Quantcast

Etikos sargai sprendžia, ar V. Pranckiečio atleidimo procedūra buvo teisėta

Grįžti į straipsnį

Prašosi analogija

Prašosi analogija portretas
1917 metų sumaišties Rusijoje metu ilgai posėdžiavo Valstybės Dūma ir niekaip negalėjo išspręsti keblaus klausimo. Vyko karšti ginčai. Tada į salę įėjo sargybos razvodiaščij matrosas Železniakas ir savaip išsprendė klausimą : ,, Karaul ustal. Raschodites !" (,,Sargyba pavargo. Išsiskirstykite !"). Ir Rusijos Dūmos neliko. Ar nepanašu, kad prašosi lietuviška analogija? Tik klausimas - kur Seimo rūmų sargybos viršininkas?

nuomonė

nuomonė portretas
Valstiečiai patys muša, patys rėkia: patys siekė išmesti seimo pirmininką, o kai reikėjo balsuoti, paliko posėdžių salę, bijodami visiško fiasko. Šį kartą jie pasielgė negarbingai ir tauta pamatė Karbauskio tikrąjį veidą. Jam tautos problemos tiek ir terūpi, jeigu rūpinasi ne Biudžeto svarstymu, o intrigomis. Matomai nori nukreipti žmonių dėmesį nuo rimtesnių pažeidimų, surengdamas šou spektaklį seime. Teko Pranckiečiui užbaigti šį spektaklį, šaunu. Kažkas turi ginti tautos interesus, jeigu oligarchas užsimanė tik pažaisti tautos jausmais. Karbauskiui nepavyko ir jis turi mokėti pralaimėti garbingai, o ne ir toliau kelti intrigas seime.

r

r portretas
gerbPranskietis išsilavinęs ir protingas Žmogus Jis dirba ne partijai ,bet SEIMUI ir LIETUVOS žMONĖMS Tad gerbiamieji rašydami komentarus pagalvokite ir partiečiai,nesvarbu kokiai partija jūs priklausote, būkite mandagesni.

Untokas iš Tytuvėnų,

Untokas iš Tytuvėnų, portretas
Pranskieti,esu labai n u s t ę b ę s, kaip be jokios prisžasties i š v e r t e i KAILĮ ir pasirinkai DVILYPĮ gyvenimą-tarnaudamas k o n s e r v a t o r i ų savanaudiškiems tikslams---- išduodamas ne tik VALSTIEČIŲ pasitikėjimą, bet ir pamindamas RŪTELIŲ kaimo žmonių garbę ir tapdamas šio kaimo p a j u o k o s žmogumi--t i e s ą išmainei į konservatorių , gerai ŽINOMAS v e i d m a i n y s t e s--kurie 26 metus a l i n o SKURDE gyvenančių žmonių gyvenimą. Kviečiu, s u s t o t i kurti dirbtiną beprasmę k o v ą , kuri tave veda į politinę p r a ž ū t į - ir atsiprašyti VALSTIEČIŲ , kurių dėka tapai politiku.

Lana

Lana portretas
Nežinote, kur rasti merginą nakčiai? Tada išbandykite tai - www.getmeets.com

ANDRIUS

ANDRIUS portretas
Begonijos vaikai anukai zmona padekit jam.Proto nerasta .Ar jums NEGEDA?

JEIGU

JEIGU portretas
kaip p.A.Matulas siekia ,, nuversti kolegą V.Pranckietį ",tai KAIP pavadinti TAI ,kad konservatoriai jau TREJI METAI kai užsiiminėja DESTRUKCIJA Seime : tai sužlugdo balsavimą ,palikdami pagal SAVO partijos pirmininko komandą ,tai sako ,jog NEDALYVAUS balsavime dėl Seimo pirmininko atstatydinimo,BET suorganizuoja balsavimą ,kai NĖRA visų Seimo narių iš valdančiosios koalicijos DAUGUMOS ?! NEPAVYKO pirmaisiais valstiečių-žaliųjų valdymo metais padaryti perversmą ,tai nors per mažai patyrusį Seimo pirmininką bando ATKERŠYTI p.Ramūnui .

Icikas

Icikas portretas
Briedas is ramuciu.Eik kiaulydziu mezti su tokia mastysena kaip tik.Senelio patriarco tvartelyje PILNA MESLO.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Apsidergė Karbauskis – liūdi sovietų kolonistai ir kiti Putino subinlaižiai.

> Tam cha cha keisk dilerį )

>  Tam cha cha keisk dilerį )   portretas
Pasikeisk kelnes mažiau smirdėsi

p.Naisių dvaro baudžiauninkai

p.Naisių dvaro baudžiauninkai portretas
Prie ko čia konservatoriai? Jūsų protelis Karbauskio tiek sujauktas, kad niekaip negali įsisamoninti jog opozicijai dabar vadovauja socdemai vedami Sabatausko. Tai jie diriguoja opozicijos veiksmams, o ne konservatoriai.

Tam cha cha keisk dilerį )

Tam cha cha keisk dilerį )  portretas
Veidmainio logika šlubuoja ? Valdyba kviečiama kito posėdžio metu ?

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Gandragalviai yra gandragalviai. Jų galvelės tinka nebent šaškėmis žaisti – šachmatų neįkanda. Pirmiausiai spręskit ar Seimo Valdyba yra teisėta, ar jos sprendimas šaukti neeilinį Seimo posėdį yra teisėtas. O, jie vapa apie Pranckiečio atleidimo procedūros teisėtumą. Dergia sau ant kulnų ir nesupranta kodėl jų kulnys smirdi.

ai

ai portretas
Etikos sargai nuspręs Pranckiečio naudai.Juk jie iš konservų lizdo

liūdnanors turėt būt jukinga

liūdnanors turėt būt jukinga portretas
neturi jie ten jokio darbo, ir visai nereikalinga šita chebra, įstatymus protingi žmonės tegu rašo, o šita nuperkamų beždzionautojų chebra Lietuvai tik žala ir per didelės išlaidos, didelė dalis jų mažaraščiai susireikšminę dibilai , ir tas linksmietis jų dirigents, kuriam kėdė prie zubinės prisiklijavo

Eitu

Eitu portretas
Pranckietis išdavikas ,parsidavusi konservatoriam prostitutė

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Jeigu pamatėte pranckieti, įgnybkite sau. Jeigu prancketis neišnyko, pabandykite įgnybti prackečiui

...

... portretas
Ach: „Seimų praktika rodo, kad Seimo valdybos posėdžiai, jei vykdoma skubos tvarka, labai dažnai vykdavo plenarinių posėdžių metu. Atskiros normos, ar valdybos posėdis gali vykti plenarinio posėdžio metu, nėra“ - tai BETVARKĖ, ir su ja reikia BAIGT: tokiomis sąlygomis planinga Seimo veikla NEĮMANOMA... 'konservai' veikia lygiai taip pat kaip ir bolševikai Rusijoje. Kas šiaip - nestebina: Dėdulė tai Lenino reinkarnacija.

O man Pranckietis - marionetė ,

O man Pranckietis - marionetė ,  portretas
opozicinių ,, patampyta už virvutės ,, ir išmesta . Jei būtų gerbiamas seimo narys , tai opoziciniai surengę šį šou , būtų už poną ir balsavę . Dalyvavo 11 seimo narių , o ,,už ,, balsavo tik 7 ? Na ,, įspūdinga ,, Pranckiečio ,, pergalė ,, ) Tam , pletkininkui , vis prisimenančiam į seimą ,, atsivesta moterį ,, noriu priminti seimo nariai - RENKAMI . Ar bukumas veši ... ?

Anonimas

Anonimas portretas
V.Pranckietis padorus žmogus,ir jam tinka vadovauti seimui,kaip niekam kitam.O Karbauskis nuo pirmų dienų,atsivedęs į seimą moterį,netinkančią būti seimūne,bet tinkančią jam pačiam,neteko nei garbės,nei pasitikėjimo.O dabar matai savo dėstytoją nori"išėsti".Sakyčiau per skystos blauzdos,gerbiamasis.

chi - juokas

chi - juokas portretas
Balsavo keliese - kažkokia nesąmonė - Pranskiečiui reikėjo tada "balsuoti " savo namuose - būtų 100% laimėjęs

Artūras

Artūras portretas
Pranskietis bet kokiu atveju lavonas, kitam seime tikrai tokio išvisos nebus !

tai landsbergizmo KLIKOS n e į g a l u m o

tai landsbergizmo KLIKOS n  e į g a l u m o  portretas
demonstravimo t ą s a. Juk konservatsocdemų CHUNTOS s o v i e t i n ė m s ATPLAIŠOMS /kgb/ pralaimėjus seimo rinkimus--tokią a r d o m ą j a veikla šie veltėdžiai U Ž S I I M I N Ė J A daugiai , kaip 3 metai--prie šios CHUNTOS prisijungė i š m e s t i iš VALSTIEČIŲ, kurie vykdė d e s t r u k c i j ą partijoje. Šiame posėdyje ŽMONĖS pamatė,,tikruosius šios CHUNTOS i d e o l o g i n i u s politologus ,žiniasklaidą--- kaip SUKLAIDINTI gyventojus ir p a k e n k t i VALSTIEČIŲ sąjungai --pakelti skurde gyvenančių žmonių gyvenimą. CHUNTOS sovietinės ATPLAIŠOS/kgb/ stengiasi pašalinti iš valdžios ne tik valstiečius, bet ir PREZIDENTĄ--kuriuos i š r i n k o Lietuvos ŽMONIŲ DAUGUMA. Šią atplaišų S A U J E L Ė privalome n u s k a n d i n t i per rinkimus

Dugnas , nes taip kiršinti žmones

Dugnas , nes taip kiršinti žmones  portretas
žeminti seimą , mano kaip rinkėjo nuomone , gali politikai be moralės . Buvo paskirta balsavimo data 17 d , Pranckietis ,,užsimanė ,, 15 d , sudalyvavo tik 11 seimo narių , o Pranckiečiui ir konservatoriams ,, laimėjimas ,, ? Realiai šis ponas nesusivokia kas yra politika ir seimo palaikymas . Seimo opoziciniai sukėlė sumaištį pakeitę DATĄ , o ,, kaltas ,, Karbauskis ? Esate Pranckiečio ,,nuovokos ,, ? ))))

užkniso tie kolchozo asilai

užkniso tie kolchozo asilai portretas
LAUKIAME NAUJŲ RINKIMŲ be kolchozo mėšlo.

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Iki vakar dienos buvo įstatymas,kad pirmą kartą nesusirinkus 51proc.dalyvių joks susirinkimas negalimas,bet nuo vakar viskas pasikeitė,nes net ponia Degutienė šaltu veidu pareiškė ,kad ir 11 iš141 susirinkus -viskas teisėta.Štai kaip dirba opozicija.Dabar ką norim tą darom,nes įstatymai Lietuvoje nebegalioja

Rinkėja

Rinkėja portretas
Konservatoriai pakišo ”nekaltą avinėlį”,Pranskietį.Konservatorius turi teisti už tai ,kad trukdo dirbi seimui .Kelibti metsi seimo daugumai kaišioja pagalius ir stabdo įgyvendinti planus.Šlikštu žiūrėti ir klausyti ,seimas nieko nedirba ,tik savo lovio vietą reguliuoja.Manau atėjo laikas nemokėti atlyginimų už tokį elgesį.Jeigu jie nedirba ,užsiima niekais ,vadinasi ir neturivteisės gauti atlyginimo.

Klaipėdietei

Klaipėdietei portretas
Su 11 seimo narių tai nelaimėjimas , o konservų apgaulė , nežino įstatymus.

klaipėdietė

klaipėdietė portretas
Gėda skaityti komentarus. Šaunuolis Pranskietis, Sveikinu laimėjus Karbauskį. Valstiečiai visai suįžūlėjo priešaky su Karbauskiu, Širinskiene. Kada pagaliau kas nors imsis ir pakratys Karbauskį.

Gėda

Gėda portretas
Tegul Pranskietis pasiaiškina kodėl su apsauga šventadieniais važinėjasi apžiūrėti savo miško ir žemės valdas Radviliškio rajone.

Vanda

Vanda portretas
prikibo kėdė Pranckiečiui prie šiknos ir neina atsiplėšti

Baisu.

Baisu. portretas
Gėda , kad Pranskietis susidėjo su teroristais , matėsi senei.

V.L

V.L portretas
del seimo pirmininko bjauraus uzsispyrio seimas uzsiimineja stai kuo....Ziauriai nusivyliau pranskieciu.

Artūras

Artūras portretas
Man tas išnara Žmogus-Kėdė !

teta Morta

teta Morta portretas
Galų gale,pradėkit dirbti, užtenka, kaip bobutės riejasi turguje, sakyčiau dar baisiau...jeigu viwwnas užsimanė būt karaliumi, kodėl kenčia tauta, vyt lauk ant bedarbio pašalpos

Galerijos

Daugiau straipsnių