Quantcast

Darbo partija apie EP rinkimų rezultatus: geras startas Seimo rinkimams

Vieną vietą Europos Parlamento (EP) rinkimuose gavusios Darbo partijos atstovai sako, jog rezultatas rodo palaikymo „darbiečiams“ augimą ir viliasi, jog tai bus geras startas Seimo rinkimams.

„Tai iš tiesų geras rezultatas. Galbūt buvo vilčių, kad galėsime gauti du mandatus, bet tai realistinis variantas, ir džiaugiamės pasiektu geru rezultatu“, – spaudos konferencijoje pirmadienį sakė partijos vicepirmininkas Vigilijus Jukna.

Pasak jo, partija optimistiškai žiūri į savo galimybes Seimo rinkimuose.

„Partija yra ant augimo bangos, nuotaikos tikrai geros, skambučiai iš skyrių, jaučiasi pakylėjimas. Geras startas artėjantiems Seimo rinkimams“, – sakė Darbo partijos rinkimų štabo vadovas Viktoras Fiodorovas.

V. Jukna sakė, kad partija save mato ir ateinančios kadencijos Seimo valdančiojoje daugumoje.

„Tikimės ne tik kad būsime parlamentinė partija, bet ir kad turėsime galimybę formuoti valdančiąją daugumą“, – sakė partijos vicepirmininkas.

Partijos lyderis Viktoras Uspaskichas, po rinkimų tęsiantis darbą EP kaip partijos atstovas, spaudos konferencijoje nedalyvavo.

„Darbiečiai“ sako, kad svarbiausi tikslai Europos parlamente bus socialinės, verslo aplinkos suvienodinimas, vienodos teisinės sistemos ir vienodo mechanizmo nustatant socialines išmokas ir minimalus atlyginimas kūrimas.

Už Darbo partiją Europos Parlamento rinkimuose balsavo 113 tūkst. arba 8,6 proc. rinkėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Siaip

Siaip portretas
Vagiu ir bandintu partija. Didesnio pazaduko, melagio ir populisto uz sita buvusi zemes ukio ministra nera. Ribotu galimybiu zmogus. Jis moka gerai tk savo biografija isdestyti koks jis puikus specialistas. Vat tevukas jo tai tikras profesorius buvo akademijoje. Pagarba jam. Bet is sito tai nesusipratimas kazkoks gavosi.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių