Quantcast

A. Dulkys dėl grasinimų kreipėsi į policiją: tai jau ne žaidimas, o organizuoti veiksmai

Grįžti į straipsnį

A

A portretas
dulkys padugnė

Anonimas

Anonimas portretas
Neveltui lukasenka minejo ,kad turi daug draugu Lietuvoje,kurie pades jam ivesti tvarka Lietuvoje.Tai visgi komunistu partija uzdrausta lLietuvoje -ar ne???

Manau

Manau portretas
Kad patį Dulkį reikia pareikšti kaltinimus,nes jis mus senjorus ir mūsų anūkus nežinoma vakcina žūdo.Kyšama prievarta vakcina,gąsdina kiekvieną dieną.Argi tai leidžia LR Konstitucija? Nelieski mūsų šeimų ir negausi užgauliojančių žinučių.O geriausia tai paliki šį postą ir eik savo keliu,nes šioje medicinos srytyje tamsta nieko neišmanai.

Teisingai

Teisingai portretas
Seniai reikėjo taip padaryti. ...............Karbauskio kepeniniams ir Kremliaus šunaujai teks mūsų labui gerokai papildyti covido biudžetą. Bravo, Dulkiui!

Liaudies patarlė: \\\\\.../////

Liaudies patarlė:  \\\\\...///// portretas
Vagie kepurė dega.

Siaip

Siaip portretas
Kas su tais iskrypusiais t.y. nesusivokusiais polutikais-amebomis darosi visi jauciasi persekiojamais ir kad su jais norima susidoroti... Toks jausmas, tai jau diagnozes dalis. Einant medicinine komisija psichologiniuose testuose net klausimas yra toks ,,jauciuosi sekamas,,...

K

K portretas
Visiskai kiauras o užima tokias pariaigas

linkėjimai tautos išgamai draugui dulkintojui

linkėjimai tautos išgamai draugui dulkintojui portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

Nesąmonė

Nesąmonė portretas
Nei jis ką sprendžia, nei ką. Perskaito jam duotą tekstą arba kalba kas liepta. Savo nuomonės jis ten neturi. Ir taip paprastai niekas jo nepaleis. Keisti reikia ne žmones, keisti reikia sistemą. Bet, deja, tai jau neįmanoma!

Vidurio rytų išmintis byloja:

Vidurio rytų išmintis byloja: portretas
Kas patikėjo-tas pralošė!

labai gerai

labai gerai portretas
Kad kuo daugiau tave ir tavo šeimą terorizuotų Dulky.Kaip tu terorizuoji Lietuvos žmones ir skiepų pagalba žudai juos bei darai invalidais.Kad visas tavo sumautas gyvenimas būtų tik baimė- nes daugiau esi nevertas.Buk prakeiktas.Visiems jums ateis galas.

Taigi yra uznugaris...

Taigi yra uznugaris... portretas
Kam ta policija, ka, neuztenka Simonytes?

Tegul

Tegul portretas
Dulkys kreipiasi į Verygą, ir greitai,nes stogas visai nuvažiuos! Psichiatras turėtų kolegai padėti!

Adva"kotas \\\\\\.../////

Adva"kotas  \\\\\\...///// portretas
Ką dar jį dar mušti,11 metų vaikelio sudėjimas,stebint gaila jo darosi,bet žemiečiai jau seniai ruošiasi jo švarkiuką iš'dulkinti.

>>>Jolanta \\\\\.../////

>>>Jolanta  \\\\\...///// portretas
mieloji,o kiek su jo kasiniko "sugebėjimais" privedė žmonių prie mirties ir sveikatos sutrikimų.Ir ką jis gali jaustis saugus?.Ne savo rogėse tas bukagalvis kasininkas sėdi ir dirba ne sveikatai,o nusikalstamam klanui,kurie mus visus pavertė bandomaisiais triušiais,dėl pinigų-jiems klanui.Tegul tas kasininkas neždinas,bus jam saugiau,nes kuo tokiau tuo daugiau jam neapykantos užsitraukia.

vagonai v2.0

vagonai v2.0  portretas
O policijai išeikvojus aibę išteklių tyrimui paaiškės, kad grasinimų kaipo tokių ir nebūta arba imitacinius grasinimus vardan "kilnaus tiklso" siuntinėjo koks idėjinis konveibinas? Kartą Dulkys jau pasižymėjo su vagonų skaičiumi, kai vietoje 6-8 vagonų nurodė dingus bent 20 vagonų apsauginių priemonių. :)

senolis

senolis portretas
tikras patarimas:pades tik raskevicius.Savu jis neleidzia skriausti

stilistas

stilistas portretas
ne apsimyžo, o susimyžo, nes apmyžti tik kitą gali, o pat

By. Rka paklojęs

By. Rka  paklojęs  portretas
Pagaliau APSIMYŽO iš BAIMES :-))))) Pasirodo irgi žmogus :-)))) TAIGI ZMONELE PRIVALO BUTI SUBADYTA TRIMS ADATOMIS, TAIGI TIKI MOKSLU, SAVO DIEDO BAIJERIAIS APIE 8 ADATAS KIEKVIENAM

manau

manau portretas
> Jolanta. Pirma reikėtų "bandyti" pavartyti lietuvių kalbos pradžiamokslį.

Jolanta

Jolanta portretas
Reikia bandyt rasti tuos,kurie grasina ir ir izeidineja ministro seimos narius,jie neturi nieko bendro su jo darbu. Tokie beprociai ir iki zmogzudysciu prieina ... Deja

tai

tai portretas
Bandykite kreiptis į Verygą, tik ne kaip į kolegą politiką, bet kaip mediką, gal padės.

idomu

idomu portretas
Kur nugulė 130 punktų pandemijos suvaldymo planas?

manau

manau portretas
Su visa pagarba, esate geriausiu atveju vidutinio dydžio biudžetinės įstaigos vidurinės grandies biudžetinis klerkas nepasižymintis nei išsilavinimu, nei erudicija, nei charizma, todėl piliečių nepasitenkinimas yra visiškai suprantamas, objektyvus ir teisėtas.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Ar gali kas kėsintis į paliegusį žmogelį? Čia jau baisu!

Anonimas

Anonimas portretas
Tokius dulkius gydo pasichiatrijos ligoninej. Landzberginius fasistus rusaiiii puolaaaa o sita egzemlioriu Covid-19 zudikai. Dieve uz ka lietuvai tokie durniai valdzioje paskirti?

o ko jis pyksta?

o  ko  jis  pyksta? portretas
o man atrodo, kad ne i policija reikia kreiptis, o atsistatydinti. kam iki tokio laipsnio ,,ikaitinti'' zmones. juk aiskiai jam pasakyta----nesugeba dirbti, vysiskai zlugdo med. aptarnavima

Kirminas

Kirminas portretas
Tai kai Šimonytė sako kad lazdos pagalba kalbės su žmonėmis tai normalu o čia mažu pasijuto taigi apsauga turi imuniteta 3 skiepus ko bijoti.

intelekto virsune,

intelekto virsune, portretas
Kas per zmones,baisu,tik patys kalti del tokios situacijos,jokios pagarbos,zmogiskumo,kaip laukiniai,ka rasot tokie rasytojai patys save parodo ,kas per zmogus,zmogus gerbentis save tiek zemai nekris,iki ko dasigyveno tokie lietuvos parazytai,juos teisti,arba dideles baudos,tada baigs visi mandrumai tu isminciu,

cizofrenikas

cizofrenikas portretas
Tiek prikalbejas, kad pats paklysta savo snekoje tai ir vaidenasi ,kad grasina taip ,kad mirs jis ne no koronos ,o is baimes

Kreipkis į tautą, ne į policiją

Kreipkis į tautą, ne į policiją portretas
Pradėjo dėt į kelnes. Ne vien bukas, bet dar ir bailys. Gėda!

nejuokinkite ,mes ne akli,ir nedurni

nejuokinkite ,mes ne akli,ir nedurni portretas
Kas cia nori organizuoti veiksmus turi butinai isaiskintos pavardes ir i teisma,kodel kai apie zydus raso blogai policija reguoja o kai kiti zmonesyra gazdinami jokio reakcijos ,kur teisingumas,o cia brazilija ,kad kas ka nori tas ta raso, daro,kada bus rimtai ziurama i tvarkair teisinguma,

Ziauru

Ziauru portretas
Bet dūmų be ugnies nebuna, jei dirbtų teisingai, kad žmonėms būtų geriau - tai ne tik jam, bet ir šeimos nariams žmonės dėkotų. Tada turbūt tylėtų ministeris?

bumbum

bumbum portretas
Tegul iveda privaloma skiepijima, tai atsoks grasintojai,.

Dulky

Dulky portretas
Turek vyriskos garbes ir orumo-PASITRAUK

nustok verkšlenti

nustok verkšlenti portretas
Prastas ministrėlis, nesuvokiantis, kad nesusitvarko su pareigomis - demokratinėje šalyje sąžiningiausias kelias yra atsistatydinti, ar ne? Taigi neverkšlenk (bjauru klausyti), o spręsk!

...

... portretas
Žemė jau dega tautos išdavikui po kojomis, Puiku.

Huhu

Huhu portretas
Atsistatydink, niekingas bailį

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Dulkį von iš seimo patvorini tu! Naglas ir gobšus šunsnukis!!!

Blogai dirba ministras,

Blogai dirba ministras, portretas
labai blogai. Arba - negerai dirba ministras. Negerai.

Kauniete

Kauniete portretas
Ministras dirba gerai o už grasinimus bausti griežtai

patrijotas

patrijotas portretas
kiek zmonem pridare sitas ministras ,musu pinigus tasko y kaire y desne ,tik atrodo visi korona serga apmaudu kad toks ministras dar dyrba ir uzima posta ,nusivyliau tokia valdzia ,gal prezidentas atsimerks viena karta ar begti visiems is lietuvos

Saule

Saule portretas
Stebiuosi ,kaip jis dar gyvas.

Kaunietis

Kaunietis  portretas
Eilinė kukurdvelkio pasakele ir tiek.

Ramass

Ramass  portretas
Turi būti absoliučia šiukšle , kad grasinti vaikams ar žmonai. Bausti be gailesčio.

Alex

Alex portretas
Lietuva supranta, kad dulkys - tėra vargana marionetė. Bet garbingas žmogus - atsistatydintų. Jei jam patinka būti durniaus vietoje - tai ir būk necypavės, nupiepėli

Visada

Visada  portretas
kaltas liks tas, kas dabar mina dviračio pedalus, o ne tas, kas mynė. Mynė, numynė - prisimenam viską, nepergyvenkit.

Liaukitės

Liaukitės  portretas
Ginčytis, kuris iš judviejų geresnis, nes ABU yra nagli, besąžiniai žmogėnai, viešai baksnojantys vienas į kitą dėl „klaidų“. Kuo gi jau geresnis veryga? Kad sumažino kompensuojamų vaistų kiekį ligoniams, kad originalius, laiko patikrintus vaistus pakeitė generiniais, o visų kitų nekompensuojamų vaistų kainos pakylo iki padebesių, kad dabar esame gydomi ne vaistais, o nuodais, kad išnaikino rajonuose ligonines, ir ko nespėjo padaryti veryga, dulkė pribaiginėja. Kas pagaliau ištuštino poliklinikas? Ne veryga? Ne jo dėka dabar žmonės negauna medicininės pagalbos, nes gydytojai išsilakstė, o likusieji gydo nuotoliniu būdu? Ar ne judviejų dėka padaugėjo mirčių nuo rimtų, gyvybei pavojingų ligų? Jie ABU vieno lizdo paukščiai ir niekas neįtikins kitaip.

Senjore

Senjore portretas
Brangus lietuviai,kur nusiritot,mokat tik kaltint,bjauriais zodziais drabstytis. Medicina,gydymas ne nuo ministro priklauso ,o nuo daktaru poxiurio i zmogu.O kas liecia skiepus ,eikit ir skiepykites,o ne tauskyt nesamoniu. Bet ar berasciai ir bemoksliai ka supras.

to AnI nuomonė tik tokia.

to AnI nuomonė tik tokia. portretas
Savo analinę nuomonę susikišk, kur nesueina....

AnI nuomonė tik tokia.

AnI nuomonė tik tokia. portretas
Buku bukiausi komentarai. Gėdykitės nors ir anonimiškai reikšti savo buką nuomonę. Dulkys šaunuolis ir jis organizuoja ministerijos darbą. O specialistai sprendžia visus su mediciną susijusius klausimus. O jis juos viešina ir vykdo. O jums nuo durnumo vaistų nėra. Tai patylėkite.

jopapa

jopapa portretas
tai kad tamsta nesupranti niekaip,kad simonyte pasityciojo is tautos ,nes Veryga buvo negeras ministras,pati irgi nei sis nei tas,tai rodydama savo valia istrauke skudurine lele nieko bendro neturincia su medicina ir pasodino i ministro kede,ar labai svarbus jautiesi?

O kodėl jo

O kodėl jo portretas
veido spalva nusidažius La pur pur? Gal iš gėdos?

tai

tai portretas
Atsistatydink, nedaryk gėdos šeimai.

Ponui A. Dulkiui

Ponui A. Dulkiui portretas
turėtų būti didelė gėda.. Bet nėra..

lape siaurine

lape siaurine portretas
kaip tixanovskaja yra pasiskelbusi baltarusijos prezidente,taip ir dulkys ilindo i medicina nors nieko apie ja nenusimano,tai nenustebsim jeigu sekantis sveikatos ministras bus grazulis

Buvies Lietuvis

Buvies Lietuvis  portretas
Nu manau jau nevienas Lietuvis piletis iseja i anapiln PER TA VADINAMA COVIDA,kuris yra bendrinimas su visomis lygomis ir negaunantis gydimo tinkamo mirsta.Nenustebcia puo gero pusmecio musu Daktrai-Medikai gyvens labai prbangai,masinas tures.Kas prisimena koke Medicina buvo bedna pres 30 metu ir viso lygos buvo kontrolojamos ir zmones paslaugas kokybiskas gaudavo..

Zose

Zose portretas
Tokie gąsdintojai kai juos pagauna pasirodo vargani žmogeliai pridėję į kelnes .Turėtų surasti ir paviešinti drasuolius.

Anonimas

Anonimas portretas
Rusakalbiai uztenka suda malti. Nera ka veikti. Geriau padekite ligoninese senukams. Padarykite gera darba. Korona cia zmonems bausme uz kvailuma. Cia tik pradzia. Rusijoje mirsta nuo koronos po tukstanti i diena, liga plinta. Plinta visam pasaulie. Kas jums moka uz kurstima, uz neramumus.

Manau

Manau portretas
Kad jam jau alchaimeris,nes nežino ką kalba ir išsigalvoja šią nesąmonę.Gal nori kaip prezidentas turėtų apsaugą? Tai įsijautė esantis valdovas.Juokina visus.

AA

AA portretas
aha kaip visada konservatoriai juos visi puola kaip nesusitvarko su pareigomis tada jiems pradeda vaidentis mobingai susidorojimai na ir tt.kas jam grasina ar jus zinote maza ka jis cia gali kalbeti,kad tik save pateisinti.Dirbk,o neieskok kaltu pats prisimelavai su savo 130 punktu iveikti Covid-19 kad tik patekti i valdzia,o dabar visi kalti jau cia konservatoriu bruozas PULTI jei kas nesiseka...

Tauta

Tauta portretas
del pacio veiksmu turi kreiptis i policija.

Katinas

Katinas  portretas
Dulkys gaidys bailys kaip giedoti nuo laktos tai drąsus HAHA !

Ricardas

Ricardas portretas
Sita uroda dulki kartu su visa koncervu ir pydliberastu saika viesai teisti o ne jiems laiskus siuntineti, kiekvienas is ju tiek pridares nusikaltimu, kad iki gyvos galvos uztektu laikantis istatymu !!!!

moteris

moteris portretas
Pas mus daug nekulturingu zmoniu.Dulkys geras zmogus bet ne savo kedeje.

Visus nusikaltėlius

Visus nusikaltėlius portretas
reikia surasti ir nubausti. Negalima žmonių terorizuoti

S.S.S.

S.S.S. portretas
aplamai kaip gali būti sveikatos ministru persona, kuri nesusijusi niekaip su medicina? Čia tas pats kaip dantis tvarkytų šaltkalvis, ar automobilius remontuotų virėja. Varykis lauk iš posto ir nebus grasinimų, o dabar inkščia kaip koks darželinukas...

Pasiskiepijusi

Pasiskiepijusi portretas
Na va! Pasaulis jau seniai susitvarkė su pandemija, tik vienas Dulkys - ne. Nuverskim ir statykim kitą. Bus geriau? Kas???

pilietis

pilietis portretas
Pats savo organizuotais veiksmais stumi Lietuva i duobe o kaltini kitus. Paziurek i veidrodi

Aplamai

Aplamai portretas
Koncervai baisus Lietuvoje

Ką jis čia peza?

Ką jis čia peza? portretas
Gal kos durnelis ir siuntinėja laiškelius, bet vyriausybę gi saugo apsauga? Ar tik ne bus čia tas pats atvejis, kaip delfi durnalistė siuntinėjusi pati savo vardu žinutes, vaidindama persekiojimą?

kaunietis

kaunietis portretas
Pats su savo durna galva prisivire koses o dabar kitus kaltina.Ir is kur Simonyte toki suda istaruke.Gal jis jos meiluzis

Įdomu

Įdomu portretas
Kodėl dar dirba' juk jis netikęs' visi piktinasi' o jis iš paskutiniųjų sėdi.

Dieve ,Dieve ... ylenda y darba kurio neismano

Dieve ,Dieve ... ylenda y darba kurio neismano portretas
darbe absoliutus nonsensas, nesusipratimas ...nesamones krecia , tauta piktinasi,kolegos keikia, visi nepatenkinti ---o Jis ---nepatenkintas visais , kurie juo nepatenkinti , todel visus policijai skundzia ir reikalauja sudorot visus ... kad jam netrugdytu toliau nesamones daryt.. beje sia LIGA serga visas dabartinis Seimas ir Vyriausybe su Prezidentura.....

Ko gero

Ko gero portretas
Pats prasčiausias ministras per visą Lietuvos gyvavimo istoriją. Liūdniausia tai, kad net valdantieji jau būtų seniai išmetę, bet Šimonytė nepagalvojusi leptelėjo, kad atsako savo galva. Apgailėtina mulkių šutvė.

Klasimėlis

Klasimėlis portretas
Žmogeliai, ką ministras bloga daro? Gal nuvažiuokite į italiją, kur skiepytis privaloma ir moki baudas, jei to nedarai. Visa europa kovoja su pandemija. pas mus minkštai elgiamasi, nes pilna tokių, kuriems vaidenasi, kad viskas nukreipta ne jų gerovei, o prueš juos, Geriau mirs, bet nesiskiepys.

pincius

pincius portretas
keistas budas vaidinti nuskriaustu,kam tu toks sudas dar reikalingas ,kas gali grasinti besmegeniui ,na nebet dar toks pats ,nezinau per kokias pazintis tu atsiradai toja pozicijoj ,bet aiskiai matosi ,kad na neisizeisk nieko asmenisko ,bet tu tikrai nereikalingas sudas sedintis ir trinantis subine ,jeigu netiki paklausk tautos

Dulkintuvas

Dulkintuvas portretas
Dulkintuvas dulkins teismus??? Reikalaus visus tautiečius į kalėjimus susodinti!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip šaukia taip atsiliepia....

Galerijos

Daugiau straipsnių