Quantcast

Premjerų susitikimas atšauktas S. Skverneliui pasijutus prastai

  • Teksto dydis:

Sauliaus Skvernelio susitikimas su Norvegijos premjere Erna Solberg atšauktas Lietuvos Vyriausybės vadovui pasijutus prastai, pranešė jo patarėjas Skirmantas Malinauskas.

Anot jo, pirmadienį S. Skvernelis pasiėmė nedarbingumo dieną, kuri iš anksto nebuvo planuota.

„Ministras pirmininkas turi galimybę pasinaudoti nedarbingumo dienomis, jei to reikalauja suplanuotos medicininės procedūros arba jei jo savijauta neleidžia būti darbe. Per visą gydymo laiką jis ėmė penkias nedarbingumo dienas, kurių dauguma buvo susijusios su taikomomis procedūromis. Pirmadienį ministras pirmininkas pasiėmė šeštąją nedarbingumo dieną, kuri nebuvo iš anksto planuota“, – BNS teigė S. Malinauskas.

„Teko iš vakaro atšaukti suplanuotus renginius dėl to, kad ministras pirmininkas pasijuto prasčiau“, – vėliau žurnalistams teigė patarėjas.

Anot S. Malinausko, pirmadienį premjeras leidžia laiką namuose.

Lietuvos ir Norvegijos ministrų pirmininkų susitikimas buvo numatytas pirmadienį dieną, po jo buvo numatyta ir bendra premjerų spaudos konferencija.

Norvegijos Vyriausybės vadovė Lietuvoje Vilniuje dalyvaus Europos liaudies partijai priklausančių Šiaurės ir Baltijos šalių centro-dešiniosios krypties partijų vadovų susitikime. E. Solberg yra ir Norvegijos konservatorių partijos pirmininkė.

S. Skvernelis rugpjūčio pabaigoje paskelbė, kad serga limfoma, todėl kai kuriomis dienomis per gydymo procedūras teigė negalėsiantis būti darbe.

Anot S. Malinausko, šiuo metu atliekami tyrimai, chemoterapijos ir imunoterapijos procedūros eina į pabaigą bei tikimasi gerų rezultatų.

„Premjeras į darbą žadą grįžti artimiausiu metu“, – pirmadienį sakė patarėjas.

Anksčiau prezidentas Gitanas Nausėda Vyriausybės vadovui dekretais leido pagal poreikį nebūti darbe iki spalio ketvirtos dienos, vėliau terminas pratęstas iki lapkričio aštuntosios.

Šiuo laikotarpiu esančiomis laikino nedarbingumo dienomis S. Skvernelį pavaduoja energetikos ministras Žygimantas Vaičiūnas.

S. Malinauskas sako, kad Ž. Vaičiūnas pirmadienį pirmininkavo neformaliam ministrų pasitarimui pirmadienį, tačiau negali pavaduoti dvišaliame susitikime su Norvegijos Vyriausybės vadove.

Su E. Solberg pirmadienį susitiko Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis – pasak pranešimo, parlamento vadovas su viešnia kalbėjo apie saugumo situaciją regione, pristatė Lietuvos poziciją dėl Astravo atominės elektrinės ir Rusijos grąžinimo į Europos Tarybos Parlamentinę Asamblėją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nancy William

Nancy William  portretas
Sveiki visi ten, tikiuosi, kad jums visiems gerai? Mano vardai yra ponia Nancy William, aš kilusi iš Misisipės, prieš kelias dienas buvau patekusi į blogą finansinę padėtį ir man reikėjo skubios paskolos, kad galėčiau sumokėti sąskaitas ir susigrąžinti finansinę koją dėl dabartinės finansinės padėties mano bankas atsisakė suteikti man paskolą, todėl man neliko jokio kito pasirinkimo, kaip tik ieškoti neužtikrintos paskolos internete. Tyrimo metu buvau sukčiavimo auka ir praradau beveik 1900 USD, turėjau daugiau problemų ir beveik daviau. iki vilčių gauti paskolą, kol radau internetinį pranešimą, buvo bendras Davido iš Viskonsino valstijos liudijimas, liudijantis, kaip po to, kai perskaičiau įrašą, jis gavo 100 000 USD iš Larry Finance Inc. nusprendžiau susisiekti su Larry Finance Inc. per el. paštas: (larryaliciafinance@hotmail.com). Paskelbtame laiške bendrintas kontaktas, mano neužtikrinta 450 000 USD paskolos užklausa buvo patvirtinta per 48 valandas nuo mano prašymo ir mano paskola

jk

jk portretas
Mūsų valdžia giliai korumpuota,štai seimo komisija negauna IŠ SGD finansinių ataskaitų,lenkų valdoma Mažeikių Nafta pati sprendžia kiek mokesčių mokėti valstybei,Žmonės skursta,o Skvernas lenkams šimtus milijonų dovanoja,po to mokam mes visi.Būčiau premjeru SGD ir Naftos vadai turėtų bylas ir sėdėtų cypėj.Bet korumpuoti valdžiažmogiai Tėvynę padavinėja buvusiam okupantui

„Google“ internetiniai darbai

„Google“ internetiniai darbai portretas
Tai geriausias uždarbis. Pirmą mėnesį gavau 25386 USD už darbą 3 valandas per dieną. Aš pradėjau prieš ketturis mėnesius ir iš karto namo pasiimdavau bent 5638–7364 USD per savaitę. Aš negaliu patikėti, kaip lengva buvo, kai aš tai išbandžiau. Šiuo atžvilgiu potencialas yra begalinis. Tai aš ir darau ...........................>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.C­­­a­­­s­­­h­­­F­­­l­­­o­­­w­­­7­­­7.C­­o­­m
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių