Quantcast

Dėl Kupiškio mero pareigų toliau kovos E. Blaževičienė ir A. Raslanas, patvirtino VRK

  • Teksto dydis:

Dėl Kupiškio rajono mero posto toliau varžysis „valstietė“ Eglė Blaževičienė ir socialdemokratas Algirdas Raslanas, ketvirtadienį konstatavo Vyriausioji rinkimų komisija (VRK).

Ji oficialiai paskelbė, kad renkant Kupiškio rajono savivaldybės merą pirmalaikiuose rinkimuose būtinas antrasis turas.

Pakartotinis balsavimas vyks spalio 22 dieną ir jame varžysis du per pirmąjį turą balsų daugiausiai surinkę kandidatai – Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos iškelta E. Blaževičienė ir Socialdemokratų partijos atstovas A. Raslanas.

Jie praėjusį sekmadienį vykusiuose pirmalaikiuose rinkimuose surinko daugiausiai – atitinkamai 29,87 proc. ir 28,2 proc. – balsų.

Rinkimuose iš viso varžėsi penki kandidatai, juose balsavo 6666 arba 47,12 proc. rinkėjų: sekmadienį prie balsadėžių atėjo 31,88 proc. rinkėjų, iš anksto savo valią pareiškė dar 15,24 procento.

Balsuoti šiuose rinkimuose galėjo 14 tūkst. 171 Kupiškio rajono savivaldybės gyventojas.

Rinkimai Kupiškyje vyksta buvusį konservatorių merą Dainių Bardauską pripažinus kaltu dėl kyšininkavimo, prekybos poveikiu, kurstymo suklastoti dokumentą. Jam uždrausta eiti vadovaujamas pareigas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RASLANAI , kaimo vadovas turi būti ūkininkas ,kuris

RASLANAI , kaimo vadovas turi būti ūkininkas ,kuris  portretas
suvokia visas provincijos ŽMONIŲ gyvenimo plonybes ir jokiu būdu ne tik mokantis spardyti kamuolį - juk gyvenime pirmoje vietoje-s i e k i s turėti ką pavalgyti, o sportas,dainos -tai trečias "patiekalas"--taigi dirbk tai ką moki ir nedaryk iš savęs i š k a m š o s ir savo " gabumais" nemenkink kaimiečių.---Ir dar ,primenu , jog išlavintas liežuvis labiausiai reikalingas ŠOU versle
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių