Quantcast

COVID-19 židiniu tapusiam Seimui – rekomendacijos: neįsileisti žurnalistų, uždaryti poilsio zonas

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
COVID-19,matomai dievo siūsta koronė,ir nėra priemonių nuo jos apsisaugoti-išliks tie,kurie nėra labai nuodėmingi.Nei milijonai nepadės.

Jie liaudies tarnai ,jie kitokie?.

Jie liaudies tarnai ,jie kitokie?. portretas
Aplamai juos uždaryti seimo pastate ,juk per pirmąją banga nesilaikė visiems numatytų reikalavimų .Kavinėje pietaudavo ir kitas rekomendacijas ignoravo .Juos kaip primatus reikia izoliuoti nes įstatymai jų neliečia, tuo labiau rekomendacijos

Chi

Chi portretas
Tik susirgus seimo nariams, bus įmanoma nors kiek pažaboti žiniasklaidą. Žurnalistų lindimas į akis jau įgriso iki negalėjimo.. Tiems, kurie visgi priartės su mikrofonu, kaskart paimti tepunėlius dėl covid. Jie ir platina užkratą!

dar pridedu:

dar pridedu: portretas
PARŪPINTI tik v a n d e n s ir 2 savaites uždaryti nuo VISUOMENĖS, kad neužkrėstų gyventojų, ypatingai saugotis nuo PASMIRDUSIŲ DEŠINIŲJŲ k g e b i s t ų , kurie platina užkratą šalyje.

Ar nuotolinis

Ar nuotolinis  portretas
Darbas bus is Meksikos? Mes irgi norime...

Jokio nuotolinio darbo

Jokio nuotolinio darbo  portretas
seimūnams . 2 savaites karantinas , seimo dezinfekcija ir į DARBĄ - kabinetus . Liberalumas visai suįžūlėjo ? Dirbti nenori ? Nebus seime , mokėti tik už elektrą .

O varge anonime

O varge anonime  portretas
Tai tik žurnalistai " pasako " apie priimamus įstatymus :)) Nieko nežinote apie seimo posėdžius ir jų viešumą ? :) Rašyti vargais negalais šiek tiek išmokote , net komentarą parašote , o naudotis vieša info ir SAVO galva suvokti kas vyksta , per sudėtinga ? :)))

Rekomendacija

Rekomendacija portretas
Siulau neisileisti profesionalaus pederasto i seima, kadangi is jo (jos) sikynes barstosi zmogaus imunodeficito virusas.

Anonimas

Anonimas portretas
Nesuzinos zurnalistai kokius istatymus prakisines skubos tvarka,palankius tik jiems .

kaunietis

kaunietis portretas
Karbauskio ir verygos planas . Manau seimui nereikia reaguoti i to besmegenio Verygos nurodymus

...

... portretas
kgb palikuonius covid 19 neima

Anonimas

Anonimas portretas
Iš nuotraukos matosi.kaip JIE laikosi saugaus atstumo,kurį rekomenduoja žmonėms...ne1m,ir ne 2.O daug ir rizikingų asmenų.

Rimas

Rimas portretas
izoliuoti kokiems metams

NA NA

NA NA portretas
manyčiau, kad tauta gali išrašyti landsberginiams rekomendacijas dėl covid- 19 plitimo ,--------mažiau spjaudytis ,putotis ir organizuoti intrigas ,vaikštant vienas pas kitą ,,,sėkmės ,užleisti landsbergyno virusui vietos seime ,,,,,,

LIBERĄSTŲ TVANAS

LIBERĄSTŲ TVANAS portretas
Liberastinis brudas užnešė coroną i seimą,jie gavę seim0 pirmninko posta,švęsdami pradėjo orgijas kelti nesisaugodami,to pasekoje kgb-stė čmilytė su komjaujimo sekretoriumi-perėjūnu prunskiečiu užsikrėtė,matyt be apsaugos priemonių santykiavo.

Idomu

Idomu portretas
kiek uzsikres ir kiek sirgs sunkia forma? Itariu kad nei vienas ir pasveiks staigiai kaip Trump. Greit paaiskes.

Galerijos

Daugiau straipsnių