Quantcast

Dėl J. Narkevičiaus kreipėsi į VMI: prašo nustatyti turto kilmę

  • Teksto dydis:

Konservatorė Agnė Bilotaitė kreipėsi į Valstybinę mokesčių inspekciją, prašydama nustatyti susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičiaus turto kilmę.

Pasak parlamentarės, šia istorija turėtų pasidomėti ir mokesčių inspektoriai, nes kyla klausimų, ar politiko turtas įgytas teisėtai.

„Darbus J. Narkevičiaus name atlikusios įmonės vadovas tvirtina, kad už namo remonto darbus buvo atsiskaitoma laimėtais viešųjų pirkimų konkursais. Kaip skelbiama, įmonės bankroto administratorius nerado nė vieno mokėjimo šiai įmonei iš Narkevičių šeimos. Tad kyla klausimas: kieno pinigais namo renovacija buvo finansuojama? Gal buvo ir daugiau asmeninių J. Narkevičiaus projektų, už kuriuos buvo apmokama natūra?“ – išplatintame pranešime klausimus kelia A. Bilotaitė. 

Rašte Valstybinei mokesčių inspekcijai Seimo narė prašo nustatyti J. Narkevičiaus ir jo šeimos narių turto ir pajamų kilmę.

LRT Tyrimų skyrius praėjusią savaitę paviešino informaciją apie tai, kad susisiekimo ministras J. Narkevičius, anksčiau eidamas Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo pareigas, galimai vykdė savo gyvenamojo namo remontą savivaldybės viešųjų pirkimų konkursus laimėjusių įmonių lėšomis.

J. Narkevičius metamus įtarimus neigia, tvirtina, kad turi visus įrodymus, jog jam kaltinimai dėl galimai korupcinės veiklos yra nepagrįsti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete TO BUDULIAMS

kauniete  TO BUDULIAMS portretas
JEI ESI DEBILAS TAI PATILĖK KOKIE TEISĖJAI GRYBĖS IR LANSBERGO SUSODINTI TARYBINIAI KOMUNIAGOS IMS TEISTI SAVO KGB VADA LANSBERGINI JIS LAISVAI SU KUBILU ŠIMONE GRYBE PLĖŠĖ LIETUVA NES NEBIJOJO TOS JU PAČIU PAKABINTOS TEISĖTVARKOS ATSIPEIKĖK DEBILE IR NEMALK ŠUDO NES TAUTA NEAKLA

Ok

Ok portretas
Reikėtų ne tik Narkevičius bet ir konservatorių turtą patikrinti, ir bilotaites. O šiaip paieskokite FB apie Landzbergio pakeista Lietuvos istorija, YouTube, parengė R.Janutiene, Lietuvos nepriklausomybę dar nepradėta kurti, ją ši gauja nori sunaikinti iki galo

T

T portretas
Kad kreipesi tai gerai,bet dar yra ir kitu politiku del kuriu butu gerai kad pasidometu VMI ir ne tik.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių