Quantcast

D. Grybauskaitės ir G. Nausėdos medaus mėnesių skirtumai

Grįžti į straipsnį

Ct55555

Ct55555  portretas
Tikejomes.nusivylem,atleisti geri m8nistrai ,priimti belekas,veryga paliko,karbauskis tebeisterikuoja,yra.nu baisu .zodzio neturi,bijo nuo pirmu dienu.pagrindo nekloja sau po kojom o skystima vaizduoja,o buvau uz sikonytd arba ji.manau simonyte butu vyriskesnio harakterio ,o dabar bobinio har isirinkom.gaila ,apmaudu

numanantys

numanantys portretas
nebūkim vaikiškai naivūs-esame labai maža valstybė .Kokių dar turime pasirinkimų ? Rytų įtakoje jau buvome .

Vidui

Vidui portretas
Gerai, kad nedagyvensiu iki tos "kitos"...

nesąmoningas lyginimas

nesąmoningas lyginimas portretas
žmogus žmogui nelygus. Prezidentė Grybauskaitė buvo plieninė ledi ir tuo viskas pasakyta.

Vidas

Vidas portretas
Jei Grybauskaite buvo "plienine magnolija", tai dabartinis prezidentas " minkstakiausis narcizas". Galite nekesti Grybauskaites, taciau tokios kietos prezidentes Lietuvai teks laukti simtmecius.

Keisti komentarai

Keisti komentarai portretas
Publikacija apie Nausėdos ir Grybauskaitės medaus mėnesius,o jūs nieko nesuprasdami,shūdą malate.Davai apie pirmą naktį ir seksą per medaus mėnesį.

dar

dar portretas
atsranda palojanciu sionvatniku kuriems magnute leido vogti pati kartu dalyvaudama paciausiai dydziausiose aferose nuo konservadamkeviciaus palikimo su buspociaus /zygiais/ ir kt kriminalu iki garliavos ir tai sionsatanistu ir soroso veiklos rezultatai kuriu galo iki siol nesimato o prezidentas buvo pasiulytas irgi panasiu jegu ir kaip jav marionete nepriklauso nuo saves nes turi armija .patareju/ kurie /dirba/ pagal senus metodus ir nezinia kam tik ne mums taip kad durniu laivas toliau plaukia su /kapitonu/ be sturmano........

M

M portretas
Svarbu rusai jau nepuola

turėjome prezidentę ČEKIST

turėjome prezidentę ČEKIST portretas
landsbergizmo KLIKOS sovietinių ATPLAIŠŲ/kgb/ k a n d i d a t ė, kuri baigusi LENINGRADO č e k i s t ų partinės a. mokyklos AUKLĖTINĖ , tą pačią čekistų mokyklą yra baigęs ir PUTINAS.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Tikekimes neilgai Nauseda valdys... Tada vel issirinksime musu prezidente Grybauskaite!

kgb

kgb portretas
dziaukites atsikrate tokiu veikeju, kaip grybauskaite...jos praeitis taip ir liko uzslepta. dar lansbergiu sutve reiketu kur nors i sibira issiusti,tai butu lietuvai palaima...

stribas is nidos

stribas  is   nidos portretas
kaip tu debile suvienisi tauta jei stribas buvo taip ir liks

Saule

Saule portretas
Lietuvai dar nevienas prezidentas neitiko.Kritikuojantiems prezidenta reikejo savo kandidatura pasiulyti,mes ivertintum jusu darbus.Kad tik paloti,parodykit ka jus sugebat,vogti,sukciauti.

Lukaa

Lukaa portretas
Manau šitam iki Grybauskaitės kaip karvei iki mėnulio. Jau toks prisitaikėlis, nulėkė į Vokietiją ir ten - tipo mirsim badu, smaugsimės bet Jums už haubicas visada pinigų surasim ir kuo toliau tuo daugiau. Galit ir ištrint komentarą dėl negražaus žodžio , bet bet tokio "subinlaižio" dar Lietuva neturėjo.

Mananti

Mananti portretas
Esam labai maža valstybė-jokių skirtumų ir nebus ...

Gitanas Nauseda =Rolandas Paksas

Gitanas Nauseda =Rolandas Paksas portretas
Skirtumas toks, kad naujas prezidentas visiskas skuduras. Nuo pirmuju dienu visomis isgalemis pradejo Kaunui kenkti. Ministerijos iskelimas kaip imanydamas stabdo. Astovauja korumpuotiems valdininkams, bet ne Lietuvos zmonems. Tikiuosi, kad bus nuimtas kaip ir paksas

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Vata kiauksi ,o žmonės Lietuvoje švenčia Žolinę. Geros šventės , o kitiems į -į būdą.

Taigi

Taigi portretas
Svarbu, kad daugiau nepasirodytų ta komunistė magnolija, lanzbergio statytinė.

GRYBAUSKAITĖ GERIAUSIA

GRYBAUSKAITĖ GERIAUSIA portretas
todėl nedamušti stribai ir kitokie vatnykai taip putoja

Siaip ar taip

Siaip ar taip portretas
Pasiilgau Prezidentes... nes dekoratyvinis yra akivaizdžiai kišeninis :(

nors

nors portretas
man, tai jokio skirtumo kokie tie prezidentai, bet keistai atrodė, kai tauta išrinko 2 kartus Grybauskaitę, nors dauguma puikiai žinojo, kad tai buvusi neaiški partškolų veikėja, Burokevičiaus bendražygė

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Išverstaskuriai raudoni vienikites stribu palikuoniai.už Lietuva be eurosojuzo

AS

AS portretas
O mat daugeliui atrode,kad Prezidentas atvers savo kisene,ar banka is dalys euriukus.Taip nebus.Reikes paciam dirbti ,o ne pasalpu lajukti.

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Rinkimuose dalyvauju, nuo 1972 metų, niekas niekada nėra klausęs lyg šiol jokios nuomonės, nei mano artimųjų, nei pažįstamų, nei jų giminaičių pažįstamų ir t.t.. Tačiau V.Gaidys, iš kokio tai "Vilmoruso" skelbia visuomenės nuomonės procentus. Tai galimai renka pagal sistemininkų rašomus straipsnius, ar iš kavos tirščių? Žmonės pastoviai apie tai kalba ir rašo atsiliepimuose, netgi teigiama, kad užsakoma už pinigus? Grybauskaitei slėptis į krūmus, arba į kamerą. Tai nusikalstamos teisinės gaujos įkūrėja.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Is kur tokiem tik seniam baigusiem tik komunistines partines mokyklas moketi uzsienio kalba.Jie mane,kad atejo visiem laikam.Ir laikosiseime su tokio mastymo palaikanciais.Seniai pirdilom i seneliu namus,one dar i seimo pirmininkus ar i seima.

Kodel man atrodo

Kodel man atrodo portretas
Kad issirinkome nauja prezidenta o pasirodo kad jokio skirtumo nera ?

AS manau

AS manau portretas
Grybauskaite zmoniu akse isliks kaip Geriausia Lietuvos Prezidente.O vatnikaigalit kiek norit putotis.

To Arturui

To Arturui portretas
Tai žinoma kad prezidentė neturėjo rengti egzamino.Anglų kalbos mokėjimas privalomas einant į valdžią.O ką gali nuveikt beraščiai,seni pirdylos.

von iš vaizdo

von   iš  vaizdo   portretas
VĖL TOS KOMUNISTĖS ŠMĖKLA VAIDENASI DAR JOS MAŽA BUVO PER 10 M

Anonimui Pidarui

Anonimui Pidarui portretas
niekas nepasikeitė,valdo agentai

Artūras

Artūras portretas
Matom prie ko privedė senos lezbės, komuniagų mergos valdymas.Tauta sukiršinta,rusija patenkinta...

pastebejimas

pastebejimas portretas
vien ko vertas grybes anekdotinis poelgis-ministrams rengti anglu klb egzaminus,labai reikejo Lietuvai konsoliduojancio asmens,o ne deules valios ---skaldyk ir valdyk---vykdancio.O kaip dirbs dabar Linkevicius-juk beatodairiskai klusniai vykde grybes /ar jos vadovu/ valia?

Galerijos

Daugiau straipsnių