Quantcast

A. Dulkio visuomeniniu patarėju tapo „Ciniškas chirurgas“ E. Kulikauskas

  • Teksto dydis:

Sveikatos apsaugos ministro Arūno Dulkio visuomeniniu patarėju tapo abdominalinės chirurgijos gydytojas Edgaras Kulikauskas, socialiniuose tinkluose žinomas „Ciniško chirurgo“ pseudonimu.

Kaip penktadienį pranešė Sveikatos apsaugos ministerija, teikti visuomeninio konsultanto paslaugas E. Kulikauskas pasisiūlė savo iniciatyva, po pokalbio su ministru sutarta dėl tolesnio bendradarbiavimo.

„Ciniško chirurgo“ puslapį feisbuke seka beveik 38 tūkst. žmonių. Joje medikas rašo apie savo darbą, aktualijas, dalijasi įžvalgomis apie mediciną.

„Turbūt reikėtų pradėti nuo to, kad aš labai džiaugiuosi gavęs galimybę prisidėti prie ministro A. Dulkio komandos, nes labai žaviuosi šiuo žmogumi. Kita vertus, visuomeninio konsultanto pareigų per daug nesureikšminu, kadangi jos maždaug prilygsta kamuolio padavinėtojo iš užribio pozicijai. <...> Labai tikiuosi, kad bendradarbiavimas bus našus ir po finalinio švilpuko paaiškės, kad kamuoliai visgi buvo paduoti laiku ir vietoje“, – teigia E. Kulikauskas.

Ekrano vaizdas

Būdamas mediku regioninėje ligoninėje, E. Kulikauskas sako siekiąs užtikrinti trūkstamą jungtį tarp ministerijos ir medikų praktikų.

„Mes ministeriją girdim ir matom, o atgalinis signalas yra labai silpnas, ypač iš regionų“, – teigia E. Kulikauskas.

Remiantis Vyriausybės įstatymu, ministras savo įgaliojimų laikotarpiu gali turėti visuomeninių konsultantų, kurie ministro prašymu neatlygintinai teikia jam konsultacijas, pasiūlymus, išvadas ir kitą informaciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mumu

mumu portretas
Siūlau į patarejus paimti LOBOVĄ. Jis viską zino apie koroną

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Ką pagaminti iš pamparsų?

Nu nu

Nu nu portretas
Koks patarėjas toks ir ministras, koks ministras tokį ir sveikatos ministerija!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių