Quantcast

Dar vienas COVID-19 atvejis Seime: infekcija patvirtinta J. Varkaliui

Seimo nariui Jonui Varkaliui patvirtintas koronavirusas. Tai ELTAI patvirtino Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas Eugenijus Gentvilas.

„Galiu patvirtinti, kad vakar vakare kalbėjau su J. Varkaliu. Jam nustatė (COVID-19 – ELTA), tačiau Nacionalinis visuomenės sveikatos centras dar jo neapklausė apie jo kontaktus, bet patys žinome, kad buvo priesaika. Mes, frakcija, tortą valgėme po priesaikos“, – ELTAI sakė E. Gentvilas.

Pasak parlamentaro, jis svarsto, kaip toliau elgtis dėl saviizoliacijos. Apie tai, patvirtino E. Gentvilas, buvo kalbėtasi ir su Liberalų sąjūdžio lydere, Seimo pirmininke Viktorija Čmilyte-Nielsen.

Mes, frakcija, tortą valgėme po priesaikos.

„Aš pats sprendimo dar nesu priėmęs, bet kalbėjau su Čmilyte-Nielsen, kaip čia elgtis, tai ji dabar turi apsispręsti ir priimti sprendimus. (...) Aš siūlau, kad ji kalbėtų su valdyba ir būtų priimti sprendimai“, – teigė E. Gentvilas.

Primename, kad tai jau ne pirmas COVID-19 atvejis Seime: anksčiau infekcija užsikrėtė Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos atstovė Irina Rozova, „valstietis“ Valerijus Simulikas, konservatorius Paulius Saudargas, Laisvės partijos narė Evelina Dobrovolska, LSDP atstovė Rimantė Šalaševičiūtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių