Quantcast

Dėl informacijos apie J. Narkevičių STT atlieka tyrimą

Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) pranešė atliekanti tyrimą dėl informacijos apie susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičius nekilnojamojo turto sandorius, tačiau įtarimai dar niekam nėra pareikšti.

„Patvirtiname, kad šiandien viešai aptariama situacija Specialiųjų tyrimų tarnybai yra žinoma. Yra atliekamas ikiteisminis tyrimas, įtarimai niekam nėra pareikšti“, – BNS sakė tarnybos atstovė spaudai Renata Keblienė.

„Tyrimo metu siekiama patikrinti duomenis, surinkti papildomą informaciją ir įvertinti, ar buvo padaryta nusikalstama veika, ar ne. Atkreipiame dėmesį, kad kaip ir kitais atvejais, sprendimas, kada pranešti visuomenei apie vykstantį ikiteisminį tyrimą, priimamas, kai manoma, kad viešas informacijos pateikimas nepakenks tyrimo sėkmei“, – teigė ji.

LRT ketvirtadienį pranešė apie tai, kad dabartinis susisiekimo ministras J. Narkevičius, prieš dešimtmetį ėjęs aukštas pareigas Vilniaus miesto savivaldybėje, galėjo daryti įtaką statybų bendrovei „Sodžiaus būstas“ laimint darželių bei mokyklų remonto konkursus.

Apie tai LRT anonimiškai pasakojo jau bankrutavusios bendrovės „Sodžiaus būstas“ vadovas, buvęs J. Narkevičiaus šeimos draugas.

LRT teigimu, už sėkmę konkursuose 10 proc. nuo laimėtų sumų turėjo būti skiriama politiko namo Trakuose rekonstrukcijai.

Anot LRT, pagal dabar jau bankrutavusios bendrovės „Sodžiaus būstas“ savininko kreipimąsi ikiteisminį tyrimą yra pradėjusi Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT). Jos atstovė LRT Tyrimų skyriui nurodė, kad „STT šio klausimo nekomentuoja“.

J. Narkevičius sandorius su „Sodžiaus būsto“ vadovu neigia, o paviešintą informaciją vadina šmeižtu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Sodžiaus būsto vadovui ,galėjo paprasčiausiai prireikti pinigų. Dabar skiriamos premijos . Sakykim 25 procentai. Savo laiku, 30 metų atgal, suomiai skirdavo baudą už naminės varymą 10 000 markių. 9000 -pranešėjui. Degtindarių neliko per 3 mėnesius. Tad reikalai valstybėje ir tvarka ,o ir gyvenimo lygis , labai priklauso nuo politinių sprendimų. O tvarką reikia daryti nes į valdžią dažnai veržiasi ne tie ,kurie nori naudos visuomenei. O ir postai dalinami partiniams chalujams , kurie paskui trykšta šunišku dėkingumu ir atsidavimu savo ponui.

Sandėris

Sandėris portretas
O kur gerasis " Sodžiaus būsto" savininkas buvo anksčiau, kai subankrutavo, prisiminė apie judviejų darytus nusikalstamus sandėrius. Bausti reikia abu, nes tai grupinė nusikalstama veika. Tarp jų vyko ne sandO riai, o nelegalūs sandĖriai.

Kis

Kis portretas
STT tiesiog privalo paraleliai tirti ne tik Narkeviciu,bet ir tuos ,kurie skleidzia sia informacija,juk Narkevicius ne turgaus prekiautojas-ministras,kazkas daro "paslauga"valdantiesiems,nes anukas nuejo dr toliau,kad lenkai ,griauna vyriausybe,gerai,kad ne Lietuva.Kaip galima politikui tiek nusisneketi,tegu ir dedules anukui,dedulei leisciau,bet jeigu zmogus sveiko proto sitaip ne liezuvautu,tai neatsakingi kaltimai.Kad tirti Narkeviciu,ar turi STT tam pagrinda?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių