Quantcast

Etikos sargai turi priekaištų P. Gražuliui dėl elgesio su vaiko motina

Grįžti į straipsnį

protuberancija

protuberancija portretas
Grazuliui kol kas visas jo elgesys bei visos jo kalbos kaip "vanduo nuo zasies"-lygiai taip, kaip Zirinovskiui Rusijoje. ES valstybeje parlamentaru ir klounu tuo paciu metu buti negalima. Jei seimas reaguoja del visu proceduriniu pazeidimu, del melo ar alkoholio vartojimo ir nusalina seimo narius del priekabiavimo prie merginu, tai siuo atveju Grazulio poelgis jau nebesuderinamas su seimo nario etika. O kalciausi-tai jo rinkejai...

Anonimas

Anonimas portretas
Jau seimas neturi ką svarstyti tai kas su kuo miega,kas vaikų neteisėtų prisidirbo,vienu žodžiu jiems malonumas sex.Ko mergos lenda prie seniu,o dabar mat nekalta avytė,nori pamelšti pinigėliu,pasireklamuoti kad su seimūnu šiap šiap dariau,oi kokia garbė.Jau vemti norisi nuo tos mergos ir nuo tų etikos sargų.Gražuli,kaip eisi pas paneles paskambinki tiems sargams ar galima šiap šiap daryti. Kur tai matyta ir girdėta.Jau ten visi ne pilno proto dirba,visai perkaito smegenėlės.

...

... portretas
Nuo kada barakudas gerbt reikia, gal geriau reikia joms specialaus BK straipsnio?..

ar

ar portretas
nebeliko kitu temu jukjau igriso sitos svetimu sexproblemos geriau pagvildenkit kaip pidarai gyvena ar tai uzdrausta? nes jie valdzioje.....

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
MERGA PAMATĖ PALANGOJE GRĄŽULĮ IR NUSPRENDĖ,KAD KADRAS TINKAMAS,O IR PINIGŲ BUS.IR NE SVARBU,KAD SENAS,BET TURTINGAS IR DAR SEIMŪNAS.TAD SUGULĖ SU SVAJONĘ /NAUDA/.BET SENIS NESIRUOŠĖ SAVĘS SUVARŽYTI.TUO LABIAU,KAD PATI TIKRIAUSIAI NUSITEMPĖ.O DABAR TAI GAUS ALIMENTUS.O KO DAUGIAU NORI.AŠ TAIP MANAU.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
.Kaunietei.Tai bent dyvą pasakei.Visa Luetuva buvo įsitikinusi,kad Bilotaitė senmergė.O ji pasirodo su kažkuo sumetusi skudurus.Smalsu,kas su tokia čiūče galėtų sugulti?

Gegutė

Gegutė portretas
Mus saugo Valstybės politiko elgesio kodeksas. Valiooo!!!

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Kolūkietiškas visuotinis susirinkimas vadinamas seimuseimu,jau du metai neįstengiašspręsti savo šeimyninių problemų,todėl atsiprašo tautos,kad nepakanka laiko spręsti tautos problemas.Tak deržatj tovarišči(rus).Kitą kadenciją pažadame nepersukti laikrodžių,o prailginti ligi 25 valandų parą.

zbignevas

zbignevas portretas
NU IR KAS DABAR GRAZULIUI BUS, PIRSTUKU PAMOJUOS. :)

whufaikeenees

whufaikeenees portretas
net nuotraukose Grazulis rodomas baisus,o ji grazuole,na mizandrijos procesas jau lietuvoj seniai,laikykytes vyruciai-,moteru tarnai,ne vienas teismas ,kuriame teiseja moteris jums,vyrai, sansu neduos....sukis kaip nori,,tokia ta teisesauga deja.

dėdė

dėdė portretas
varyt is seimo tą bjauruolį,prisidirbo

NUSIBODO

NUSIBODO portretas
Nejaugi neturi kitu reikalu jei tik Grazuliu rupinasi. Apie eilinius zmogelius tyla, o cia rado uz ko uzsikabinti mat seimo narys. Dirbkit juokdariai, o ne po kitu lovas kapstykites.

Jūra

Jūra portretas
Petrai, siūsk, tu juos visus toli toli ir gyvenk kaip nori.Galima pagalvoti, kad pas mus visi šventi, tik vienas Gražulis blogas.

Kauniete

Kauniete portretas
Nei jokia sumauta Etikos komisija, su Agne Bilotaite priesakyje, nei jokia Birute Navickaite negali nurodineti kaip turi gyventi P. Grazulis... jau taip daede net vemt vercia - uznizo mergai, tai pakase. 18 metu kas savaite dabar turbut rasys... parasykit ir apie Bilotaites sugyventini ka nors, ar jis ko nors nepazeide...

Galerijos

Daugiau straipsnių