Quantcast

A. Dulkys po prezidento kritikos: jaučiu premjerės pasitikėjimą

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys sako jaučiantis premjerės Ingridos Šimonytės palaikymą, o koronaviruso pandemiją, pasak jo, galima suvaldyti tik skiepijantis.

„Persilaužimo kelias paprastas – toliau visiems skiepytis. (...) Jaučiu premjerės pasitikėjimą ir esu susikoncentravęs į tiesioginį darbą. Savo darbo vertinimą palieku kitiems“, – penktadienį žiniasklaidai išplatintame komentare teigė A. Dulkys.

Taip jis kalbėjo po to, kai prezidentas Gitanas Nausėda pareiškė matantis du kelius dėl sveikatos apsaugos ministro ateities: arba šis turi pateikti sprendimo būdus, kaip suvaldyti pandemiją, arba pasitraukti.

Pasak ministro, Vyriausybė priėmė ir Seimui pateikė „papildomus reikšmingus sprendimus, kurie reikalingi imunizacijos skatinimui“.

„Šia kryptimi intensyviai dirbame kasdien“, – sakė A. Dulkys.

Vyriausybė šią savaitę pritarė siūlymui, kad tam tikrų sričių darbuotojai, nepasiskiepiję nuo koronaviruso, už testus turėtų mokėti savo lėšomis.

Ministrų kabinetas taip pat pritarė projektui, kad iki gruodžio naujai pasiskiepysiantiems vyresniems nei 75 metų senjorams skirti 100 eurų išmoką.

Ji taip pat būtų skiriama sustiprinančiąja doze iki kitų metų balandžio pasiskiepijusiems šios amžiaus grupės žmonėms.

Pataisoms dar turės pritarti Seimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Angelina

Angelina portretas
Idomu ar dar kas nors pasitiki pacia Ponia Simonyte jau nekalbant apie jos pasirinktus ministrus.

yra ir daugiau...

yra ir daugiau... portretas
Dulki, ne tik ji, mitalas irgi paciu pasitiki...

Nu

Nu portretas
Gerai gyvent kvailiui.Nei geda,nei ka....
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių