Quantcast

Demokratijos kokybe šalyje labiausiai patenkinti valdančiųjų rinkėjai

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
O ta demokratija kada nors buvo? Tokia pati utopija kaip ir komunizmas ar kiti režimai...

Laukę DAUGIAU siūlomos ,,laisvės,,

Laukę DAUGIAU  siūlomos ,,laisvės,, portretas
gavo dar daugiau apribojimų ! Bet ČIA viskas gerai ,juk riboja TIE ...Pamatė kokie ,, sąmoningi,, kai kurie piliečiai :sąmoningumas baigiasi ties PC durimis !

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
O, demokratijos kokybe šalyje labiausiai nepatenkinti sovietiniai kolonistai, kolaborantai bei kitos Lietuvos atmatos ir atmatėlės. Žodžiu, visa besikeikianti ir besikoliojanti Kremliaus šunauja (skaityti komentarus).

Demokratija :)

Demokratija :) portretas
Kai landsbergininkams dirba visa žiniasklaida, terorizuojami KGBistiniais metodais visos kitos politinės partijos, buki landsbergininkai trolina bet koki šviesų žmogų - kur čia landsbergininkai nemėgs tokios demokratijos :)

cha ha ha ha ha ...... EI ...lybersosines nuograuzos

cha  ha ha ha  ha ...... EI  ...lybersosines nuograuzos   portretas
ir konservatdegeneratai prie kokiu jus save priskiriat ???prie kairiuju ar desiniuju ??? visai lietuvai aisku ,kad Tevynes sajungos konservatoriai dermokratai ---tai buvusi LTSR komunistu partijos nomenklatura -kadriniai ir rezervo KGB esnikai,o Liberalai ---tai LKJS sajungos komjaunimo sekretoriai komjaunimo lyderiai, ir tu TS-LKD ir KGB veikeju vaikai ir anukai , tai degradavusi tautos anarchistine dalis ....MANAU JIE JAU KAIRESNI UZ VISUS KAIRIUOSIUS .......socdemu dalis blaskosi tarp svedisku socialistu-liberastu anarchistu ..dalis tarp vokisko tipo socialistu demokratu ,nesurasdami savo tikrojo indentiteto...is to seka isvada kad sie tyrimo rezultatai yra niekiniai ..populistinis pliurpimas vardan pliurpimo ....

Galerijos

Daugiau straipsnių