Quantcast

Darbo partijos dešimtuke svarbiausias tas, kurio jame nėra

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Siaubas kazkoks....

sis

sis portretas
santehnikas su pavlovskiu isvoge visa likusi metala sukure kgb istyni versla vokeliuose ir nieko isvadino vis us buais /tupoy/ ir nieko nusiunte i euroturgeli ir grizo gelbet jurbarko hebranto is darbo gaujos uztat jo bandita paleido po sijonu tos kuri /isauklejo/ ir toliau /aukles/ nors banditukas pilnametis bet kgb visagale tai /runkeliai/ kai balsuosite prisiminkite uz ka savo durna galva dedate nes sis tipas savo galvos tai nedes jis greiciau mus visus Uzpis /?.....

tomas

tomas portretas
Kažkaip tai madinga tapo vadovauti partijai, Seimo komitetui, o gal ir prezidentui iš teatrinių kulisų ar iš užpakalinės sėdynės. Jei jau patys vadovai nesiima vadovauti, tai gal rinkėjai padės jiems atsikratyti, matomai, nepakeliamos naštos.

pasak suaugusiems

pasak suaugusiems portretas
- Ko verki, princese? - Kaip man neverkti, juk mane paliko mano princas... - Ne princas jis buvo, o paskutinis valkata, kuris tau visą laiką melavo. - Bet užtat KAIP jis melavo... Tęsinys: - Ko verki, Lietuva?..

onute

onute portretas
PAIMTAS UŽ ŠIKNOS SANTECHNIKAS BEGO I MASKVA PAS PUTINA SLĖPTIS BET ATVEŽTAS GRAUŽINIENĖS RADO KALBA SU GRYBE AIŠKU NE VIENA MILIJONA KAINAVO BET NESVARBU NAUSĖDA VĖL PATVIRTINA USPASKICHUI MILIJONUS PARTIJAI IR VEL RUSAS RUOŠESI VALDYTI LIETUVA AR NEJUOKINGA LIETUVEI TO AFERISTO ŽODŽIAI JUK JIS NUSIKALTĖLIS IŠSIPIRKES IŠ MUSU VOKTAIS PINIGAIS IDOMU KAIP TIE MILIJONAI PLAUKIOJO LIETUVOJE KOKS BANKININKAS TVARKĖ TUOS REIKALUS KAD SANTECHNIKAS SU GRYBE PASIDALINTU NES TA GOPŠA PANELĖ NELEIDO VISKA PASIGROBTI VIKTARIUKUI KURIS TIKRIAUSEI YRA MASKVOJE JOS BENDRAPARTIETIS

wau,ka veikia tas beglys?

wau,ka veikia  tas  beglys? portretas
Ar tas karelijos pelkiu suvirintojas dar Lietuvoje??

Anonimas

Anonimas portretas
na niekaip nesuprantu mūsų teisėsaugos. Jei kas nors katiną ar šunį nudaigojo, teismas net nesuabejojęs skiria didžiausią bausmę. O čia vokeliai, "juodoji buhalterija" , Jangila, anglų parodymai.... Jokios realios bausmės, išskyrus menkas baudeles. Kodėl taip yra? Kas už jo stovi? Kažkoks netikras suvirintojas iš jo, nebent specialiai apmokytas.

Toks pasipiktinimas

Toks pasipiktinimas portretas
Darbo partija ir jis pirmininku p.Viktoru Uspaskichu , atrodo , kad kitose partijose tik Angelai su sparneliais ! Pagrindinis šalies įstatymas LR Konstitucija GALIOJA ir KIEKVIENAS,kuris atitinka LR Konstitucijos reikalavimus turi teisę dalyvauti rinkimuose . Visa ATSAKOMYBĖ kas patenka į Seimą yra RINKĖJŲ rankose (niekas už rankos neima ir rašikliu kryžiuko prie partijos pavadinimo nededa ).Kai kurie Seimo nariai savo pavardę ,,skolina ,, rinkimų į Savivaldybių tarybų narius ,nors net negalvoja palikti Seimo nario kėdės . Kiek kartų p.Agnė Bilotaitė norėjo tapti mere ir vedė TS-LKD partijos sąrašą,bet kaskart patyrusi fiasko , miesto taryboje nedirbo ,p.Simonas Gentvilas ir kt. Rinkėjų apgaudinėtojų užtenka iš visų partijų (į Seimą ateina su vienu sąrašu ,o išeina ,pakeitę bent kelias frakcijas ! Matyti vieną p.V.U. yra NESĄŽININGA !

ano

ano portretas
geriau varyk vykcia su pergale kaip geras santechnikas suvirintojas pas vokiecius dujotiekio tiesimui ten busi laukiamas merkel is Stasy /firmos o cia savo /kopustu/ neverta aukotis nes kito tokio nerasi ir tibete?...

kai

kai portretas
varysi is tos melziamos eurolithujanijos nepamirsk i kompanija A cerniausko kuris is tos pacios /dimensijos/ kaip ir visi politrukai bei komsorgai ...

ty

ty portretas
putinovski /agurecikjobarecik/ hujaris po dalse hot i v himalai tolko vozmi s soboi starogo druga pavlovsky vam aboim nivazno s kakoji baboi zyt potomu cto vy vse praidohi kak i gensekAA nezabut vziat s soboi i sudjov osobeno kondratjeva cinina i vseh svoih svolacei a ruskie narod horosyji tolko i oni dolzny izbavitsa ot takih vyrodkov kotoryje lezut v ciuzuju zizn ctoby kak poriadocnyh liudei objobyvat.......starik sovetskogo pokolenijai i HUJAR podase ....

juk

juk portretas
tai 2 po nkvd istes kgb istas 'tupojist/ tai soros /arkliukai/ tempiantys mosad politvezima pilna socbergkomandos ir sauganciu kad i vezima butu tik svoja hebra su kopusto galvom kurias deda su ciniskais pazadais /runkeliam/ o viska finansuoja sorosdemonai su vasiliukais is kitos dimensijos su sapeliais o koks prokuroras dangsto iki siol vokeliu ? ar GP pavlovskio su santehniku /agurkiniu/ metalo prihvatizavima i doiclanda ir visa si kgb sutve dar dangstoma euroturgelio nes ju si/ekis 1 tautos skaldnymas ir griovimas visais imanomais budais lypac liberantimoraliniais pries 30m gerai maciau laida trumpai kaip sis politmankurtas maskvoje prie kgb rumu sveikinosi su putinu kurie dar nebuvo iskyle o siandien sie socbalvonai jesko ir toliau durniu ir randa lieka tik atmesti juos visus ir susiburti..........

V I K T A R A I,- žinai , kad savivaldybėms t r ū k s t a

 V I K T A R A I,- žinai , kad  savivaldybėms t r ū k s t a  portretas
darbininkų VIEŠŪJŲ erdvių priežiūrai;- LAPAMS g r ė b t i,--- taigi PIRMIAUSIA - iki rinkimų ,savo matomą GAUJĄ į d a r b i n k i t e padirbėti su GRĖBLIAIS-ŠIŪPĖLIAIS-- tai bus geriausia REKLAMA --ką SUGEBATE, o --- š..dą m a l d a m a s , ką darote d a u g e l į metų, tikslu APGAUTI rinkėjus--šį kartą n e p a v y k s !--savo NAGLUMU negerbete rinkėjų, juk PATS su v i s a GAUJJA paskutinius 10 metų v e l t ė d ž i a v o t e kaip ir konservatoriai, net NEGEBATE a t s i g r ę ž k i t i ATGAL ir pamatyti kiek n u s k u d i n o t e žmonių.------ŽMONĖS !--kad gyventume g e r i a u, artėja p r o g a atsikratyti į v a i r i o m i s USPASKICHO, OŽIO ir LIBERALŲ v e l t ė d ž i ų gaujomis,

Aldona

Aldona portretas
Kodėl pirmame puslapyje spausdinate šio šlykščiausio niekšo nuotrauką? Ar manote, kad noemalūs žmonės gali žiūrėti į šio išgamos snukį? nejaugi jūs ne Lietuvos portalas? Taip gali daryti tik okupantai Ar negalite ignoruoti išgamas?

Čiukčius

Čiukčius portretas
Rusijos statytinis ,,lietuviams naiviems tikintiems sovietmečio gerove,, balmūtinti. Perbegeliu,benderiu komanda , o vadas nemokantis rasyti čiukcia.

kažkaip ne taip

kažkaip ne taip portretas
tą elitą suprantu.

ww

ww portretas
Esant normaliai teisėsaugai Uspaskicho politikoje nebūtų.nes jis teistas ir neaišku kuo geresnis už Venckienę,nebent pinigų suma ir korupciniais ryšiais.Be to sąrašę yra žiurkės perbėgėliai iš kitų partijų Čimbaras,Puidokas,Guoga ir mergaitė Urbonienės neįtikėtinai didelę sumą aukojusi partijai neaišku iš kur. Suvirintojas iš Rusijos iš Lietuvos nepriklausomybės laimėjo daug ,pats neprisidėjęs niekuo.Buvęs Rusijos pilietis dar ir LIetuvai atstovauja europarlamente,taip ir neaišku ką ten nuveikė Lietuvai ,ką savo labui tai jau žinoma,butas Briuselyje,skundai ant Lietuvos ,kad neteisingai teisia.O ką mano apie Rusiją ir Putiną tyla ir joks žurnalistas to neklausia.

Atsimenu

Atsimenu portretas
sito uspakyx zodzius isrinkus i europarlamenta :Artstovausiu Rusu intetesus europoje. zo jis visada atstovauja rusijos interesus Lietuvoje ,tik nei 141 nei 'teisesauga' sito neizvelgia,matyt vokeliai akis uzklijavo,kad tokie akli?

Ruso-mongoloidai vatnikai

Ruso-mongoloidai vatnikai portretas
Svarbiausia tai jokiu budu nebalsuoti uz fasistines Kremliaus ruso-mongolu islaikomas partijas kaip kad valstieciu partija, darbininku, kedziu partija, rusu-lenku ir taip vadinamu "social-demokratu". Ir laimeje vieni ar kiti turetu atsatyti be problemu valstieciu-kaimieciu-kremliniu sugriauta ekonomika. Ir LT atlyginimai lyginant su RU ubagyno atlyginimais turetu pakilti nuo dabartinio x3 iki x4 didesnio nei Rusijos ubagu.

ustpaskixas

ustpaskixas portretas
senai integruotas putino suo Lietuvoje ,tik 141 to nemato ,o ka kalbeti apie 2,5 milijono, kurie padaryti neigalus tokiu oligarhu ir tiki ju paskalom apie geresni gyvenima,kuris 30 metu vis eina 'Geryn'.

Kaunietei iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai

Kaunietei  iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai portretas
Jei jums naktimis sapnuojasi košmarai, miegokite dieną.

11,111, 1111...

11,111, 1111... portretas
Geriausia būtų, kad rinkimų sąraše Darbo partijos, išvis nebūtų. Jų rinkiminiai pažadai ir ankstesni dar liko tik pažadais...

Anonimas

Anonimas portretas
Daugiau skaitykit, ne tik " Kauno diena". Domekites kas ir ka pridirbo, gal suprasit kas vyko visus tuos 30 metu.Reitinguokit sarasinius, kriziuokit ant persomaliju, o ne bet kur. Jei nesuprantat visai isbraukt visus sarasus.. Laikas buti samoningais, sunku patiketi, kad per tiek metu tauta neigijo proto.

Azuolas

Azuolas    portretas
Is kur atvyko tas Viktor, ten ir keliauja atgalios. Nedrumscia ir taip silpnu rikeju galveliu. Maskos tarnas.

vycka

vycka portretas
ir dar ,reikia ziureti ,kad atzalos tipo anukelis , kad nebutu komunistiniu tevu valdzios tesejai,,,,

Sujuokino

Sujuokino portretas
Viktariukas ruošiasi ikanomika kelti savoms kišenėms.

Jadvyga

Jadvyga portretas
Tik už Valstiečius už tuos kurie bent stengėsi dirbti ir nemažai padarė, nors ir labai jiems trukdė liberalai, konservatoriai ir nupirkta žiniasklaida.

balsadeze

balsadeze portretas
ateje prie 'urnos' pagavokit,ka gero Lietuvai Tautai ir Tau,dave tie kurie 30 metu buvo valdzioje ir ar dar ka nors gali duoti apart pazadu ? Nejaugi 'urnoje ' sudeginat savo vaiku ir anuku butinybe i geresni gyvenima? Kodel renkat tuos ,kurie lobo ir lobsta Tavo Lietuvos Tautos saskaita ? Tokios 'partijos' kaip koservliberalsocdem padedant kitoms 30 metu grobe viska net ta ,Ka draude LR Konstitucija ! Netikekit pazadais ,nes ju niekas neisteses ! Neprarasit sveiko proto ateje prie 'urnu'!

Žemaičių kraštas.

Žemaičių kraštas. portretas
Nejaugi Lietuva tik tokių nusipelnė ,kad sėdėtų seime ir algą gautu.nebejuokinga.

AŠ portretas
ANONIME ,manau jei žinotum ką konservatoriai ar kas ką pridirbo tai parašytu,.Gali tik trolinti,Uspaschiko gerbėjau.

AŠ portretas
Sumokėk milijonus nusuktu mokesčių tada kišk savo nosį į viešumą.Teisingumo nėra teismuose .Tokia mano nuomonė.

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
O kad veikia garsiai tai matai ir džiaugiesi galimai.O juos visus įt šiūkšlyną ,o kai ką net už grotų.Mat jie geriausiai žino kaip kišenes prisikišti.Tai pamokė Viktoras. Manau tą klaną išvis sunaikinti.Nes čia vieni perbėgėlia ieškantis kuo arčiau patekti prie lovio.

Anonimas

Anonimas portretas
LEKA KODEL TAIP ISSAMIAI NEAPRASEI KONSERVATORIUS SAVO DRAUGELIUS KA KIEKVIENAS JU PRIDIRBO LIETUVAI PRADEK NUO SENELIO SUNAUJOS IR RUNKELIU KRIKSTYTOJO

Taigi

Taigi portretas
Apie visas partijas galima tą patį pasakyt, visos partijos vienodai "skaidrios"...

onute

onute portretas
PUIDOKAS JUKNA DU ŠLIKŠTUKAI RUSKIO KOMPANIJONAI LIETUVOS IŠDAVIKAI TIK GALI SUSIDĖTI SU TUO RUSKIU VAGIU KURIS LIETUVOS MOTERI PADARĖ INVALIDE O PATS PAS GRYBE UŽ MILIJONUS IŠSIPIRKO pas KGBiste NETIKIU KAD ŠITAS VEIKĖJAS NERA KGBistas ar jau pamiršot kaip leke i rusija gelbėtis ir ta kaimo boba graužinienė nulėkė i maskva sako tenai maskvos komunistu buvo garbingai sutikta ir tarėsi kaip išgelbėt viktoriuka LIETUVEI GAL LAIKAS ATSIKRATYTI MASKVOS STATYTINIU dabar juos palaiko lansbergys liberastai tai i koki šuda vėl lendam

kauniete

kauniete portretas
PATS ŠLYKŠČIAUSIAS DALYKAS KAD TIEK PARSIDAVĖLIU KAI BUT VALDŽIOJE PUIDOKĖLIS JAU SAVE PARODĖ TEKO IŠ VALSTIEČIU NUSKUOSTI PAS SOCDEMUS JO TĖVAS KLESTĖJO KAUNE PRIE KUPČINSKO SUNELIS PRISIPLAKĖ PRIE KOMUNISTU BET KIEK DAR YRA IŠGAMU LIETUVOJE UŽ SKATIKA VELNIUI DUŠIA ATIDAVE O PREZIDENTAS IŠREIKALAVES IŠ BIUDŽETO 6 MILIJONUS USPASKICHO PARTIJAI TAI KO RUSKIUI NEBUT IŠSIŠIEPUSIAM IR KONSERVAI JUOS PRIIMA I KOMPANIJA IR LIBERALAI TAI TAIP SUSIPORAVO VAGIU PARTIJOS REMEMOS NAUSĖDOS

Anonimas

Anonimas portretas
Svarbiausias yra teisiamųjų sąraše,todėl JO ir nėra,ES parlamentui JIS pats tinkamiausias.Baustas,bet nenubaustas,juk piniginė bauda,paskirta Apeliacinio teismo,jam ne problema.Po elgesio su savo darbuotoja dėl vokelio skandalo,JIS liko nenubaustas,ir JO įvaizdis -slidus mafijozas.Darbo partija,tai tikrai nepasižymi noru padėti Lietuvai,ir jos varguoliams.

siaip

siaip portretas
visose partijose visokiu yra.O kas del Kremliaus uzsakymu,tai tie veikia taip tyliai,kad mes ju nematom...

svarscikas

svarscikas portretas
vyskas ca girai-mias nugaliesym

Lt

Lt portretas
Vėlgavo įsakymą iš kremliaus drumsti vandenį rinkimuose.Kas su juo eina tai drąsiai galima teigti kad parsidavėliai.

S

S portretas
Kavokites jus su tais cimbarais bimbarais ir su nevisaprociais puidokais.

sazines nors truputuka turit ,dievas viska mato gudruciai,

sazines nors truputuka  turit ,dievas viska mato  gudruciai, portretas
partyjoje vieni teistii seniai vagys,ju pilna,kaip tokius GERADARIUS prileidazia prie rinkimu,vagiu,guobsuoliu,apsimeteliu, bandos,geda ponai i ka pavirto rinkimai,visi bega sau kedziu kuo geresniu vietu,sukciu seimas,kada sumazinsite tu islaikomu ligoniu seime,uztenka ir 90 islaikumuju,

Svarbu

Svarbu portretas
Nevogt dideliais kiekiais
Anonimas portretas
Gana jau to idioto suvirintojo, gudrus durnius daugiau nieko nepasieks..

Vycka

Vycka portretas
Džiugu, kad nipriklausamas laikraštis pirmame lape ėmė reklamoti Darba parcija! Nimatau lidų riklama, tačiau matau vaistų riklama:) Gal Viktaras jau tapa vaistinyku? Savaimė suprantama, kad straipsnyje nei žodžio apie "Jangilą", anglų tyrimus ir t.t. Žodžiu, tegyvoja nepriklausama i nikorampota žiniasklaida!

Galerijos

Daugiau straipsnių