Quantcast

Dėl vaistų kainų mažinimo Lietuva derėsis bendrai su kitomis šalimis

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas  portretas
Šviesa tunelio gale .Viskas paeiliui,prieis ir iki klano...Sėkmės ministrui ir vyriausybei.

H

H portretas
Tai kaip ten su tuomis kainomis D.Britanijoje ir Lietuvoje ? Kaip ten su tomis vaistu didmenininku ,tuo paciu ir mazmenos firmomis . Kaip ten su tuo ist. Kuriuo leista vaistines savininku buti bele kam. Gal vertetu ispirti i minkstaja ta sugalvojusiam ?

Farmacininkė

Farmacininkė portretas
Baikit ponas ministre svaigt , apie mažesnes vaistų kainas . Farmacijos klano , kur vartosi labai ,labai dideli pinigai tikrai neįveiksite. Užtenka pamatyti , kokie dvarai vaistų firmų šefų ir tuo viskas pasakyta.

galiu praplauti

galiu praplauti portretas
baikit viena karta ministre tuos cirkus ir navaizduok didyji derybininka o sakyt neturiu jokios kompetecijos ministro kedeje bet laikysiuosi jos isikibes iki galo nes net nezinau kokios kainos vaistu airijos ir anglijoj nes esu tik psichiatras

matas

matas portretas
su kokiom valstybem? vaistai turbut visur pigesni?

VeRygai

VeRygai portretas
Ponas ministre, tai ką čia ruošiatės daryti gal ir gerai, bet... ar jums trūksta savarankiškumo pateikti vyriausybei SAVO ASMENINĮ PASIŪLYMĄ, kaip, panaudojant mokesčių įmanomus svertus, pažaboti vietinbių vaistinių gobšumą? Negi tik pasakėles kaip nesveika rūkyti arba gerti teišmokote baigęs medicinos universitetą?

vaistininkas

vaistininkas portretas
baikit juokit pasauli,susitvarkikit savo darze didmenines kainas...tada atsiras ir pinigu...nesuprantu ko ieskoti ten ko neesi pametes....CIRKAS vardu FARMACIJA.....tesiasi....

AS

AS  portretas
Jums visiems baisu pasakyti tiesa nes islekiksit is darbu pradedant ministru cia juk milijoniniai pinigai uz vaistu kainu skirtuma su kuo deretis gal su Afrikos salim prikit is Anglijos kiek sutaupysit bet rupi savo kisenes o ne Lietuvos zmones ir gerove o dar Hipokrato priesaika dave geda.

Pakaunietis

Pakaunietis portretas
Gal šįkart pavyks,nors.......

Galerijos

Daugiau straipsnių