Quantcast

Energetikos kainų krizė kerta ministrų reitingus: tarp nemėgstamiausių – D. Kreivys

Grįžti į straipsnį

W

W portretas
kas tie reitingai , svarbu milijonai i kišene lekia ....

jo

jo portretas
Kreiviui yra receptas savo reitingams pasigerinti ir gal net kokį anušauską aplenkt, bet tam jis turi Ignitį pilnai į Valstybės rankas susigrąžinti - tai kažkiek ženkliau ir kainoms teigiamą poveikį tūrėtų. Bet čia reikia ir kažką galvoje ir tarp kojų tūrėti.

Kreivas yra kreivas

Kreivas yra kreivas portretas
Tai,kad tas Kreivys ir ankščiau buvo blogiausia vertinamų.Jau pati pavardė sako,kad jis kreivas.Kreivas,kaip tikras konservatorius.Juk jis buvo už šunybes iš ministrų išmestas.Bet konservatoriams jis tiko ir jie jį vėl pasiskyrė ministru,kuris ir vėl nusiministravo.

Dulkys prasčiausias

Dulkys prasčiausias portretas
Griauna mediciną, net nesuprasdamas ka daro. Nepaso specialistų nuomonės, nesidomi jų darbo sąlygom, tikisi priversti dirbti, o staiga pamatys, kad įvyko krizė ir liks tik jo keisti sveikatingumo specialistai, kurie baigė keloų mėnesių kursus, ir vietoj gydytojų ir vietoj slaugytojų

Kreivys galia.

Kreivys galia. portretas
Kreivys jėga. Dėl aukštų elėktros kainų bankrutuojanti šalis labai saugi, nes bankrutuojanti šalis niekam nereikalinga ..

Rinkėjad

Rinkėjad portretas
O aš didžiuojusi Kreiviu. Didžiuojusi konservatoriais. Per savivaldybių rinkimus balsuosiu už konservatorius. Mums nereikia pigios Astravo elektros ar pigios lenkiškos anglinės elektros. Mums reikalingi saulės elektrinės ir elektrinių parkai. Jau netoli tas laikas kai kiekvienas turėsime po saulės elektrinę .Elektros kaina nesvarbu.

Juokas pro ašaras

Juokas pro ašaras portretas
Tiek lemu prisukes šitas kad jam px giliai kelintas jis pagal nemėgstamiause

juk

juk portretas
tai piratyne administracija pagal britu modeli naudojasi paskutynem savo dienom po saule nes bus izoliuoti tai nors tures popieriaus siknai pasisluostit ???===

ai

ai portretas
sita pvm surinkeju vyriausybe padare viska, kad uz elektra moketumem daugiausiai pasaulyje...

Višta \\\..///

Višta \\\../// portretas
Melas,melas,melas,melas,melas.

WW

WW portretas
mazas niekingas vagisiukas,kurio laukia kalejimo kamera.

Anonimas

Anonimas portretas
Kreivys tiktai mazas nususes lietuviskas muzikelis pastatytas globalistu finansines MAFIJOS. Taip kaip ir visa taip vad. vyriausybe ir prezidentas. Jie NIEKO patys NESPRENDZIA. Kaip jiems pasako garyti taip jie ir daro. Jeigu norit polkyciu - BUTINA sunaikinti VISA KAPITALISTINE BANDITINE SISTEMA. Tokiu Kreiviu ir Nausedu - puse Lietuvos.

Įdomu...

Įdomu... portretas
Ši vyriausybė tikrai verta pagarbos,sugebanti tokiomis sunkiomis sąlygomis dirbti,kada ne tik visokios krizės,karas,Putino gąsdinimai,bet ir Lietuvoje paleckinių gaujų puolimai,žmonių kiršinimai-reikia tik džiaugtis,kad šitaip tokiems parazitams dar galima atsilaikyti.Juokingiausia,jog Blinkevičiūtė nieko Lietuvoje neveikianti,turi aukštus rezultatus.Arba Žemaitaitis tik pliurpalais garsus.Įdomu,kodėl neminimas aukštais reitingais Gražulis?Jis,atrodo,ne mažiau nusipelnęs už Žemaitaitį.

Ne I tema

Ne I tema  portretas
Kada pradesit gerbt valstybinius simbolius? Kokios salies veliava kabo uz ministru kupros?

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Kodel 30 metu kgb rezervistai stabdo Lietuvos atsijungima nuo orku energetinio ziedo? Kodel musu saugumo tarnybos yra "uzmerkusios akis"?

tomas

tomas portretas
ne ne, cia tesiok vatnikai pasidaugino per daug, bet nebijokit per ziema je prisigers susals ir ju skaicius vel sumazes

vilius

vilius portretas
reikia ijungti visas LIETUVOS elektrines,o ne kaip Šimonytei su KReiviumeluoti TAUTAI,generaciniu pajegumu pakanka,šalin plešiku vyriausybe

briedis

briedis portretas
Kreivi esi kreivas jei butum tiesus tau sektusi o dabar kreiviems niekas nesiseka gausi palikti savo posta

Anonimas

Anonimas portretas
Jonai , tave į jų vietą. Gal turi maišą pinigų ir visus apdalytumi.

Jonas

Jonas portretas
Šimonyte su visa vyriausybę reikia vyti lauk ir kuo greičiau !!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių