Quantcast

Detektyvas: dingusios Seimo plytelės – A. Skardžiaus kieme?

  • Teksto dydis:

Seimo rūmuose – detektyvas. Dingo istorinės Nepriklausomybės aikštės trinkelės.

Tos, ant kurių Sausio 13-osios įvykių metu žmonės, susikibę už rankų, dainavo laisvės dainas, statė barikadas, saugojo Aukščiausiąją Tarybą, informuoja LNK laida KK2.

Seimo Antikorupcijos komisijos pirmininkas Vitalijus Gailius išsiaiškino, kad prieš pusantrų metų, vykdant Nepriklausomybės aikštės rekonstrukciją, dingo apie 100 kvadratinių metrų plytelių.

Labai įdomu, kad žurnalistams filmuojant Seimo nario Artūro Skardžiaus žmonos Snieguolės sodybą Trakų rajone ir ten dirbusius galimai nelegalius statybininkus, į kadrą pateko trinkelės, kurios iš išvaizdos labai panašios į tas, kurios dingo iš Nepriklausomybės aikštės.

V. Gailius tvirtina, kad turėtų būti paimtas palyginamasis mėginys ir pradėtas tyrimas arba A. Skardžius turi pateikti plytelių įsigijimo dokumentus.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Tam ir sugalvojamos ”rekonstrukcijos”,kad atitektu tiem kurie prie lovio.Nes dauguma vietų kurioms rekonstrukcijų nereikia,reikia tik smulkaus remonto.

Šaulys

Šaulys portretas
Tokie jau nepasikeis niekad! Amen.

Būtų

Būtų portretas
svajonių šalis jeigu valdžiukai sau naudą kurtų tik va tokiom plytelėm o ne milijardais pavogtais prisidengus skystu duju terminalo statyba ir jo reikalingomu Lietuvai
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių