Quantcast

Daugiau kaip pusę televizijos eterio sudarys Europos produkcija?

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
o ką jus norit JAV smurtas geresnis, Europos produkcija gal kitokia nukripimai piderasai ?

...

... portretas
Taip, JAV produkcijos išties per daug.

Anonimas

Anonimas portretas
o savo pedofilinę televiziją galit sukišt į landzbergio surūdijusią rūrą mėėėėė

Anonimas

Anonimas portretas
landzbergio išsigimėliai donbase nudėjau kelis šimtus tokių,kaip jūs,dabar jus išrinksiu,nes jūs visvien tik atmatos landzberginės ir iš jūsų,tik bėda lietuvai,o ne nauda

nera laisvos ziniasklaidos

nera laisvos ziniasklaidos portretas
Visi kas nori gyventi skurde, buti kvailiais ir galu gale nieko nepasiekti -lietuviskas televizorius jau laukia jusu su savo nauja programa)))

Lietuviškos laidos tik apie girtuoklius????

Lietuviškos laidos tik apie girtuoklius???? portretas
Kad lietuviškų laidų nėr ko žiūrėt. Po įvykių Ukrainoje net žinių nebežiūriu. Kam ta lietuviška propaganda kad jau puls, jau puls... Geriau sakytų butus jaunoms šeimoms statysim, bet to nėra. Lietuviškos laidos - 24 valandos, TV pagalba

paranoja

paranoja portretas
kur demokratija?

Tautvilis

Tautvilis portretas
Jei gėda būti savos tautos nariu, tai toks ten ir lietuvis. Greičiausia sovietikas kolonistas, atsibastęs kažkur iš Kamčiatkos. Yra tokių, kurie prisidengia lietuvio vardu ir šmeižia gimtinę.

Tam, kuriam gėda būti lietuviu

Tam, kuriam gėda būti lietuviu portretas
tai būk vatninku, varyk į Maskvą.

Monika

Monika portretas
Tas Anonimas tikras keikūnėlis. Nuograuža, matyt, nevykėlis - pyksta ant viso pasaulio.

Marius

Marius portretas
Visokie Anonimai visaip dergia ne tik Europos Sąjungą, NATO, bet kartu ir Lietuvą. O kaip tas patinka Kremliui ! Bet veidą pasirodyti nedrįsta, vis pasirašinėja anonimiškai. Žino katinas, paliejęs pieną. Tokius koloradus reikėtų surinkti į skardinę.

Anonistui

Anonistui portretas
O ka tu veiki Lietuvoj urode? Sedi dienu dienas prie kompo ir pili savo triedalus.Varytum tu geriau,kur i Donbasa pakariauti,tai nors gala greiciau gautum.Kazkoks mozahistas,televizijos jis lietuviskos neziuri,bet lietuviskus portalus skaito nuo ryto iki vakaro.Kas cia tau taip patinka? Ka rusiski ne tokie idomus? :)

Anonimas

Anonimas portretas
tikrai,kad lietuviškas,o tai pat amerikoniškas laidas žiūri tik simsonai ir tokie patys simsonai sėdi valdžioje,todėl lietuviai ir bėga iš lietuvos

Anonimas

Anonimas portretas
tegu landzbergio fašistinė chunta susikiša savo ir europos mėšlą sau po mėlynu andaroku,aš niekada nežiūrėjau lietuviško mėšlo ir nesiruošiu joiūrėt,o landzbergio pedofilų chunta ir žmogaus teisės,tai du skirtingi dalykai

rs

rs portretas
viena partija,vienas vadas,viena tiesa.valio draugai.

OT

OT portretas
DEBILAI

Ei tu Pagaliau

Ei tu Pagaliau portretas
Prie ko čia Rusija? Rusijos geras šmotas irgi Europoj, skirtingai nei Amerika, Australija ir šiaip afrikos visokios. O afrikietiškų TV aš ir taip nežiūrau.

Pagaliau

Pagaliau portretas
Manau Rusijos TV šiuo metu turėtų likti 0. Tai būtų laikina priemonė - moratoriumas, gal 3 - 5 metams. Kam prieška kultūra, nešanti blogį? Gal ir tokių ,,protingų'' komentatorių neliktų.

Hm

Hm portretas
Leiskit paklausti konservatoriai kuo tas jūsų debiliškas pasiūlymas cenzūros atžvilgiu skiriasi nuo neseniai sukritikuoto pasiūlymo dėl spados kad pusė publikacijų turi būti "džiaugsmingos".Jaunimas nemoka ir nesupranta rusiškai ir jiems dzin ant nacionalinės televizijos,žiūri angliškus kanalus,o vyresnė karta deja nelabai draugauja su anglų kalba.Ir dar,Rusija juk irgi yra europinėja žemyno dalyja.

Liuks!

Liuks! portretas
Jei daugiau kaip pusę eterio sudarys Europos produkcija, tai bus mažiau amerikoniško šlamšto! Beje, ką reiškia "puė eterio"? Šiap tai eteris nelabai dalomas dalykas, nebent turėtume omenyje butelį suskystinto eterio, kurio pusę kažkas nusipylė, ir kuris su TV maža ką bendro turi...

negaliu vadinti protingais

negaliu vadinti protingais portretas
tu. kurie prilipę prie rusiškų laidų ir filmų : tai arba skonio arba proto neturėjimas. Gėda minėtoms televizijoms, kurios eina lengviausiu ir pigiausiu keliu .

Jo

Jo portretas
Tik debilai gali ziuret rusiskus serialus

as

as portretas
išrenka į seimą debiloidus, prisižiūrėjusius simpsonų, tokie ir pasiūlymai.... Išvis visos laidos galėtų būti anglų kalba, nes lietuviška gėdinga ubagų...

arte

arte portretas
na nesuprantu tokios paranojos. Pasakykite, kuo skiriasi rusiška komedija nuo amerikoniškos ? Arba, taip vadinami "bojevikai", kuom amerikoniški geresni nei rusiški. Šiaip tai, nei tų nei tų nežiūriu, tačiau jeigu pradės transliuoti laidas anglų kalba, tai kam iš vis bus reikalinga televizija. Sovietų laikas per jėgą kišo tarybinį šlanštą, dabar tą patį daro su europiniu, praskiestu amerikonišku.

Man gėda būti lietuviu

Man gėda būti lietuviu portretas
Kaip aš nekenčiu šitos šalies.

efka

efka portretas
Manau,kad rusiskas laidas gali ziureti rusai ir silpnaprociai.

taigi

taigi portretas
Kaip partija ir draugas vadė įsakys, taip glavlitas ir patvirtins

Oelis

Oelis portretas
Šlamšto yra visur , tačiau rusiškas yra sukurtas tiesiogiai skleisti dezinformacijai.

O dar.

O dar. portretas
Dar išmeskite skydinės direktorių ir grąžinkite žmonėms jų valstybinę televiziją.

Ka pasakysi

Ka pasakysi portretas
Debilai

Galerijos

Daugiau straipsnių