Quantcast

„Darbiečiai“ dėl narkotikų sulaikytą Druskininkų politiką išmetė iš partijos: gėda ir nesmagu

Darbo partija antradienį iš savo gretų pašalino Druskininkų politiką, įtariamą disponavimu narkotikais.

Taip pat nuspręsta kreiptis į Vyriausiąją rinkimų komisiją, kad šis asmuo būtų kuo skubiau išbrauktas iš rinkimų sąrašo.

Kaip pranešė partija, Edvinui Garackevičiui antradienio rytą pateikti įtarimai dėl disponavimo narkotikais.

Portalas „15min“ anksčiau antradienį pranešė, jog E. Garackevičiaus automobilyje teisėsauga aptiko pusę kilogramo hašišo, jis dėl įtarimų disponavus dideliu kiekiu narkotikų suimtas mėnesiui.

„Operatyviai reaguodami į šiandien žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją dėl šio asmens, sušaukėme prezidiumo posėdį ir vienbalsiai priėmėme sprendimą pašalinti jį iš partijos“, – partijos pranešime cituojamas Darbo partijos pirmininkas Andrius Mazuronis.

Vienbalsiai priėmėme sprendimą pašalinti jį iš partijos.

Jo teigimu, ši situacija tik dar kartą parodo, kad negali būti dekriminalizuojamas disponavimas narkotinėmis medžiagomis.

„Net dabar, atrodytų, išties griežtos bausmės už disponavimą narkotinėmis medžiagomis neatbaido nuo tokių veikų, tad galvoti apie reglamentavimo švelninimą tikrai neturėtume“, – teigė politikas.

Partijos pirmininkas teigė, jog jam „ir gėda, ir apmaudu, ir nesmagu“ dėl šios situacijos.

E. Garackevičius, pasak jo, į partiją įstojo prieš maždaug metus, turi kavinę Druskininkų centre ir organizuoja renginius.

„Atrodė hiperaktyvus, smulkus verslininkas, norintis pasireikšti politikoje“, – kalbėjo „darbiečių“ lyderis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

buvusiu policininku nebuna

buvusiu policininku nebuna portretas
tas pats su partiniais.... komunistai isvercia skuras bet visteik sirdije lieka komunistais.......tad darbieciai sveikinu jus ir nuosirdziai linkiu greiciau apsijungt su kanabolines laisves partija

vot blin- kaip sakydavo jūsų p-atrijarchas

vot blin- kaip sakydavo jūsų p-atrijarchas portretas
Mazuroni: nespjauk į šulinį, kad pačiam nereikėtų gerti. Išmetė iš partijos ir galvoja - viską padarė geriau nei konservai su savo "įžymybe". Ni chu chu- čia mažai nesmagu su gėda, tai kriminalas. Kam pasiūlysi atsistatydini????

Vytautas

Vytautas portretas
Ne ,,Bagira,, kavinė pelnus nešė:)) A ne?:)
VISI KOMENTARAI 54

Galerijos

Daugiau straipsnių