Quantcast

A. Dulkys su ES kolegomis Stokholme tarsis dėl pasirengimo krizėms

  • Teksto dydis:

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys Stokholme vyksiančiame neformaliame Europos Sąjungos (ES) Sveikatos ministrų susitikime tarsis dėl pasirengimo krizėms bei saugios prieigos prie vaistų.

Anot Sveikatos apsaugos ministerijos, susitikime taip pat bus dalijamasi šalių patirtimi ir keičiamasi nuomonėmis dėl inovatyvių ir pripažintų vaistų prieinamumo užtikrinimo – pusiausvyros tarp prieinamumo ir įperkamumo atkūrimo ES.

Bendrijos sveikatos apsaugos ministrų susitikimo darbotvarkėje taip pat numatyta diskusija apie ES šalių pagalbą Ukrainos sveikatos apsaugos sektoriui. Bus prašoma pasidalinti siūlymais ir gerąja patirtimi kaip valstybės narės gali prisidėti prie Ukrainos sveikatos priežiūros sektoriaus atkūrimo ir tolesnio vystymo, daugiausiai dėmesio skirdamos gebėjimų ugdymui ir sveikatos priežiūros personalo paramai.

Neformalų ES sveikatos ministrų susitikimą Stokholme rengia ES Tarybai šiuo metu pirmininkaujanti Švedija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

..

.. portretas
pas mus krizes nera,tik krizele

sitas beprotis turetu sedeti Hagos tribunole

sitas beprotis turetu sedeti Hagos tribunole portretas
su Simonyte, Armonaite ir kitais durneliais siknos "broliais".

d

d portretas
dulky tu šiukšle ,kitaip tave vadinti negalima, tu buchalteri žmogos išdulkintas ,aš kaip kaimo vaikis galvoju ir suprantu,šūda (žmogos mėgstamas žodis) maišyt,mėtyt po dirva reikia mokėt, O MANO SUPRATIMU tu daugybės lentelės nežinai be kalkuliatoriaus.DULKINKIS IŠ UŽIMAMU PAREIGU NES ŽMOGA tavePRIVERS STOTI I lgbt ir naudosis tavim
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių