Quantcast

A. Dulkys – apie verslininkų kritiką, rusišką vakciną ir pandemijos padarinius (interviu)

Grįžti į straipsnį

Alda

Alda portretas
Negaliu suprast,kaip sveikatos apsaugos ministru gali dirbt ne medikas,jis medicinoj nieko nesuvokia,negi nera protingu mediku siam postui.Svarbiausia ,kad toj pacioj partijoj su valdanciaisiais yra,reiskia tinka,

PSO pasirinko

PSO pasirinko portretas
Pasaulio sveikatos organizacija trečiadienį paskelbė tarpinę rekomendaciją dėl AstraZeneca-Oxford adenoviruso vektorizuotos COVID-19 vakcinos. Patariama, kad 18 metų ir vyresni suaugusieji gautų dvi dozes, kurių intervalas būtų nuo 8 iki 12 savaičių. Jei antroji dozė skiriama praėjus mažiau nei 4 savaitėms po pirmosios, jos kartoti nereikia. Jei po pirmosios dozės praėjo daugiau nei 12 savaičių, antrąją dozę reikia skirti kuo greičiau. Kalbant apie tam tikrus pogrupius, PSO rekomenduoja vakciną žmonėms, sergantiems gretutinėmis ligomis, dėl kurių jiems padidėja sunkių COVID-19 rizika, įskaitant tuos, kurie serga širdies ir kraujagyslių ligomis, diabetu, nutukimu ir kvėpavimo takų ligomis. PSO teigia, kad nėščiosioms vakcina turėtų būti skiriama tik toms, kurios priklauso kitoms rizikos grupėms, pavyzdžiui, sveikatos priežiūros darbuotojoms ar toms, kurios turi minėtų gretutinių ligų.

Tautietis

Tautietis portretas
(Ne) sveikatos apsaugos ministerio "ap-švietimui". "Jungtinės Karalystės mokslininkai pradėjo tyrimą, kuris sumaišys ir suderins dvi VAKCINAS nuo COVID-19, siekdamas palengvinti bauginančią milijonų žmonių imunizavimo logistiką ir potencialiai padidinti imuninį atsaką šiame procese. Dauguma vakcinų nuo koronaviruso skiriamos kaip dvi injekcijos: pradinė "pagrindinė" dozė, po kurios seka "padidinimas", siekiant stimuliuoti imuninės sistemos atminties ląsteles ir sustiprinti imuninį atsaką". Cit.:"...But if the same virus is used in subsequent shots, an immune response against the harmless virus itself could dampen the response to spike. Sputnik V addresses this problem by using two different shuttling viruses, one in each shot. AstraZeneca’s vaccine uses only one, making the heterologous prime-boost studies with Pfizer’s vaccine and Sputnik V particularly attractive.". Iš tarptautinio šaltinio.

Algiui

Algiui portretas
Pinskuvienės ,,atrasti" skaičiai nenaudojami planuojant karantiną. Naudojami tik du: naujai susirgusių per dieną ir naujai susirgusių procentas nuo testuotų, pagal PSO.

Pranas Morkūnas

Pranas Morkūnas portretas
Rasija visam pasauliui siūlo savo vakciną ir veža...o savų neskiepija. Štai Lietuva jau paskiepijo apie 3% gyventojų, o rasija net 1% savų nepaskiepijo...spėkite kodėl? Ogi todėl, kad rasijos gyventojai geriau sėda į 10 metų senumo AUDI, nei į naują ,,savo" Žigulį.

Algis

Algis portretas
As nesuprantu kodel apie Pinskuvienes atradimus niekas niekur neraso?! Sitas herpjus turetu atsistatydinti. Oficialus skaiciai visiskai nesutampa su realiais.!!!

sveikatos

sveikatos portretas
ministras kasininkas

Rega

Rega portretas
Dabartinis ministras tikrai vertas pagarbos tiek savo sugebėjimu organizuoti darbą,tiek savo kultūra,elgesiu.O Veryga tikrai sugebėjo kiekvienoje televizijos laidoje save demonstruoti ir kalbėti tą patį per tą patį ir vaizduoti visažinį daktarą,žinantį kaip gydyti ir kokiais vaistais visas ligas.Žinoma,kas apie žmogų sprendžia iš jo tuščių kalbų,tam Veryga išminties bokštas.

ACIU

ACIU portretas
DIDZIULE PAGARBA SIAI VYRIAUSYBEI UZ JOS NUOSIRDU IR SAZININGA DARBA IR DIDZIULES PASTANGAS KAD BUTU SUVALDYTAS SIO KLASTINGO VIRUSO PLITIMAS NUOSIRDUS ACIU SVEIKATOS APSAUGOS MINISTRUI UZ JO LABAI NUOSIRDU DARBA SIOJE MINISTERIJOJE

sveikinimai šitam Lietuvos dulkintojui

sveikinimai šitam Lietuvos dulkintojui portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

Kęstas

Kęstas portretas
Netrukdykite Šimonytei dirbti... "Klausimas yra tai, ką aš pavadinau nr. 1 virusų ekonomikos taisykle: jei norite padėti ekonomikai, turite sustabdyti virusą. Pagrindinė ekonominė problema, su kuria šiandien susiduria JAV ir didžioji pasaulio dalis, išlieka tokia pati, kokia buvo beveik metus: virusas nekontroliuojamas ir verčia žmones pasitraukti iš ekonomikos. Svarbu pripažinti, kad ekonominis pasitraukimas yra ne tik valstybės karantino politikos rezultatas. Tyrimai rodo, kad vietoms, kuriose niekada nebuvo karantinų, ekonomiškai sekėsi beveik taip pat blogai, kaip ir vietovėse su jais. Nepaisant vyriausybių taisyklių, žmonės turi jaustis saugūs, kad ekonomika klestėtų didžiojoje paslaugų sektoriaus dalyje (pagalvokite apie aviakompanijas, odontologus, grožio salonus, restoranus, pramogų parkus ir daugelį kitų)“. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

regai

regai portretas
kodėl mes turim daryt jeigu yra valdžia? Deleguota mūsų spręsti ir daryti. Todėl ir rinkom kad tikėjomės kad spres šalies problemas, išmintingai valdys valstybę ir turės jėgos(atsimenat Šimonytės ,,Duokit jėgos!":D)dirbti darbus reikalingus Lietuvos žmonėms

koncervai atsargiai

koncervai atsargiai portretas
Ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė abejoja rusų sukurtos vakcinos „Sputnik V“ veiksmingumu ir teigia, kad Vladimiras Putinas ją pasauliui siūlo, kaip dar vieną hibridinį ginklą skaldyti ir valdyti.Ypac sis skiepas pavojingas koncervatoriui,pasiskiepijus sis nevagia ,nemeluoja ,nekeicia zmonos ,tampa normaliu lieciamu tautieciu.

tai

tai portretas
> rega Malonėkite išversti savo tekstą į lietuvių kalbą, nes jūsų tekstas toks pat rišlus ,kaip ir klerko Dulkio.

rega

rega portretas
Paskaičius komentarus kokie visi protingi eikit ir padarykit kad coronos nebutų turbūt nesirote ir nieko nelaidojat

pats populiariausias straipsnis

pats populiariausias straipsnis portretas
pagal komentarus, popoliarus ministras :)

taigi

taigi portretas
Matau stropų vidurinės grandies biurokratinį - nomenklatūrinį klerką, o kur ministras?

Iš jo

Iš jo  portretas
pasisakymų matosi kad ponas nežino ką iš tikrųjų turi dirbti sveikatos apsaugos ministras.Bent jau suprastų kad privalo atlikti savo tiesioginį darbą už kurį jam mokama

išvada

išvada portretas
Pliurpalas taip ir neatsakė nė į vieną klausimą, supratau tik tiek, kad ši vyriausybė ne tik nevykėliai, bet ir neveiksnūs, nes už juos sprendžia mistiniai "ekspertai",o kokios ekspertų sąsajos su stambiu verslu niekas nesiaiškina- liūnas ir tame liūne niekas neneša atsakomybės.

007

007 portretas
Kur tie nepriklausomi ekspertai tegul parodo. Specu pas mus nera. Ka isakys ta ir daris(bespredela)

Hmmm

Hmmm portretas
Pagarba reikia rodyti ne dviem ekspertams o salies gyventojams, nes tu ekspertu nuomone aiskiai prasilenkia su realybe.

Veryga bent aiškiai ir tiesiai sakydavo.

Veryga bent aiškiai ir tiesiai sakydavo. portretas
Jokio konkretumo ,kalba bet neatsako tiesiai ir aiškiai.

pensininkė

pensininkė portretas
jei po skiepo susergi corona tai senukai gali nepasveikti taip numarintų senukus užtat ir neskiepija matyt turi dar šiek tiek sąžinės

Prognozuojamas ministras

Prognozuojamas ministras portretas
nesiblaško, kaip Veryga, tą uždrausdavo, veė paleisdavo. Laikas sunkus, visiems neįtiksi, bet tiksla-gyvybės, taip kad viskas gerai. Greit skiepų padaugės ir užteks visiems, tikiuosi ir mokytojus skiepys aktyviau, nes reikia vaikus išleisti į mokyklas.

Ponu tradocijs

Ponu tradocijs portretas
Pats astra zeneka galvoju tikrai nesiskiepys ir savo tevu neskiepys.

Dulkio veiksmai ir kalbos yra tokie .Apibūdinčiau taip:

Dulkio veiksmai ir kalbos yra tokie .Apibūdinčiau taip: portretas
Dulkys - varo dulkėtu keliuku .Kas nutiks kelionės metu nėra aišku. Požiūris kaip ministro dulkėtas į pandemija ir kova su ja.

jo

jo portretas
Šitą ginklą naudoja 20 šalių-12 buvusių sovietinių respublikų,venesuela,š.korėja,afgavistanas ,vegrija,ir kelios afrikos šalys.Šlovė putleriui

Cha cha cha (pakartoju)

Cha cha  cha  (pakartoju) portretas
Skaitykit Kremliaus šunaujos komentarus. Tai kaip lakmuso popierėlis, padedantis susidaryti teisingą nuomonę apie ministrą. Jei Kremliaus šunauja aršiai puola ministrą, tai gali reikšti tik vieną – ministras nedirba Kremliui, o dirba Lietuvai, t.y.mums

Ha

Ha portretas
Daugelis verygos ir skvernelio subinlaižių pagatavi pasiskiepyti net putino šlapimu,kad tik įkąsti dabartiniai vyriausybei,kuri puikiai tvarkosi su pandemija

Kremliniams

Kremliniams portretas
Ruskių ir LT vatnikų šūdmalos norma150 žinučių į dieną

dk

dk portretas
Galiu atsakyti norinciam suzinoti bent viena demokratine valstybe, kuri remiasi ekspertais - tai DANIJA. Gal ji tau ne demokratine???? Ten VYRIAUSYBE nepriima svarbiu sprendimu nepasitarusi su ekspertais. Taigi. Reiketu pasidometi kas vyksta pasaulyje o ne puldineti ministra.

kaunas

kaunas portretas
Pasiputes,savimi pasitikintis zmogus [na,gal ir neblogai??]] Bet labai patiko .."imperatoriaus zodziai --geras medikas,geriausias ,kurio teritorijoje ligoniu maziausia " teisingai.

MULKI

MULKI portretas
KUR DINGO 130 TOMU VEIKSMU SAPNAI.

tik nesiskiepykit sputniku

tik nesiskiepykit sputniku portretas
Ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė abejoja rusų sukurtos vakcinos „Sputnik V“ veiksmingumu ir teigia, kad Vladimiras Putinas ją pasauliui siūlo, kaip dar vieną hibridinį ginklą skaldyti ir valdyti.2021m vasario pradzioje ,sita ginkla naudojo 20 saliu ,reiktu pasiskiepinti ir sikmonytei spytniku i prota ateis.

Anonimui ,

Anonimui ,  portretas
kodėl demonstruojii idiotizmą ? Net rašyti nėra kam ...Su tokia "galva " vistiek nesuprasi :))) Kiek bukų ....:)))) Eik rodyklių iki tuliko piešti , tuoj kelio iš bukumo nerasi .

Bukenos iš veisyklos

Bukenos iš veisyklos  portretas
gal galite nors vienos demokratinės valstybės pavyzdį , kurioje šalį " valdo " ekspertai , o ne vyriausybė ? :))) Tai pati blogiausia valdžia , PATI ...tokios be atsakomybės " ir nedirbančios vyriausybės , mano galva , Lietuvoje nėra buvę . Ministras turi DARBU parodyti , kad jis puikiai tvarkosi , aš to nematau , o žmogus jis gal ir geras .

Anonimas

Anonimas portretas
Baikit rašyt apie Verygą.Tai atostogavo ,tai laukė rinkimų rezultatų.Pripirko š testų iš Kinijos už milijonus ir kur juos dabar sukišt?

? :))

? :)) portretas
Aš vis galvojau kur yra bukenų " veisykla " ? Pasirodo konsrvliberalynas ? Ką gali ekspertuose " dirbanti " patarti vyr . skautininkė ? Ar kokie pramonininkų ar verslo " prezidentai ? :) O kokį ministras sprendimą yra priėmęs savarankiškai ? Kokį sprendimą turintį politinės atsakomybės ar valios yra priėmusi Šimonytės vyriausybė ? Kada atsakysite , kuo abejoju , tada galėčiau ir aš palinkėti ar padėkoti :)))

kaunietis

kaunietis portretas
sėkmės gerb. ministrui

dk

dk portretas
Puikus ir protingas ministras. O kremliniams tai kaip rakstis vienoje vietoje - neriasi is kailio rasinedami komentarus. Matyt nurodymai is paties rusu "caro dergti Lietuva.. Visur atsizvelgiama i EKSPERTU NUOMONE. Ne vienoje DEMOKRATINEJE valstybeje vien ministras nepriima tokiu sprendimu. Bet tai asilams nesuprantama - jie tik amsi apie "atsakomybe" , "nekompetencija" ir t.t. Sekmes, MINISTRE!!!!

Ale

Ale portretas
Pastovei rusai puola ir dabar is ju vakcina pirksit,ir dar neduok dieve su sputniku vytauta paskiepysit,ce jau butu pasauline katastrofa blogiau nei atsilimas.

to Taigi

to Taigi portretas
jei rašai kažkokią info, bandyk apsieiti be tradicinio landsbergininkų šūdo - suprantu -- be jo - sunku, betpabandyk. Tada gal kas ir pabandys diskutuoti. p.s. na ir vargšai tie landsbergininkai...

>kas žino

>kas žino portretas
paskaityk wiki - Veryga profesoriaus vardą gavo prieš 10 metų. Nepaėjo aplojimas, mielas landsbergininke? :)

Dulkys nepasisako šiuo klausimu .Kodėl?.

Dulkys nepasisako šiuo klausimu .Kodėl?. portretas
Testų dėl atsparumo turint antikūnių COVID -ui nedaro. Galimai , išvogtos lėšos ,gautos iš E. S. Kad tik mokant 18 eurų galima atlikti testą antikūnių kiekiui nustatyti.

tam-- ananimas --Petras is Briuselio Seimo

tam-- ananimas --Petras is  Briuselio Seimo  portretas
bendram tualete sviecia su ziebtuveliu plaucius per rauku skyle , visiems , nueik be eiles priims

Kas žino, ar tai tiesa?

Kas žino, ar tai tiesa? portretas
Kad psichdocentas Veryga už nuopelnus Lietuvos žmonių sveikatai apdovanojo save ne tik premijomis bei medaliais, bet ir suteikė sau profesoriaus titulą?

Taigi

Taigi  portretas
Dulkys tai ne Karbauskio draugelis Variūga, kuris, ar iš idėjos, ar paveiktas Karbauskio rusiško karbofoso smarvės, o gal būt ir iš savo paties visiško kvailumo, dusino Lietuvos žmones pačiais pigiausiais generiniais vaistais.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Skaitykit Kremliaus šunaujos komentarus. Tai kaip lakmuso popierėlis, padedantis susidaryti teisingą nuomonę apie ministrą. Jei Kremliaus šunauja aršiai puola ministrą, tai gali reikšti tik vieną – ministras nedirba Kremliui, o dirba Lietuvai, t.y.mums

Tikiuosi

Tikiuosi portretas
Kad veryga ir skvernelis kada nors sės į teisiamūjų suolą už šimtus,o gal ir tūkstančius be laiko numarintų žmonių ,kad tik išlošti rinkimus

Ha

Ha portretas
"Susitvarkė" davesdami šalį iki 4000 užsikrėtimų per dieną ir šimtus mirčių

Geriausiai

Geriausiai portretas
Su kovid susitvarkė Skvernelis ir Veryga jie dar praktikos neturėjo viskas nauja buvo ŠAUNUOLIAI

Anonimas

Anonimas portretas
Aš papraščiause noriu ne skiepytis,o persišviesti plaučius nes sergu.

Anonimas

Anonimas portretas
Dieve, kada atsiras Stalinas ar Hitleris kad ispjauti tuos korona-degeneratus. Kyli didziule neapykanta tiems shabasgoju atmatoms.

tik

tik portretas
pavadinimas ministras 0

@

@ portretas
..kol visus be ,,eilès,,suskiepins-dalis išmirs,kol eilė ateis'-kita dalis,kas liks tiems ir maskolinė tiks..k....urvos,ot ,šlubo vokiečio reikia.

nesuprantu

nesuprantu portretas
Kuo jau šitas ministrėlis geras? Visiškai nekompetentingas ir neįgalus. Tikriausiai pirmas lėks iš šiltos kėdės. Kai sustojo prie 130 žadėtų paskelbti punktų - taip miega žadėdamas. Argi ne melagis?

Gandragalviams

Gandragalviams portretas
Vienas geriausių SAM ministrų Lietuvoje.Prie verygos iki šiol tūkstančiai užsikrėstų kasdien ir šimtai murtų

>to

>to portretas
..arba su tais 200 eu į mėnesį kur duoda žmonėms už koroną:D).Oi kaip ,,smagu" būt pramaitint šeimą ir mokesčius sumokėt!

to

to portretas
gal tegul valdžiažmogiai be algų pasėdi pusmetį, geriau mąstyti pradės.

Skola

Skola portretas
Skolina uz juos perka vakcinas patys gaminkit kas trukdo kas trukdo vaistus gaminti patiems nuo tos koronos lietuviu mokslinikai jau senai tam pasiruse bet plaukuotoji ranka neleidzia to daryti

antanas

antanas portretas
ministras turėtų būti savikritiškesnis, nes jam pavaldžios visuomenės sveikatos įstaigoa dėl prastos vadybos veikia blogai, surenkami ir pateikiami duomenys netikslūs, todėl visi ekspertiniai modeliai ir scenarijai irgi netikslūs, bet jie kažkodėl suabsoliutinami - tai ir yra pasekmė to, kad ministeriją irgi valdo ne medikai ir negali kritiškai įvertinti vadinamų ekspertų pasiūlymų. Todėl kol kas pandemija valdoma tik draudimais ir nerealiais tikslais mažinti užsikretimų rodiklį, kuris irgi neaišku ar skaičiuojamas tiksliai, o svarbiausi darbai - tinkamas testavimas (dabartinio ir mastas per mažas, ir jis nesavalaikis) ir savalaikis kontektų išaiškinimas taip ir lieka nepadaryti, apie juos tik kalbama.

Įdomu

Įdomu portretas
kokiam h u jui reikalingi visoki dulkiai su savo sveikatos ministerija ar vyriausybė su seimerių kuopa, jeigu tuose ,,tarnybiniuose kabinetuose" niekas nieko nepagalvoja ir nenutaria?.Ar neapsurdiška tokia frazė? Gal ponai galvoja kad visus komplikuotus darbus valstybės mastu privalo suplanuoti, suorganizuoti ir nudirbti patys eiliniai Lietuvos piliečiai?O valdžiukai tik algas ims ir Europos pinigus tvarkys? Nenaujas ir labai kvailas išsireiškimas. Jeigu esate nieko nepajėgiantys niekdariai tai bent pasigėdinkit viešai rodyt tokį savo mastymo lygį

Anonimas

Anonimas portretas
Sveikatos expertai Prezidento išmonė,ir trukdo vyriausybei dirbti:SM dar privalo atsiklaust expertų.Anai vyriausybei niekas netrukdė,bet Veryga pats pridirbo visokių nesąmonių.Biškį galvokit ,prieš rašinėdami ir šmeiždami naują protingą SM ministrą.

Vaikis

Vaikis portretas
Visi žino, kad Santa Klausas neegzistuoja, bet maži vaikai juo tiki.

Dulkį

Dulkį portretas
Dulkį išdulkino ES.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Durnyno personalas

Anonimas

Anonimas portretas
Neteisetai uzgrobe valdzia seksualiniai iskrypeliai ir d.e.g.e.n.e.r.a.t.a.i veda sali i prazuti. Kuo toliau - tuo arciau krachas.

Ramunas

Ramunas portretas
Menesio anekdotas - saugi rusiska vakcina :)

Bukagalviui , tu esi biologinis ginklas :)))

Bukagalviui , tu esi biologinis ginklas :)))  portretas
Paskaityt vakar VERSLO ŽINIŲ puslapyje straipsnį : ) Kas rašoma apie rusišką vakciną ir ko tikisi ES diplomatijos vadovas Borellis . Tikisi , jog rusiška vakcina bus patvirtinta ir bus naudojama visose ES šalyse :) Taigi , savo ir Šimonytės pletkų , nereikėtų viešinti :) Lietuva priklauso ES :) Įstojom , vykdom jos direktyvas :))) Ką ES Komisija CENTRALIZUOTAI nupirks tuo ir vakcinuos . Per bukas suprasti ?

olia

olia portretas
spectarnybos turi pasidometi ekspertu ir stambiu prekybcentriu draugyste irmeile is iskaiciavimo

troliai persimetė iš lryto

troliai persimetė iš lryto portretas
tiek komentarų čia nebūdavo, teikškia svarbus straipsnis ir gera darbą daro žmogus. Sėkmės ministre

Aš visai pradedu manyti , kad

Aš visai pradedu manyti , kad  portretas
ši vyriausybė NEŽINO AR NEMOKA DIRBTI . Kiek kadencijų sėdėjo opozicijoje ? Ar ką siūlė , keitė ? Tik kritikavo :) Pandemijos valdyme " dalyvavo " rėkdami " Genocyyyydas , priemonės perteklinės ir t.t. " Viskas ką sugeba ši konservatliberaliai laisvų vyriausybė ? Nesugeba prisiimti JOKIOS ATSAKOMYBĖS ? Dabar " klauso " nepriklausomų ekspertų ? Skautininkės ? Pramonininkų ? Joooo....Visi balsavę už juos eikite atgailauti ...

kaimietis...

kaimietis... portretas
valdzia perka baltarusiska elektra,tai ko nepirkti sputniko...,arba galima ant bonkutes uzrasyt Marsas5 ir bus lieuviska,pries kelias kadencijas vadovavusio marsiecio vakcina...

rusiška vakcina net patys rusai nesiskiepija

rusiška vakcina net patys rusai nesiskiepija portretas
nori kitiems įsiūlyti, išnuodyti. Ko ne biologinis ginklas.

kaimietis...

kaimietis... portretas
tokio skystumo ir nekompetengumo ministro,Lietuva dar nebuvo turejus...,baisiau negu baisu...,ale specialistam pagarba,o žmonems stora lazda....blt...,konservu sutve...

Šveicarija

Šveicarija portretas
neregistravo "AstraZeneka" vakcinos.

rv

rv portretas
Manau jau atejo laikas imtis konkreciu veiksmu, o ne kaitaliot skaiciukus lentelese sau palankia linkme.Patarejai,ekspertai jau dabar galingesni uz Vyriausybe.Jau laikas paciai Vyriausybei priimti protingus sprendimus o ne klausyti isvedziojimu.Kol turtingieji lobsta smulkieji bankrutuoja.Tegul pasako kodel didieji prekybos centrai gali dirbti be apribojimu o mazi isvis negali dirbti.

pirkti vakciną iš Rusijos

pirkti vakciną iš Rusijos portretas
tai yra tas pats kas kariuomenei pirkti Rusijos automatus.

tam[ai] -- ,,galite ir jus pasidometi kas,,,....

tam[ai] -- ,,galite ir jus pasidometi kas,,,.... portretas
dziaukis kad tik siuos variugas aferiugas verslianykus y sexpertu komanda surase ......o jei butu siuos klausimus sprende seimo ir vyriausybes LGBT narkomanai lezbietes ,pederastai , ir tatuiruotos asabos su svediskais klapciukais --dar ne tokiu ciudu prisiklausytum --issiziojes savaite vaiksciotum isgirdes ju sexspertines isvadas....

Oho ho ho

Oho ho ho portretas
Kas laukia Lietuvos po šios Šimonytės vyriausybės valdymo ? Karantino metu stambus kapitalas dar praturtėjo ? Smulkus žlunga , dalis bankrutuos , darbingi vėl emigruos ? Konservatorių , liberalų , laisvų , Palucko , Šakalienės , Gabšio balsais narkotikus dekriminalizuos ? Dalis jaunimo bus pražudyta , kita dalis dėl pabranginto mokslo emigruos ar t.p. " vartos mažais kiekiais " ? Joooo.... Svajonių , gerovės šalimi , valdant šia seimo daugumai , panašu tikrai tapsime :))) Turtingi / vergai .

,,,geras ,,,ministeris ir zarnaliuga ne dura

,,,geras ,,,ministeris ir  zarnaliuga ne  dura portretas
per du lapus ,,interVU ,,, eme ... valanda pliurpe,,, akis varte , bet nei zodzio nei y viena klausima teisingai aiskiai nieko neatsake .....

Galite ir jūs pasidomėti kas

Galite ir jūs pasidomėti kas  portretas
sudaro NEPRIKLAUSOMŲ EKSPERTŲ PATARIAMĄJĄ TARYBĄ : I. BROGIENĖ - Lietuvos SKAUTIJOS VYR SKAUTININKĖ !!!! ? V. JANULEVIČIUS - Lietuvos PRAMONINKŲ konfederacijos prezidentas, I. RUGINIENĖ - Lietuvos PROFESINIŲ sąj. konfederacijos pirmininkė , A.Romanovskis - Lietuvos VERSLO konfederacijos prezidentas , V. Zemlys- Balevičius - UAB " Euromonitor International " duomenų mokslininkas ir ar ne 8 medikai vadovai ? ŠIE PONAI IR YRA ATSAKINGI KAS VYKSTA LIETUVOJE SU KARANTINU ? O Šimonytės vyriausybė nesugeba priimti jokio politinio sprendimo ? Jooooo..... nemaniau . Pati blogiausia vyriausybė , PATI ... skautininkė ką pataria ? Ar kokie pramoninkų " prezidentai " ? Matyt todėl smulkus verslas ir vidurinioji visuomenės klasė yra naikinama ? Turi likti " turtingi " verslininkai ir juos aptarnaujantys , dirbantys už centus ? Arba emigracija .. Laisvės partija plečiasi į užsienį :) O ką daro Lietuvos vieninteliai patryjotai konservatoriai Lietuvoje ? Klaiku , jei mąstai ...

Kas

Kas portretas
Jį kerp?

Protingo žmogaus – protingos mintys

Protingo žmogaus – protingos mintys  portretas
Ir tuo viskas pasakyta. Sėkmės ministrui darbe.

kaip galima tikėti tokia valdžia. Genocidas

kaip galima tikėti tokia valdžia. Genocidas portretas
Žadėjo pradėti skiepyti nuo vyriausių žmonių. Taip. kaip daro kultūringasis pasaulis. O dabar aiškina, kad senjorų neskiepys visai. Klaiku.

Reziume

Reziume portretas
silpnas sisteminis ministrėlis, atsakomybę nuo savęs verčiantis beveidžiams "ekspertams", kurie po teisybei - taiop pat pasirodė labai silpnučiai ir baikštučiai. Silpna asmenybė. Visiškai ne lyderis. Jau nereikia Verygos - iki SAM vidurkio jam toli plaukti.

ei

ei portretas
Taigi seniai žadėjo paskelbti tuos 130 "stebuklingų" punktų. Deja, iki šiol nepaskelbta. Vadinasi, ministrėlis melagis, ar kaip? Ir toks ramiausiai sėdi ministro poste. Gėda.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
O ką manote , ministre, kad patarėjai irgi ne gydytojai? Kas vertino Jūsų komandos gebėjimus? Gal todėl ir kapstotės toje situacijoje vangiai, švelniai sakant?!

kodel

kodel portretas
Kodel nutrauktas ir uzdraustas dideles rizikos pagyvenusiu Lietuvos pilieciu skiepijimas Mano nuomone tai slykstus vykdomas tikras vyresnio amziaus Lietuvos pilieciu GENOCIDAS nes taip norima atsikratyti Lietuvoje gyvenanciu senjoru

Anonimui

Anonimui portretas
Žydai rusiškos vakcinos neperka ir nesiruošia to daryti. Perka tik Vengrija ir skurdžiausios Pietų Amerikos šalys. Tipo Venesuela ir t.t. Nors ir trimituoja apie efektyvumą, patys rusai vengia ja vakcinuotis.

rodykit pavyzdį, tuščiaplepiai

rodykit pavyzdį, tuščiaplepiai portretas
Oho, kiek daug tuščiai prišnekėjo ministrėlis, atsibudo, ar ne? Užuot apie nieką plepėję, geriau tegul visa vyriausybė rodo pavyzdį - pasiskiepija. Tada nereikės žmonių gąsdinti ir bauginti baudomis.

Programa ALISA

Programa ALISA portretas
Telefone programa ALISA atsakinėjo i klausimus.

mėmelė

mėmelė portretas
Pats prasčiausias ministras, ir kokių galų sėdi tame poste, jei nieko nesugeba? Gal kažkam naudinga šitokį laikyti ministrą, kad paskui būtų atpirkimo ožys? Bet naudos Lietuvai iš to jokios.

neverskit ant ekspertų

neverskit ant ekspertų portretas
Valdžiažmogiai pasitelkė visokius "nepriklausomus" ekspertus, kurie už nieką neatsako. Atsako šimono su savo nekompeteningų nesusivokiančių ministrėlių šutve. Sėdi prigalvodami visokių draudimų, baudų baudelių, o darbo dirbti nesugeba. Varo Lietuvą į dugną. Negi mano, kad nereikės atsakyti?

Rasa

Rasa portretas
Skiepičiausi be baimės su rusiška vakcina nes jau nuo tu EU JAV vaistu visi organai pažeisti

JONAS TO VACIUS IŠ PAKAUNĖS

JONAS  TO VACIUS IŠ PAKAUNĖS portretas
O kiek dar pakaunėje tu Vaciu durneliu

Anonimas

Anonimas portretas
Visas pasaulis žino apie rusiškos vakcinos efektyvumą. Net žydai ją perka. Tik mūsiškis nabagėlis ministrėlis nieko nežino. Susmirdęs ožys neleidžia žinoti.

PATARIMAS

PATARIMAS portretas
Kieno tėvai ar seneliai šiomis dienomis mirs - duokit Dulkį ir Šimonytę į teismą. Jie kalti, kad neskiepijami rizikos grupei priklausantys, labiausi pažeidžiami žmonės.

Ryt lauksim Pfizerio naujos partijos

Ryt lauksim Pfizerio naujos partijos portretas
vidury savaitės Modernos, vakar atvyko Astrazeneka vakcina, greitu laiku patvirtins dar kelias, kurios pabaigia tyrimus, greit visiems norintiems užteks

...

... portretas
Eilinis impotento pavyzdys, gali tik kitus vertinti, o pats nieko nesugeba

LR pilietis

LR pilietis  portretas
Artėja 12 valanda. Jėzaus Švenčiausiosios ir Nekalčiausiosios Širdies Rožančius, 2010 04 27 Jėzaus apreikštas.

Tautą pamiršo...atsiklausti...

Tautą pamiršo...atsiklausti... portretas
Kam klausti ministro.......be savo nuomonės....kaip partija lieps taip ir darys....

Vaciui iš Pakaunės

Vaciui iš Pakaunės portretas
Nu Vacy iš Pakaunės esi DURNAS KAIP BATO AULAS.Nori uždrausti komentarus,kurie neatitinka koncervatorių pideralinės politikos linijos,tai nori Lietuvą paversti Šiaurės korėja 2.O Dulkys tai yra kilimelis po bobų kablukais,kam jis išvis reikalingas ,jei vadovauja oligrachų paskirti ekspertai.

Atvyko trecia vakcina

Atvyko trecia vakcina portretas
Dar 2 greit bus patvirtintos ir tafa visiems uzteks. Užmirškit ta rusiška buiza

Vacys is is Pakaunes

Vacys is is Pakaunes  portretas
Paskaicius komentarus noreciau . kad juos uzdraustu . Kai yra dirbanciu . tai juos galima purvais aptaskyti . Pajudinkite tuos ,kurie sededami turteja . Stiprybes ir kantrybes ministrui .

Nu

Nu portretas
Turim parodyk pagarba ekspertu nuomonei.Dieve mano,ponas ministre,kas tie ekspertai,kodel jie tokie paslaptingi.Koks ju issilavinimas,kad visa Lietuva turi gyventi pagal ju nuomone.

Klausimėliai

Klausimėliai portretas
1.Jei informaciją analizuoja,sistemina ir sprendimus formuoja bei priiminėja ekspertai ir visuomeniniai patarėjai-kam apskritai reikalingas ministras,jo komanda ir pati SAM? 2.Ar ministras neturi laiko,ar noro pasidomėti,ką kalba Vokietijos kanclerė,vyriausias užsienio reikalų įgaliotinis J.Borelis apie vakciną Sputnik ir jos naudojimo ES erdvėje artimiausiu metu?Kalbant į tautą,tegul ir per Kauno Dieną,neministeriška nežinoti paskutinių žinių. 3.Ar ministras žino ir tiki,kad po Pfizer vakcinos suleidimo(specialistai teigia,kad skiepais to pavadinti negalima)tik 311 piliečių iš 89.000 juto "nežymius,trumpalaikius šalutinius poveikius"? 4.Ką ministras ruošiasi daryti su melagingos statistikos, apie covid-19 ir vakcinas,bei jų poveikį,teikėjais pačiam ministrui ir tautai?

Koncervatorįų politika

Koncervatorįų politika portretas
Respublika.Sugriuvęs gyvenimas Druskininkuose.--Mes planavome susikurti savo vaikams ateitį Lietuvoje, stengėmės, mokėjome mokesčius ir viskas griūva nežinia dėl ko. Jokių režimo šalininkų, jokių priešų mes nematėme. Tų priešų ir nebuvo, valdžia pati juos atrado. Pas mus atvažiuodavo tik sergantys Baltarusijos vaikai. Aš su jais dirbdavau. Mūsų sanatorijoje dirba 12 kineziterapeutų, visi lietuviai ir visi dabar liks bedarbiais", - teigė R.Kvedaravičius.

kasininkas

kasininkas portretas
apie medicina nusimano aukstas pilotazas

tbc

tbc portretas
Visai neseniai į šuns dienas dėjo Verygą...Dabar-Dulkį:)) Eikit į gryną orą, viskuo nepatenkintieji.

Dėl Sputnik V

Dėl Sputnik V portretas
Buvo klausymas- ar ES neketina derėtis dėl rusiškos vakcinos. Ministras atsakė, kad tokių žinių neturi. Supraskit, Lietuva nėra laisva, mes esame ES, todėl turime gyventi pagal ES nurodymus. Savarankiškai Lt negali pirkti vakcinų

Tam OB

Tam OB  portretas
Negirdėjai PASAULYJE pandemija ir su ja kovoja visi , todėl mano nuomone , pirkti vakcinas , gelbėjant žmonių gyvybes , reikia iš visų kurie pagamino vakciną ir dalyvauja PASAULINĖJE rinkoje . Politikuoti galėsite po suvaldymo :) Ši vyriausybė yra blogiausia , negi tokios nusipelnėme ? Matyt , taip , jei tokius rinkome . Galvokime per rinkimus .

Nuoširdūs linkėjimai

Nuoširdūs linkėjimai portretas
Dieve, duok jam sveikatos, kantrybės ir didelės sėkmės visuose darbuose

NUSIKALTIMAS

NUSIKALTIMAS portretas
Kada bus skiepijami vyriausieji? Jeigu neskiepijat, paaiškinkit kodėl? Tai jau nesuvokiama. Privalot atsakyt už šimtų žmonių mirtį.

OB

OB portretas
O tai tie, kurie labai pasigenda kazkaip rusiškos vakcinos, važinėja tik su rusų gamybos masinom, ar kažkaip perka tik vw passat?

idomu

idomu portretas
Kokios "ekspertų" sąsajos su stambių prekybos tinklų atstovais? Kas dėl "ministro" vertinimo , tai nežinau ką ir sakyti, jaučiuosi suglumęs. Verkti, ar juoktis, gal juoktis, taip sveikiau :)

Jau melagis

Jau melagis portretas
Dulkys nesikirpo 3 mėn

NENORMALU

NENORMALU portretas
Neskiepijami rizikos grupės žmonės, o tie, kas prilindo prie mūsų valdžios. Prioritetą turintys be skiepų, miršta kasdien dešimtimis. Ar nereikėtų ministrui atsakyti už išmarintus žmones?

Tvarkoj

Tvarkoj portretas
tas ministras, tik vietinė fauna įstaigose ,į monėse, gydymo įstaigose elgiasi,kaip patinka.Pas mus šaragėj privaloma pgr-o rezultatus parodyt vadovui.Ar ne cirkas?

Tai

Tai  portretas
Paskelpkit galų gale tą expertų sąrašą! Ministre, sakot, kad atviri, tai kas jie tokie tie expertai?

senelis

senelis portretas
Reikia kuo greičiau paskiepyti ministrą. Labai gaila bus jei apsirgs. Atiduodu savo skiepą.

Plikas kapitonas

Plikas kapitonas portretas
Gal aš debilas nesuprantu.jam uždavė konkretų klausimą ar pirksit rusiška vakcina.- )

Nežino duomenų ir nedaro testų .Kur tiesa kur spėlionės ?.?.

Nežino duomenų ir nedaro testų .Kur tiesa kur spėlionės ?.?. portretas
Mini skaičius ministras ,penki procentai persirgusių gyventojų ,jiems nebūtini skiepai .Tačiau ne pas visus yra tas pakankamas atsparumas persirgus COVID. Kas daro testus atsparumui viruso nustatyti?.

.........

......... portretas
Netikiu kad visų šalių aukštuose pareigose esantys yra paskiepyti manau juos "skiepijo "fiziologinių skysčių.Nes jis nepavojingas, medikai žino kas per fiziologinis skystis, galiu parašyti jeigu kas nežino ,kad tai skirtas vaistams atskiesti.

Priminkite

Priminkite  portretas
kokį savarankišką kaip ministras sprendimą priėmė ? Kas ekspertų komisijoje yra virusologas ? Epidemiologas ? Cirkas , o ne ... Komandų vykdytojai ...Ką rinkote ? :)

Alis...

Alis... portretas
ko pasiklausi,- to negausi...

Rita

Rita portretas
Kinija gamino ir siuntė fiziologinį skystį vietoje vakcinos,ar tokia "vakcina "atkeliavo i Lietuvą.Iš rusiškos vakcinos taip pat galima padaryti biznį,kaip , visai paprasta, jeigu žinoma rusiškos vakcinos spalva tokia pati kaip ir kitų gamintojų, kurių vakcinos brangesnės.Ogi etiketės ant vakcinos buteliukų pakeisti,perklijuoti ir viskas.Mam už mintį turėtų sumokėti Honorarą.

Bachurui

Bachurui portretas
Ir čia mūsų ministras?" Ar jis ne iš psichuškes ??? Vaikai atsako į klausimu Ar čia?? Ponas į birža ieškoti darbą !!!!

Tuščios kėdės ...

Tuščios kėdės ... portretas
Lietuvą " valdo " ekspertų grupė !!! Lietuva vyriausybės neturi , o ministeriai tik " komandų vykdytojai " be jokios politinės valios . Mano nuomone , tai pati blogiausia vyriausybė per visą nepriklausomos Lietuvos kelią .

Anonimas

Anonimas portretas
Puikus žmogus ir ministras,matysim ateityje jo darbus.sėkmės darbuose.

pietietis

pietietis portretas
informatyvu,lakoniska, is esmes-geras straipsnis.ministras matosi sistematikas.gerai , nes gydytojai turi gydyti, o ne vadyba uzsiimti.galgi bus tvarka sveik. aps. , nes dabar tai biudzeto svaistymo ministerija.

@@

@@ portretas
Apie sputnika, apsimete, kad negirdejo ar kaip cia? nieko ir netsake...Geda pripazinti, kaip geriausia?? geriau 9% visus suskiepys, svarbu nerusiska...

na kagi

na kagi portretas
teks paciam issirasyti komandiruote i Rasieja....

Aha nu jo

Aha nu jo portretas
Ka jam pasake, ta ir daro. Lepsis ir pastumdelis. Dar nesuvokia pats, koki kvaili is jo lipdo...

Pagaliau protingesnis ministras

Pagaliau protingesnis ministras portretas
Suklydo tik dėl modernos didesnio pirkimo. Gydymo paslaugos prienamos, specialistai laisvi, tok žmonės bijo eiti. O rusiško marmalo net neminėkit. Jei vienas laikraštis paskaitė jų pateiktus dokumentus, kur jie rašo ka nori, net nepabaige tyrimu, tai visai nieko nereiškia

Kęstas

Kęstas portretas
Argi gali ką nors protingo pasakyti,seimo, vyriausybės bobų pastumdėlis.

.

. portretas
Ir prasidėjo viskas nuo Adamkaus, paskui juokėmės iš Valinsko, paeiliui iš kitų ale grybauskaičių, dabar tylim, nes iš šitų juoktis negalima.

Skaitytojas

Skaitytojas  portretas
Jam gėles pardavinėt gėliu kioske.

pensininkė

pensininkė portretas
užklausus apie rusišką vakciną atsakymo nerasta pagal valdžios nusistatymus gėriau visus išmarins nei pirks rusišką vakciną juk iš Rusijoa visko atsisako dujų elektros nors tą pačią perka per tarpininkus ir žinoma moka brangiau štai kaip mes jiems rūpime

NESUPRATAU - SU KUO BUVO POKALBIS?

NESUPRATAU - SU KUO BUVO POKALBIS? portretas
Į išvardintus konkrečius klausimus - nebuvo nei vieno konkretaus atsakymo. Perskaičiau esamą pasaulinę apžvalgą...o konkrečiai apie Lietuvos problemas...aptakiai, maždaug...Kaip prigąsdinti Lietuvos šuneliai - bijo net savo nuomonę išreikšti...Bet...esame "laisvi" ir "nepriklausomi"...

Prieš

Prieš portretas
Verygą 0%

Kur dingo ministras

Kur dingo ministras portretas
Nesupratau čia pokalbis buvo su ministru.

na na

na na portretas
Na ir pilsto is tuscio i kiaura. Kalba kalba ir nieko konkretaus nepasako.

Galerijos

Daugiau straipsnių