Quantcast

Detektyvas Seime: pradingo P. Gražulis – susirgo koronavirusu ir slepia ligą?

  • Teksto dydis:

Iš Seimo dingo bene garsiausiai prieš skiepus pasisakantis parlamentaras Petras Gražulis.

Jis nesilanko posėdžiuose, telefonu neatsako net frakcijos kolegoms, nepasirodė ir penktadienio proteste, informuoja LNK žinių tarnyba.

„Nemačiau Petro, tikrai pastaruoju metu nemačiau“, – Seime žurnalistams sakė opozicijos atstovas Saulius Skvernelis.

„Niekas nežino, jau antrą savaitė. Frakcija neturi informacijos“, – sakė ir Seimo narys R. Žemaitaitis.

„Ieškojau visuose užkabariuose, nėra Petro, ant palangės žiūrėjau – nėra Petro, tik iš anksčiau palikti pėdsakai“, – juokavo liberalas Eugenijus Gentvilas.

P. Gražulio kolega ir suolo draugas Valdemaras Valkiūnas paprašytas žurnalistų skambina P. Gražuliui. Bet ir jam prisiskambinti nesiseka – numeris užimtas.

Pirmadienį „Submarino“ kavinėje užėjau atsiskaityti už vakarienę, ten sėdi toks Petro strateginis partneris. Ir jis manęs klausė, ar tikrai P. Gražuliui koronavirusas.

Kodėl P. Gražulis dingo, Seime jau kalbama.

„Gandai sklinda, kad susirgo Petras kovidu“, – žurnalistams sakė S. Skvernelis. Tokias kalbas girdėjo ir parlamentaras Laurynas Kasčiūnas.

„Pirmadienį „Submarino“ kavinėje užėjau atsiskaityti už vakarienę, ten sėdi toks Petro strateginis partneris. Ir jis manęs klausė, ar tikrai P. Gražuliui koronavirusas“, – LNK žurnalistams pasakojo E. Gentvilas.

Jau kurį laiką P. Gražuliui nepavyksta prisiskambinti nei Seimo kolegoms, nei žurnalistams. O Seime nėra ne tik parlamentaro, bet ir jo padėjėjo Naglio Puteikio, su kuriuo ėjo į antivakserių mitingus.

P. Gražulis žadėjo nesiskiepyti net tada, kai Seime buvo ruošiamasi įvesti galimybių pasą.

Plačiau apie iš Seimo dingusį P. Gražulį reportaže:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha  portretas
Tikras lietuviškos žiniasklaidos detektyvas,o gal sifiliu ,o gal utelėm apkrete migrantai? Bėkit visi aiškintis,nes dangus griūva.Ligų dabar niekas neviešina ,reikia parašus ligoninėje dėti,bet spaudos šiukšlės ribų neturi.

Zyniuonis

Zyniuonis portretas
Covido nera gana meluoti !!! Yra kiti dalikai kaip pvz elektromagnetine spinduliyote ,del kurios atsiranda deguones trukumas lasteleje nu o tada platus spektras plauciu nepakankamumas ar uzdegimas infarktas insultas ir mase visi kito...va tokia vat tiesa...

S.S.S.

S.S.S. portretas
žmogaus sveikata yra asmeninis jo reikalas ir privatumas. Kodėl jis turi visiems aiškintis ar serga ar ne ir kuom serga jei serga. Būtų koks Dulkintojas niekam nerūpėtų, bet iš Gražulio gi reikia daryti sensaciją iškart. Klounų valstybė...
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių