Quantcast

EP narė R. Juknevičienė: narystė ES pasiteisino su kaupu

Grįžti į straipsnį

vista

vista portretas
besmegene.

ALGIS

ALGIS portretas
KUR NEPASITEISINS , TOKIUS PINIGUS DARMAI IMAT IR NIEKO NEVEIKIAT , JOKIOS ATSAKOMYBĖS , TIK LOJAT KAIP ŠUNYS

pelė

pelė portretas
nelabai supratau-pasisek4,kad mes esame ES?Ignalinos AE netekome,gamyklos,fabrikai sunaikinti,,liko tik firmos,nieko negaminančios,be pramonės nėra ir ekonomikos,nieko negaminame'apie milijoną žmonių teko emigruoti,kad neprašytų pašalpų,tai čia pliusas?

Šitai komuniagai pasiteisino

Šitai komuniagai pasiteisino portretas
Prilipus prie lovio puto vaisais savo 75 metams įslaptintais žandais.

Pasiseke

Pasiseke portretas
Pasiseke lietuvos komunistam ir komjaunuoliam pabege is rusijos komunistu partijos prisiplake prie antonio spineli partijos su tuo paciu markso mokslu tam ir reikalingos moterys europos parlamente jas labai lenva itikinti ir jos po to tanpa patikimos prpagandistes ir padlaizunes savo seimininkam

...

... portretas
LITXIT neišvengiamas; ar dar išsaugojai savo komjaunuolės bilietą?.. (nors ir tai tavęs nuo giljotinos neapsaugos)

onute

onute portretas
JUKNEVIČIENE ŽINAI KODĖL IŠ ES TUOJ MASIŠKAI BĖGS KITOS ŠALYS TODĖL K vytasPriešAD TEN SULINDE KOMUNITAI VAGYS NEIŠMANĖLIAI PASISKYRSTE SAU PROTU NESUVOKIAMAS ALGAS DARANTIS KA NORI DIKADUONIAI BIUROKRATAI PER TOKIUS KAIP TU IR KUBILAS EU RITASI TIK ŽEMYN IR TIKRAI SUGRIUS NES TEN LABAI DAUG TOKIU IŠSIGIMĖLIU KAIP TU KUBILAS JUS EUROPOS PIKTŽOLĖS KURIAS SUNKU IŠRAUTI BET ATEIS DIENA

vytas

vytas portretas
Juknevičiene kodėl dedi savo jaunystės nuotraukas idėk dabartine juk jau esi sena raukšlėta su pagurkliu boba

onute

onute portretas
JUKNEVIČIENE ŽINAI KODĖL IŠ ES TUOJ MASIŠKAI BĖGS KITOS ŠALYS TODĖL KAD TEN SULINDE KOMUNITAI VAGYS NEIŠMANĖLIAI PASISKYRSTE SAU PROTU NESUVOKIAMAS ALGAS DARANTIS KA NORI DIKADUONIAI BIUROKRATAI PER TOKIUS KAIP TU IR KUBILAS EU RITASI TIK ŽEMYN IR TIKRAI SUGRIUS NES TEN LABAI DAUG TOKIU IŠSIGIMĖLIU KAIP TU KUBILAS JUS EUROPOS PIKTŽOLĖS KURIAS SUNKU IŠRAUTI BET ATEIS DIENA

kauniete

kauniete portretas
LABAI DAUG PASTATU KAUNE UŽGROBE GABRYS BUVO NET PRADINĖ MOKYKLA VOKIEČIU GATVĖJE IŠ VAIKUČIU ATIMTA DABAR RUOŠIASI IR JUKNEVIČIENĖ SU KUBILU UŽIMTI KAUNO PASTATUS KAUNIEČIAI BUKIT ATIDUS NELEISKIT TAM KONSERVINIUI VIRUSUI BRAUTIS I KAUNA

Mociute

Mociute portretas
Ne idiote ,,iljiciau,, o gudruole ir akiplesa ,male male tusciom girnom,kol i Briuseli isibrove, kokia ji politike ,reikia kazka ismanyti,matyt turi gera palaikyma tai daugiau nieko ir nereikia ,dar su ,,kubiliuku,, tures savo biura Senamiestyje,virsune!

Leninas

Leninas portretas
idiotu karalienė

Kis

Kis portretas
politine protistute.

Taip

Taip portretas
labai pasiteisino tokiems,kurie sėdi Europos parlamente,o mums dovana korono virusas ir keturios sienos ir be galimybės patekti pas gydytojus.

Tautiečiai \\\\\...//////

Tautiečiai  \\\\\...////// portretas
Prašau, dalyvaukit rudenį seimo rinkimuose,nes neabejoju koncervai bandys klastoti.Juos palaiko ne daugiau kaip 10 proc.rinkėjų.Bent jau sugadinkit biuletenį,pasunkinsit klastojimą.Jie 5 proc.kartelės sąžiningai neįveiks ir šnyks kaip dinozaurai, kartu su liberalais.

to Povilas J

to Povilas J portretas
O tai jūs čia jau labai toks normalus bei pavyzdingas? Nemanau. Jūsų komentare be vargo įžvelgiau susidorojimo su ne taip mastančiais troškimą ir turinčių kitokią nuomonę įžeidinėjimą. Nors ir bevitiška (tokie kaip jūs yra bukai riboti), bet noriu paaiškinti, kad Lietuvoje(o ypač Kaune) žmonės parsidavėlių-išdavikų negali pakęsti. Ir kaip matosi, puikiai atsimena ką šita medikė-konservatorė politikoje iš tikrųjų nuveikė. Jūsų, mūsų labui ir "Vardan tos Liettuvos!":)

Pavluša, Pavluša

Pavluša, Pavluša portretas
pasirodei kas ir koks esi. Ačiū už atvirumą. Užuojauta.

>Pavluša J.< \\\\\.../////

&gt;Pavluša J.&lt;  \\\\\...///// portretas
Rokiškio psix.disp.gyventojau,atvirkščiai, tai Liet'Rytis praranda savo lektotatą,nes praleidžia tik Ožį šlovinančius, nevispročių komentarus.Aš asmeniškai jau pamiršau,kad ta komsamolkė iš vis egzistuoja---Pagarba Kauno Dienos redakcijai.Ačiū,kad neparsidavėt.

Anonimas

Anonimas portretas
Vis tik turėtų suprasti,kad Kaune ji nemėgstama,ir nelaukiama.Geriau su savo draugais Kubilium ir Grybauskaite ką nors kitką sugalvotų,o ne erzintų žmones.

Povilas J.

Povilas J. portretas
Akivaizdu, kad ir šį portalą užvaldė psichiškai nesveiki moraliniai iškrypėliai. Jų replikų pilna. Man įdomu ne tai ką jie čia dergia ir tapšnoja, o tai, ką galvoja portalo savininkai. Negi jums nesvarbu, kad normalūs skaitytojai jau retai užsuka į jūsų puslapius? Negi visokio neblokuojamo šlamšto talpinimas vertingesnis?

KITAS

KITAS portretas
SU KAUPU PASITEISINO GAUNU DAUG PINIGELIU UZ NIEKA

negerbejas

negerbejas portretas
aisku pasiteisino nes uz sedejima seime gaudavo maziau o ir privilegiju igijo daug nors dirbtu zmonems bet ne pas juos kaip tame multike drakonas MAN MAN IR DAR KARTA MAN

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pastikit R.Juknevičienės 'darbu' europrlamente,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už liberalus,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas par seimo rinkimus,balsuos už Valstiečių partiją,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už koncervatorius,spaudžiam ŽALIĄ.

Nespreskit

Nespreskit portretas
Nespreskit pagal save is euro sajuzo gaunat popierinius pinigus o grazinti reikes zemem ir valstybes turtu miskus ispiove o sie dabar puna svedai jau atgal i latvija mediena plukdo o kiek lietuvoje puna o kubilius tegul pensinikam pencijas baigia grazinti plesikai

Čiubaka

Čiubaka portretas
pasmirdo senamiestis konservais

Grazi, bet nemaloni

Grazi, bet nemaloni portretas
Kurgi bus blogai, taigi sitokie pinigeliai. O Kaune niekas nelaukia nei Rasos nei Kubiliaus

is uk

is uk portretas
BAISI BOBA! Visko, kas zemiausia ir blogiausia isikunijimas!

linkėjimai pavažiavusiai raselei ir konservams

linkėjimai pavažiavusiai raselei ir konservams portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

,

, portretas
na čia trolynas tai turi apsitriesti berašydamas

Kis

Kis portretas
o ka jus cia veiksite?Gal varysite dedules KGB propoganda,kad mes beveik esame Svedijoje?Tai naujiena ,kuri sukrete visa Lietuva,kad jus svolociai neduodate ramybes net is Briuselio,turite daug babkiu?Aisku,kad is ofsoru atsekejate ir sau.Po rinkimu bus uzsiimta SGD afera ir Rokucio Masiulio,o ir jums nebus ramybes,nes esate is tu ,kurie uzslaptinti 100 metu,Mes ta dalyka isslapstinsime,beje jeigu uzmirsote ,paklauskite Vyto ,jis sarasus turi.

Žilvinai R \\\\\.../////

Žilvinai R  \\\\\...///// portretas
Žiūriu tau nepaėjo nedavirtų babausių tryda.Durnius ir dar apsinuodyjes.

...

... portretas
Po LITXIT tave teks giljotinuot.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
o apie virusą , tai aišku vieną kad sveikatos ministras veryga su gauja iš ekstremalių situacijų centro neatliko tarnybinių pareigų , laiku neužkirto kelio veiruso plitimui o netgi prisidėjo prie viruso išplitimo šalies viduje , dėl to mirė daug asmenų , kitiems buvo sugadinta sveikata , galiausiai padaryta labai didelė finansinė žala valstybei ir jos žmonėms .

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
taip , nes liko vagys gyvi ir savo postuose . O kitus išgujo į užsienį parduoti savo gyvenimą .

o'Žys \\\\\.../////

o&#039;Žys  \\\\\...///// portretas
Kaip,patinka primyžtos ožio barzdos kvapas.

S

S portretas
Ar pasebejote kad kaip Rasele su Kubilium papuole Briuselin tai ir rusai jau nepuola:)))

pasmirdusio OŽIO subinlaižė,

pasmirdusio OŽIO  subinlaižė, portretas
" p a s o d i n o"daugybę AŽUOLIUKŲ Afganistano s m ė l y n e,o pinigus, galimai, panaudojo konservatorių GAUJOS triumfui.---Tavo visi darbai yra NUSIKALSTAMI ir n i e k i n i a i--tu išgyveni n e g a r b i n g a i ---tyčiojies iš skurde gyvenančių,-ŽMONĖS laukia , kada tokie p r i e i s LIEPTO galą ir išsigelbėti nepadės jokie STOGAI ir už visas padarytas blogybes VISUOMENEI reikės atsakyti.

Anonimas

Anonimas portretas
Visus tuos kurstytojus prie sienos pastatyt ir susaudyt.Na nieko po mirties kelione laukia pragare.Gales cypt.

pritariu

pritariu portretas
Net neabejoju kad su kaupu...koks ten EP atlyginimas, priedai, privilegijos....ir kokia atsakomybė?

Anonimas

Anonimas portretas
Ponia Rasa, o ar pasiteisino lietuviški ąžuoliukai "draugiškame" Afganistane ???

KUBILIUS ir JUKNEVIČIENĖ- pagrindiniai n e s ą ž i n g i

KUBILIUS ir JUKNEVIČIENĖ-   pagrindiniai n e s ą ž i n g i  portretas
MANIPULIATORIAI konservatorių GAUJOJE , kurie t ū n o d a m i LANDSBERGIZMO klikos k g e b i s t ų ŠUTVĖJE , per 26 metus IŠGYVENO tik š a u k d a m i "rusai puola" ir SAVANAUDIŠKAIS tikslais APIPLĖŠINĖJO Lietuvos žmones,VOGDAMI ir p o r c i a l i u o d a m i Lietuvos turtą, ko pasėkoje JIEMS vadovaujant n u s k u r d i n o 40 % Lietuvos gyventojų--tai p a r a z i t i n ė--veltėdžių GAUJA, kurių NEIGIAMA PARAZITINĖ veikla i š r y š k ė j o kovoje su viruso PANDEMIJA,--nepajudindami PIRŠTO, būdami nuošalyje a b e j i n g a i -parazitiškai stebi ŽMONIŲ n e t e k t i s ir mėgaujai TUO , kai MEDIKAMS ir VYRIAUSYBEI ne viskas pasiseka kovoje su VIRUSU--ir tai daro konservatorių GAUJA, visiškai praradus ž m o g i š k u m ą.---ŽMONĖS ,---k u r k i m e savo gyvenimą be šios GAUJOS, kurie per 30 meų ĮGRISO iki gyvo k a u l o .

manome

manome portretas
Rasai finansiškai tai labai pasiteisino ?

Odri

Odri portretas
Gal matete, kaip is Briuselio reke angliskai, kad ji yra buvus gydytoja ir kad butina bus skiepytis. Tai tikrai suabejojau, tu skiepu nauda. Ar nesuka plano kartu su B.Geitsu, finansuojanciu PSO, savo tikslams igyvendinti.? Bendrazyge grybe, kuri isteige neegzistuojanti pagalbos fonda covid-19 Lietuvoje, dabar jau rinks pinigus Europoje, kartu su Geitso zmonele. Nesvariai kvepia.

Anonimas

Anonimas portretas
Paraziuojantys subinlaiziai. Ta ES pasirode pandemijos metu ko ji verta ir kas tai per darinys. Nukvakusiu dikaduoniu prieglauda pilnai ir gerai islaikoma zmoniu. O kad butu visi hospisai, slaugos ligonines, seneliu namai taip priziurimi ir islaikomi toje ES Nesivaidenkit

o'Žys \\\\\.../////

o&#039;Žys  \\\\\...///// portretas
Neparenku žodžio,dar neišrastas, kaip tas atmatas taikliai pvadeint.Velniai žemėjie.Kad jūs užsprinkuėt mūsų pinigais,prakaitu,išverstasūriai,komunistai KGBistai,Kremliaus chalūjai.Rhuusaii phuoolaa.Ui.

Komunistpalaike

Komunistpalaike portretas
Geriau Kaune nesirodyk...Kaunieciai tau nedovanos uz konservu vagystes!!!

Parazitai

Parazitai portretas
Konservai gudrumu prisijunge Krikscionis Demokratus,Tremtinius...Tremtiniams zada aukso kalnus kad jie balsuotu uz konservus...Seneliai ir tiki.....Bumbulyte konservu statytine gaunanti alga is konservu partijos...Isvarem konservus is miesto valdzios iisvarysim ir is Kauno...Varykit i rusyna kolaborantai,komunistai...Kaunas be konservu tapo grazus,europietiskas miestas..

aktyviai rėmė

aktyviai rėmė portretas
Prisikėlimo bažnyčios renginius ,lankėsi senių sueigose , kol išsikovojo vietą . Finansavo lankstinukų spausdinimą ...Monsinjoras ir dramos direktorius prieš renginius aukštino šią...Ir pamiršo ponia visus senolius ,kai balsus susirinko

Artūras

Artūras portretas
Nauja liga tai žurnalistika! Nuodijanti žmonių protus...

SLYKSTU

SLYKSTU portretas
Baisu Vilniaus gatve okupuoja du per Lietuvos nepriklausomybe tape turtuoliais ir dabar pries rinkimus PASISOVE pudrinti tautieciu smegenis Idomu ar Kubilius papasakos apie machinacijas IGNALINOS ATOMINEJE ELEKTRINEJE kodel Mazeikiu Nafta buvo parduota Wiliamsui uz 1 EURA.kodel Lietuvele skolinosi per krize uz didziausias palukanas is Baltijos valstybiu kodel buvo nuskurdinti visi Lietuvos pensininkai kai tuo metu kamandiruotem ir patarejam ismoketi milijonai.Didziulis prasymas siu TURTINGU VEIKEJU nesistenkit PUDRINTI tautai smegenu nes tiesos jus vistiek nepasakysit.nes ir kvailam aisku kad prasideda rinkiminiai PLIURPALAI.Tauta Jusu ,,NUOPELNUS '' nepamirso ir nepamirs

vergove

vergove portretas
jo prakuto buve komunistai pakeite kaili ir tape patrijotai apvoge persininkus ir ziurintys jiems kiaules akimis zadantys sviesu rytoju bet tik sau

Tautos stebėtojas

Tautos stebėtojas portretas
.....tam ZIGMAI ......AR TIK NEBUSI ZILVINAS

Anonimas

Anonimas portretas
Sedi komuniste,ziurke,melage pinigu priputusi.Ir toliau su Kubilium meluoja,balamutina liaudi.

zigmas

zigmas portretas
Vaje ,vaja kiek Kaune žiurkių kurios rašyt nemoka ,o reiškia savo neapykantą ,tas jonas buvęs stribas iš rašlevos atpažįstu Taigi žiurkžmogiai reiškia savo neapykantą tiems žmonėms kurie komunizmo idijotams pasakė lauk iš Lietuvos

9 gegužės

9 gegužės portretas
Su Pergale, ponia!

Galvojantis

Galvojantis portretas
Prisimenu Rasą pačioje jos karjeros pradžioje.Buvo normalus žmogus, kartais netgi protingai pašnekėdavo, turėjo šiokias-tokias teisingumo ir tikro patriotizmo savybes..Dabar jau seniai matau tik sovietinių laikų juodąjį 'polit'ruką', praradusį vietos ir erdvės supratimą. Viena kalba - kita daro, trečia į viską spjauna... Vien ko vertas jos reikalavimas uždrausti Rusijos TV ar kiti svaičiojimai ta kryptim?. Poniai trūksta elementaraus išsiauklėjimo, politiko apdairumo ir sugebėjimo pažvelgti į save iš šono. O iš šono kaip visi matosi atrodo apgailėtinai, jeigu nepasakius stipriau..Ir tokį žmogų, visišką rusofobą ir bjaurų, buką propagandistą, Lietuva sugebėjo paskirti savo šalies atstovu NATO?!!!Dabar visi galvos kad mes čia visi tokie pusdurniai. Gėda.

Konservatogeninė pandemija

Konservatogeninė pandemija portretas
Baisiau už koroną. Virusas įsisuko jau ir į Vilniaus gatvę

AAA

AAA portretas
Taip, pasiteisino, netekom virš milijono savų piliečių:(

Anonimas

Anonimas portretas
tau ESlabai gerai prisiplesiai sociai prisisaudei kiek norejai kiaura para poligonai saude reik kad lietuviai - kvaileliai bijotu o kaip virs poligonu pavarei virsgarsinius bonbonesius skraidyti tau buvo kaifas idomu kiek ji pinigu patvarke o dabar Briuselyje krauna milijonus

ВЛАДИМИР

ВЛАДИМИР portretas
С ДНЕМ ПОБЕДЫ РАСА

>Laukiu< \\\\\.../////

&gt;Laukiu&lt; \\\\\...///// portretas
Jis dabar "ORAKULAS",chamelijonas" pakeitė spalvą,nes labai buvo nušviptas,kaip 'dainininkas' Kirilkėnas.

