Quantcast

Dėl nuo žmonių užsidariusių įstaigų A. Butkevičius kreipėsi į premjerą

Susirūpinęs dėl viešojo sektoriaus įstaigų darbo Mišrios Seimo narių grupės narys Algirdas Butkevičius kreipėsi į premjerą Saulių Skvernelį, ragindamas užtikrinti tinkamą gyventojų aptarnavimą viešojo sektoriaus įstaigose.

„Pastaruoju metu gyventojai, ypač gyvenantys regionuose, išreiškia didelį susirūpinimą dėl viešojo sektoriaus įstaigų darbo. „Sodra“, Valstybinė mokesčių inspekcija ir kitos valstybės įstaigos vis dar neatnaujina darbo įprastu režimu, priima tik iš anksto užsiregistravusius interesantus. Ypač sudėtinga gyventojams patekti pas gydytojus, sulaukti kitų reikalingų medicininių paslaugų. Žmonės kelia klausimus, ar nustatyti ribojimai pamatuoti ir proporcingi“, – pastebi ekspremjeras A. Butkevičius.

Pasak jo, saugus valstybės įstaigų darbas gali būti užtikrinamas naudojant tokias priemones kaip medicininių kaukių dėvėjimas, atstumų laikymasis ir kt., o užsidarymas nuo žmonių turi būti tik kraštutinė, paskutinė priemonė.

„Jei reikalinga daryti patalpų dezinfekavimo pertraukas tarp gyventojų priėmimų, dėl ko nespėjama žmonių aptarnauti, tuomet įstaigos turėtų dirbti ir savaitgaliais, visgi situacija nors ypatinga, bet laikina – tokia yra gyventojų nuomonė. Vyriausybė turi imtis veiksmų ir įrodyti, kad valdžios įstaigos iš tiesų tarnauja žmonėms, kaip kad ir nurodo Konstitucija“, – sako A. Butkevičius.

Jis prašo įvertinti šiuos žmonių skundus ir imtis atitinkamų priemonių siekiant užtikrinti tinkamą gyventojų aptarnavimą viešojo sektoriaus įstaigose. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

varnas

varnas portretas
kada pripažinsi dydis stumėjas savo propogandos ir melo batalijas, juk kokie skaičiai pinigu yra prarasti dėl tavo nuvertinimo nacionalinio lito valstybes tikro pinigo, ir sutripėi lita kaip norėjai kad tik atimti iš žmonių pinigus nuvertinus ir blogi užsakei dar dviems šetonams prisiminkim, banko analitika vasilka ir šemeta kuris vėliau dingo iš lietuvos kaip aitvaras briuselin, o tu iš paskos melavai kainos nekils juk litas paverstas niekais nuvėjo, už viena eura mokėjome trys eurus 50centu, teko pakloti litais litas nuo senu senovės buvo pripažintas pasaulio valiutos aukso dengto pinigo, ir centai buvo sidabriniai, kodėl išdulkinai pensininkus dirbančius ka mes gavome eurais jeigu aš buvau dirbantis pensininkas iš mano saskaitos algos pensijos 70 procento išvogė, buvo 12000 pinigo o man ka atmetė,kaip gyvuliui du tukstančius trys šimtus euru, kiek nukentėjau iki šiu dienu, pensija juk buvo mano 879litai, alga 2200litu taip kas išėjo eurais juk nuo algos dar 300litu pavog

Lietuva

Lietuva portretas
Nuo kada Butkevičiui buvusiam komunistui rūpi šalies piliečiai ? Rinkimai.

Kur dėtis lėtine nepagydoma liga sergantiems

Kur dėtis lėtine nepagydoma liga sergantiems portretas
kuriems pavojingai pablogėjo sveikata, o registruotis neįmanoma? Ko griebtis?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių