Quantcast

S. Skvernelio partija patvirtino dar šešis kandidatus į merus

Grįžti į straipsnį

kam įdomus

kam įdomus  portretas
lizingas?

Labas

Labas portretas
Vagie....

ogi

ogi portretas
velniop vis us kgb pridurkus ir ju satelitus tauta pati isirinks garbingus ir atsakingus jai ir konstitucijai kuria visokie sudberiai sikatauskai zlugdo darydami D zala su visais /zaliais zalymais/ ir kt pridurkais setono parankiniais 000000

konservatKAGEBISTŲ šutvei š a c h i s--

konservatKAGEBISTŲ  šutvei š a c h i s-- portretas
visi pasislėpti OŽIO k g e b i s t a i , privalės eiti ravėti ŠIENO.

Taip galvoju.

Taip galvoju. portretas
Manau, kad didesnio Valstybės griovėjo nėra. Šitaip manipuliuoti faktais, kiršinti visuomenę jis yra specialistas. Ta jo išvaizda kalbant jau mane vemti verčia. Žmonės turėtų pagalvoti, kad tokiais sunkiais laikais jis turėtų ramintis ir padėtų žmones telkti, vienyti, o ne kiršinti. GĖDA, skverneli, GĖDA. Iš šono žiūrint, kad jis save laiko šventuoju. Visko buvo, visko buvai prisidirbęs, tau geriau reikėtų užčiaupti savo kakarinę. esi naglas, kaip tankas.Tokia mano nuomonė.

Ar nors viena partija atnese Lietuvai kazka gero?

Ar nors viena partija atnese Lietuvai kazka gero? portretas
per30 met Lietuvos laisves ,tik rietenos,partijos,partijos jos ziuri tik saves,pasaku sekejai.

turėtų būti atsargūs rinkdamiesi šį Upės g. veikėją

turėtų būti atsargūs rinkdamiesi šį Upės g. veikėją portretas
Karoliniškių ir visos Lietuvos daugiabučių gyventojai turėtų būti atsargūs ir apdairūs rinkdamiesi šį Upės gatvės veikėją. Skvernelis 2020-05-31 duodamas interviu laidoje „24/7“ manieringai ir su pašaipa kalbėjo apie Seimo narius, kurie užkirto kelią jo planams panaikinti centralizuoto šildymo PVM lengvatą. T.y. faktiškai Skvernelis norėjo iki 21 % padidinti šildymo PVM daugiabučių gyventojams už jau ir taip brangią pirmo būtinumo paslaugą. Darau išvadą, kad šis nuosavo namo su išasfaltuotu keliu savininkas vis nerimsta ir yra tiesiog apsėstas minties ir pavydo, kad daugiabučių gyventojai gali mokėti mažiau šildymo PVM už savo urvelių jaukumą žiemą, o jam tenka papildomai investuoti į savo erdvaus atseit tik 130.000 € vertės namo saulės baterijas. Begėdis.

Anonimas

Anonimas portretas
labai gerai reiktu kuo daugiau būtu kandidatu o tai vilniečiam perša su tokiais pavadynimais jei garsiai pasakysi pasodins tiurmon.

Galerijos

Daugiau straipsnių