems priskirtų prievolių ? Ažubalis Seimo nariu pirmą kartą buvo išrinktas 1996 -2000m - konservatorius . Kodėl konservatorius Ažubalis nesilaiko PRIVALOMO Seimo nariui įstatymo ? Ar 'šventiesiems patriotams " įstatymai negalioja ? Kodėl 'ieško kaltų' tarp kitų Seimo frakcijų narių , o nemato ką daro patys , nemato taip sakant 'savo kiemo ' ?

untokas

untokas portretas
VALSTIEČIAI,---nenuolaidžiaukite CHUNTOS dalyviams ,kurie NUALINO gyventojus, lai pajunta , ką yra padarę su ŽMONIŲ gyvenimu .

nusenes seimas

nusenes seimas portretas
kada galvos nedirba senu pirdziu-------tai ir svaigsta savo lojimai-----laikas butu pradeti is dusios dirbti TEVYNES labui arba eikite suniems sieko pjauti -----taip sakydavo senoliai cia ne seimas o pinigu griobimas,,,,

Baisu

Baisu portretas
Dieve mano,kiek jau galima!?Kadencija jau ipusejo,o jie vis dar tebesiknaisioja viens kito gyvenimuose.Gal jau reiketu pradeti dirbti,o tai dabar visa darbo laika uzima kalbos apie vienas kita.Idomu koks darbdavys laikytu darbuotoja,jei jis istisas dienas kalbetu apie savo bendradarbiu gyvenima,su kuo miegojo,ka pirko,ka pardave,kur ejo ar vaziavo ir t.t.Gal tokius klausimus verta butu issiaiskinti prasidejus priesrinkiminei kampanijai.Kaimo bobu sueiga,o ne seimas.

Galerijos

Daugiau straipsnių