Quantcast

Dėl įtartinos siuntos į A. Anušausko namus atlėkė „Aras“: pavojus – netikras

  • Teksto dydis:

Dėl įtartino siuntinio Lietuvos krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas kreipėsi į pareigūnus, tačiau greitai paaiškėjo, kad jokio pavojaus nėra.

A. Anušausko sutuoktinė Lina Anušauskienė feisbuke ketvirtadienio vakarą patvirtino, kad „Aro“ pareigūnai buvo iškviesti dėl įtartinos siuntos.

„Patvirtinu, kad pas mus šiandien buvo tarnybos, kurios tikrino įtartiną siuntinį. Esu įspėta, kad neatidarinėčiau neaiškių vokų, dėžių, kai nieko neužsisakinėju. Tuo labiau, kai jos nepažymėtos, nėra siuntėjo duomenų, jokių skiriamųjų ženklų“, – rašė L. Anušauskienė. 

Ji teigė, kad gavusi siuntą pamanė, kad joje bus atvirukas nuo vyro, mat tokius ji gaunanti iš kiekvienos sutuoktinio komandiruotės.

„Bet praskleidus pamačiau kažkokias vielutes, tad nerizikavau… Maža ką, kai tokia padėtis. Ir „Aro“ pareigūnas sakė, kad gerai padariau, nes šiais neramiais laikais tiesiog negali žinoti. Būkime saugūs“, – teigė moteris.

Apie situaciją pirmasis pranešė portalas 15min.lt. Kaip jie teigė,  įvykio vietoje buvo įvestas saugumo priemonių planas „Skydas“ ir laukta išminuotojų. Atvykę pareigūnai įvertino siuntos turinį ir nustatė, kad  viduje yra kortelės, o vielutės skirtos toms kortelėms pakabinti. Pasirodo, šią siuntą politikas pats ir buvo užsakęs, praneša 15min.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jį baimės priepuolis ištiko

jį baimės priepuolis ištiko portretas
Štai kodėl į santariškes vežė

Ernestas.

Ernestas. portretas
Meluoja. Lietuvos Respublikos karo kurstymas, propoganda. Lietuvos Respublikos Kauno teisėsauga, Darius Žukauskas, Mindaugas Baršys.

vaflinkas už analogišką bajerį

vaflinkas už analogišką bajerį portretas
gavo 15 000 litų baudą. O šitam sklerotikui ar bus skirta nuobauda, atminčiai pagerint? Kai tokios problemos, kyla pagrįstas klausimas ar anušauskas atsimena kad jis ministras, koks ministras? Ar tik ministro kėdėj sėdi?
VISI KOMENTARAI 40

Galerijos

Daugiau straipsnių