Quantcast

Etikos sargai tirs Ž. Pavilionio pasisakymus ir domėsis vedybų aplinkybėmis

Grįžti į straipsnį

Edas

Edas portretas
Jeigu pas šitą žmogystą būtų nors kruopelytė sąžynės ir padorumo jisai paliktu seimą.

Zuzana

Zuzana portretas
Neturi ką veikti tie etikos sargai. Geriau panagrinėtų prezidento kelionę pas dukrą už mokesčių mokėtojų pinigus. O čia - tik piemenų pliurpalai, nes buvusi Pavilionio žmona pati pageidavo skyrybų. Dabar susituokė su kita ir viskas tvarkoj. Komandiruotė - ne kalėjimas ir už savo asmenines lėšas gali ir į koncertą nueiti vakare, ir susituokti. Bet svarbu kai kam parėkauti... Ypač tiems, kurie niekada į komandiruotes nevažinėjo, pavydi išsilavinusiems žmonėms, nekenčia visų aplink ir toliau savo nosies nemato

tam mh

tam mh portretas
ElgEsys,elgEsį-derėtų pakartoti pradinių klasių kursą.

mh

mh portretas
Švogerio mentalitetas, švogerio elgęsis tad kyla klausimas - nejau ir jo tevas buvo politikas - svogeris kad sūnus taip elgęsi ir toks nevykęs.....

Centas

Centas portretas
Apkalta vienareikšmiai.

Ką gi

Ką gi portretas
Ponas Ž.P. turėtų viešai atsiprašyti Prezidento ir imti pavyzdį ne iš savo partiečių, o iš prancūzų kandidatų į prezidentus- tai rodė šiandien per LNK žinias, kur kandidato pasisakymas buvo trumpas ir aiškus- "Prezidentas yra tautos išrinktas vadovas ir aš jį gerbiu, nors ne su visais sprendimais sutinku..."

beviltiska ....

beviltiska .... portretas
su Povilionio gydymu aiskiai suveluota .... teks durnium ir numirt..

klausimėlis

klausimėlis portretas
Ar yra įmanoma išprovokuoti protingą ir kultūringą žmogų? Manau - ne, bet Žygimantuką net provokuoti nereikia, jo arogancija, pasipūtimas ir "baobabo tvirtumas" tiesiog spinduliuoja į visas puses.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvos šunvotė, kaip ir jo parcyja

Pilietė.

Pilietė. portretas
Kaip šitoks politikas kaip Povilionis gali įžeidinėti Prezidentą.Aš už jį nebalsavau,bet gerbiu jį kaip Lietuvos Prezidentą.Manau Povilionis ir seime neturėtu būti,tai jau peržengtos visos ribos.Pagarbos nei Prezidento institucijai nei sau.

Galerijos

Daugiau straipsnių