Anonimas

Anonimas portretas
Su pergalės diena koncervatoriai.ačiū jums .

Laukiu

Laukiu portretas
Komentaro gerb Žilvino Ručio.

>Rinkėjas Jonas\\\\\.../////

&gt;Rinkėjas Jonas\\\\\...///// portretas
Mane irgi stipriai veikia tas kncervinis virusas,vos spėju į tualetą,visas turinys išlelia.Buvusi "gynybos ministrė".Artistai.

bor

bor portretas
Gal galėtų nustoti pliurti niekus ši aktyvi komjaunuolė o dabar politinė dvėseliena, geriau jau eitų dėdulei k..ę pasiūbuoti nes nėra kam daugiau.

si konservuota padla apspangus

si konservuota  padla  apspangus   portretas
ar durna nuo gimimo ... retas chamizmo egzempliorius... von nahren is mano gimto miesto Kauno... su Kabyliaias ir bybyliais. ir rasom ant ju...

Rinkėjas Jonas

Rinkėjas Jonas portretas
Negadinkit nuotaikos iš pat ryto. Išimkit tos šlykštynės nuotrauką. Lansburginiai yra nusipirkę KD savaigaliais atatinkamus plotus, nes visada savaitgaliais kažką iš ožyno būtinai reklamuoja..

kibiras

kibiras portretas
pilstymas is tuscio i tuscia ir jokios naudos nei Lietuvai nei Tautai ,o tik didejanti mokesciu nasta ir tuscio euro grazinimas ateinanciom kartom briuselio liurbiam, Anglai senai suprato euro sajungos ' nauda' ,bet tik ne visi ta mato nes ju gerove is briuselio uzlipde eurais akis ir jie tapo aklais ne tik briuseli bet ir namie... !

Vladimiras Moskvičiovas

Vladimiras Moskvičiovas portretas
PATYS KALTI KAD TOKIE Į ES PARLAMENTA BUVO JI IŠRINKTA

Anonimas

Anonimas portretas
Ko jai nepasiteisins su kaupu? Tegu parašo, kiek gauna algos.

Kgbistuke

Kgbistuke portretas
Svarbiausia yra geras atlyginimas sau.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Koloborantė

DURNIŲ LAIVAS

DURNIŲ LAIVAS portretas
DURNIAI PATYS GYVENTI NEMOKA. REIKALINGAS KAPITONAS. RUSAS ARBA AMERIKONAS.....

E rke

E rke portretas
Dar drįsta list į eterį coliuke,nieko Gero Lietuvai nenuveikusi komsomolka

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Štai kas valdo Lietuva

Gera

Gera portretas
Svarbiausia geras atlyginimas...........

:)

:) portretas
Gerai, kad šita primityvi exKGBistė - aktyvi konservė. Jos antipatiškumas- vienas iš faktorių, dėl ko už konservus nebalsuoja daygybė žmonių. Drasiau, Rasa, reikškis medijose. Paragink dar Gabrielių, Kubilių, senį- spalį pergalė garantuota :))))

Kaip drįsta lįsti į viešumą?

Kaip drįsta lįsti į viešumą? portretas
2008-2010 m KAM vadovavo kas? Kiek nešvarių, neskaidrių viešųjų pirkimų buvo? Kas vyko su UAB "Suza", kuri klastojo dokumentus apie ekspertines išvadas audinių, skirtų kariuomenės aprangai, savybes, patvarumą, kt? Kiek milijonų susidėjo otjkatų pavidalu krikdemai, konservatoriai per tuos nešvarius viešuosius pirkimus kariuomenei? Kaip drįsta ir toliau viešintis, būti politikoje? Kodėl neatsistatydina savo noru? Bjauru.

Galerijos

Daugiau straipsnių