Quantcast

Daugiau nei pusė lietuvių mano, kad Lietuvai EVT turėtų atstovauti G. Nausėda

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Susieskit tarp saves konservai ir nuosedos. Vaziuokit ir kuo toliau i visas keturias pusesLietuvoj nezinia kas vyksta jiems rupestis atomine. Tuoj nereiks nei atomines visi masiskai isdvesim nuo tokios geroves ir galimybiu

ĮDOMU, KAS PASIKEISTŲ...

ĮDOMU, KAS PASIKEISTŲ... portretas
Jeigu toje Europos Taryboje Lietuvą atstovautų Lietuvos Betmenas? Atsakau - rezultatas būtų vienodas. Lietuvos žodis toje Taryboje ir, aplamai, Europos sąjungoje NULINIS...

Hihi

Hihi portretas
Ek megoti _glusA

Geras

Geras portretas
apklausė 1k ir klykia, kad daugiau nei 50% gyventojų kažkam pritaria. Žurnalistai, apmąstykite antraščių ir straipsnių rašymo klausimą dar kartelį ;) Žinau, kad jums tas nepadės, bet maža ką:)

Anonimas

Anonimas portretas
Nuoseda negali atstovauti lietuvos nes jis ATSTOVAUJA Pindostana. Amerikos chalujus Lietuvai nereikalingas.

Klp

Klp portretas
Ar Jūs įsitikinęs ,kad būtina kaitalioti tvarką ir šiuo metu svarbiausia? Mano galva yra svarbesnių Lietuvai problemų ir jas būtina spręsti. Ir dabar tarp valdžios grandžių būtina santarvė, ne naujų emocinių audrų kurstymas.

klp

klp portretas
Grybauskaitė atstovavo Lietuvą,nes nebuvo normalių premjerų.Ar galima buvo siųsti skvernelį ar butkevičių kur nors su jų mento litetu Tiktai gėdą padarytų.O dabar,kai atsirado vyriausybės vadovas protingesnis už prezidentą,reikia labai pagalvoti ką siųsti

įdomu

įdomu portretas
Rašo ,kad daugiau nei pusė lietuvių mano.O kodėl niekas manęs nepaklausė,mano kaimynų ar mano pažystamų?

Pašalietis

Pašalietis portretas
Vadovo - santūrumas, protas, kompetencija ir išmintis. Šias vertybes turi mūsų rinktas Prezidentas. Šiuo klausimu gali būti ir kita nuomonė - diktatoriaus , nenuoširdaus , priskaldančio malkų šalies viduje ir santykiuose su kitomis valstybėmis vadovo. Tiesiog daygelis to nesugeba įvertinti, o gal tiesiog nenori ir patinka šaipytis.

Hihi

Hihi portretas
Maza to GedA

Judita

Judita portretas
Dar tarp bomžų reiktų atlikti apklausa, juk tai irgi rinkėjai.

Reikia

Reikia  portretas
gerbti Lietuvos prezidento instituciją. Jis privalo atstovauti užsienyje.

Anonimas

Anonimas portretas
o aš nemanau.

Hihi

Hihi portretas
Lt._melo kraSteliSs_to meSlo - 0.00%vertE

Alis...

Alis... portretas
pritariu...

kaunas

kaunas portretas
Tikrai taip. Prezidentas, ir tik Prezidentas.

Vardas

Vardas portretas
O aš manau, kad jis turėtų niekur ir niekam neatstovauti - galėtų eiti į savo stiklainį ir ten užsidaręs gyventi. Nes nieko nesugeba išskyrus š malimą apie "gerovės valsybę"

herkus

herkus portretas
kinų liaudies patarlė apie Nausėdą ir Šimonytę: "Jei džiunglėse nėra liūto, tai karalium tampa bezdžionė"..

O KOKS SKIRTUMAS?...

O KOKS SKIRTUMAS?... portretas
Šiaip, esant tokiam Lietuvos lygiui ir svoriui tarptautinėje arenoje - nematau kokio skirtumo, jeigu toje Taryboje Lietuviai atstovautų BETMANAS...

to anonimus

to anonimus portretas
Labai teisus Anonimas, premjerė turi tiek spręstinų krašto problemų, o prezidentas neturėtų ką veikti nevažinėdamas

Teisingumo dėlei

Teisingumo dėlei portretas
Reikėtų apriboti seimo narių kadencijas iki dviejų kadencijų, Merų tiesioginiai rinkimai ir iki dviejų kadencijų. Tada galima laukti permainų! Atstovauti Lietuvai - Prezidentas, nes jį rinko tauta ir mes juo pasitikime.

Pasiziuriu i nuotrauka narcizo

Pasiziuriu i nuotrauka narcizo portretas
ir galvoju, ar jam taip gaunasi,ar nori buti panasus i Musolini

Anonimas

Anonimas portretas
aplamai koks skirtumas,gal geriau anukeli siust,jis ten greit bendra kalba suras su saviskiais

o MES NEMANOME

o MES NEMANOME portretas
prezidentas-kišeninis

Anonimas

Anonimas portretas
Kam drumsti vandenį. Ponas Prezidentas kompetetingas ir gerai atstovauja šaliai. Ponei Premjerei ir taip daug darbo sprendžiant krašto problemas.

Tautos stebėtojas

Tautos stebėtojas portretas
svetka paimk valgyt gamins juk inturisto prezidentas

senas kaunietis

senas kaunietis portretas
matosi, kas rašo komentarus, tokia ir nuomonė. Dauguma kitų šalių atstovauja premjerai, taip ir Lietuvoje turėtų būti. Grybauskaitė buvo ES gerai žinoma kaip komisarė, ,mokanti užsienio kalbą, negi siūsi premjerą kuris mekena kaip ožys. O dabar prezidentas neturėtų ką veikti jeigu ne pandemijos klausimai ir vykimas į ESV pasitarimus (ką įsipareigos teks premjerei vyniotis.)

kavos tirsciai...

kavos tirsciai... portretas
cia kaip su mero rinkimais.....turi spresti tauta o ne saujele neaiskiu isvertaskuriu....ir dar kodel anglai sugebejo su 55 procentais isstoti is europos o lietuviai su tiek balsu negali pakeisti nieko ar nejuokinga kad tik lovis gali spresti o ne tauta....va tau ir atitruke politikai nuo relibes.....su minimum gali isrinkti deputata o kazka pakeisti negalima......dvejopi istatymas kazkam reikalingas kad nepravalitu gretas nepakeiciamu...tas kas nevaisto i rinkimus jo teise nenori nereikia...

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Neprotinga susitikti kaip oželiams ant vieno liepto, o prieš kiekvieną EVT posėdį susitikti Prezidentui su Premjere ir aptarti numatomų svarstyti reikalų esmę ir kuris iš jų kompetentingesnis tais klausimais ir draugiškai nuspręsti, kuris tinkamiau atstovaus Lietuvą. Svarbiau rezultatai ne ambicijos.

Pilietis

Pilietis portretas
Manau, kad Lietuva per maža šalis, turėti seimą, užtektų ir pigiau būtų išlaikyti prezidentinį valdymą Seniai taip turėjo būti o blogiausiu atveju ,Seimo narių skaičių reikia būtinai sumažinti iki pusės.

Nausėda subobejo sėdėdamas tarp tipo moterų

Nausėda subobejo sėdėdamas tarp tipo moterų portretas
Savo tikro, rimto, UZTIKRINTO žodžio NERA

SARPUNA

SARPUNA portretas
ANUPRAS su savo galva tai ne pusė Lietuvio.

ANUPRAS

ANUPRAS portretas
Netikiu aš tomis apklausomis , visada nusveria ta pusė kuri užsakė tyrimus , DAR NEI KARTO NEBUVO KITAIP , o antraštė turėtų būti ''daugiau nei pusė tūkstančio lietuvių ...''

klp

klp portretas
90% EVT atstovauja premjerai.Štai ir visa apklausa.O daryti apklausą tarp kaimiečių,kurie net nežino kas Lietuvos prezidentas ar EVT ,yra žema

Linas

Linas portretas
Konservatoriai visada mėgo užgrobti valdžią ir daryti nesąmones. Prisiminkime Arūno Valinsko istoriją. Juk ji nuvertė ir pasodino Degutienę. Dabar nori Prezidentą sumenkinti ir perimti jo kompetencijai priskirtas funkcijas. Jiems nesvarbu Konstitucija. Nuėmė pensijas pensininkams, dabar nori darbinį amžių padidinti iki 72. Padarė privalomą darbo stažą nuo 30 iki 35 metų ir t.t.

ALGIS

ALGIS portretas
Mano manymu , kas atstovauja daugumoje kitas šalis , tas turi atstovauti ir Lietuvai , o konservatoriai didžiausi pasaulio autoritarai ., tad nenuostabu , kad jie to siekia .

To Jovita

To Jovita portretas
Šalies ūkinius reikalus tvarko kas bent kiek apie tai susigaudo,o dabartinėje vyriausybėje moterėlės popierinės ūkininkės,taip kad žmonės viską supranta ir mato,gal ponia Jovita prie savo kompiuterio irgi gera ūkio specialistė?

75 isislaptine mano kitaip

75 isislaptine mano kitaip portretas
Vietoje konservu gali atstovauti nebent Burokeviciute.

Žygimantas

Žygimantas portretas
Kas čia per antraštė? Melas,nesakant visos tiesos bando pritraukti skaitytoja. Visi lietuviai apklausoje nedalyvavo, o čia tik lašas jūroje. Nepatinka man tokie žurnalistai kurie į takta muša.

Jovita

Jovita portretas
Kam daryti apklausą apie tai, ko žmonės nesupranta? Daugumą valstybių atstovauja premjerai, nors čia komentatoriai rašinėja kitaip. Todėl protingai siūloma atsižvelgti į darbotvarkę ir, pagal ją atstovautų arba prezidentas arba premjeras. Viskas protingai. Ko čia plyšauti? Juk, kaip bemėgtumėte prezidentą, šalies ūkinius reikalus tvarko premjeras, tai jei tokio pobūdžio klausimai EVT, tai premjeras bus geriau pasiruošęs. Paprasta kaip du kart du.

Anonimas

Anonimas portretas
tai kada jam rupintis LIETUVA .dabar rupinasi rusija belorusija chaholais koncervatoriais .

Senelis bet ne tas

Senelis bet ne tas portretas
Ir kitų šalių prezidentai atstovauja EVT,tik konservabobatoriai galvoja kad jie atėjo amžinai,kaip buvusi LKP,che,che.

Anonimas

Anonimas portretas
Prezidentas yra aukščiausias vadovas,taigi jis ir turi atstovauti Lietuvai.Premjerė nesusitvarko su ministrais,lai dirba savo tiesioginį darbą,ne tik Covidą kontroliuoja.

Manau

Manau portretas
Kad čia tikrai nori pažeminti prezidentą.Jau ir šita valdžia taip pat elgiasi kitus niekindama.Tačiau mes tik už prezidentą,mes išrinkome,mes ir privalome jį palaikyti,jis turi visur atstovauti.Ką dar ši valdžia užsimanys?

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
O ką dundukai? O dundukai buki

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Čia ir be apklausos aišku, vienareikšmiai Prezidentas, bet landsberginė, chunta kiek įmanydama niekina ir žemina prezidentą visur kur tik įmanoma. Galvoja viešpatauti dar kelias kadencijas, bet mano mamunėlis kužda, kad iki gegužės 15 d. Bus kaip Peterburge: kreiseris "Aurora" įplaukė į Nivą ir savo salve davė ženklą šturmuoti Žiemos rūmus ir nuversti laikinąją vyriausybę. Pas mus pastovią. Nusiritome, kad teisia teisėjai, kurie senai patys privalėjo sėdėti kaltinamųjų suoluose, nusikaltėliai laisvėje, o teisiami nukentėjusieji, už tiesos ieškojimą, neva už ižeidinėjimą, garbės ir orumo žeminimą, sveiki žmonės uždarinėjami į psichiatrines, netgi numarinami.

Rici

Rici portretas
MELAS

Anonimas

Anonimas portretas
apklausa juokinga ..

Galerijos

Daugiau straipsnių