Quantcast

COVID-19 susirgęs Rokiškio rajono meras: galimybių paso politika duoda priešingus rezultatus

  • Teksto dydis:

Rokiškio rajono meras Ramūnas Godeliauskas ketvirtadienio vakarą feisbuke pranešė, jog susirgo COVID-19 liga.

„Gavau Rokiškio miesto gimtadienio proga dovaną‼️ Kadangi visas dovanas deklaruojame, deklaruoju ir šitą, tik nepykite, su niekuo nenoriu ja dalintis. COVID-19. Nors ir pasiskiepijęs, bet išvengti nepavyko. Po skiepų praėjo tik nepilni trys mėnesiai“, – rašė meras.

Jis pažėrė kritikos dėl galimybių paso politikos. „Esu tikras, kad galimybių paso politika duoda ir duos priešingus rezultatus – čia kaip bumerangas. Susirgimų skaičiai sparčiai auga ir augs, nes žmonės nebesisaugo ir nebesiskiepija. Viskas pastatyta ant kažkieno užgaidos sukurti tą galimybių pasą‼️ Akivaizdu, kad su galimybių pasu tiesiog užsižaista‼️“ – R. Godeliauskas teigė, kad apie tai bus galima padiskutuoti vėliau, kai bus tam jėgų.

Vyras tikino, kad jaučiasi prastai ir tokio jausmo nelinki niekam. Tačiau jis teigė žinąs, kad viskas bus gerai.

„Nežiūrint į tai, linkiu gražaus miesto gimtadienio‼️ Miestas – tai mes visi‼️ Vieni dėl kitų, visi dėl miesto‼️Ir saugokitės, nešiokite veido kaukes, nors jų ir nereikalauja‼️Galimybių pasas neapsaugo, priešingai – sukuria apgaulingą iliuziją, jog jei jau kažkur įėjai, saugotis nebebūtina“, – įrašą baigė politikas.

Primename, kad praėjusią parą Lietuvoje nustatyti 1197 nauji COVID-19 atvejai, mirė šeši žmonės.

14 dienų naujų susirgimų skaičius 100 tūkst. gyventojų toliau kyla ir pasiekė 447,5 atvejo. Septynių dienų teigiamų diagnostinių testų dalis siekia 5,8 procento ir, lyginant su ankstesne para, išliko nepakitusi.

Iš viso Lietuvoje nuo pandemijos pradžios COVID-19 susirgo 313 tūkst. 692 žmonės, iš jų tebeserga 11 tūkst. 50.



NAUJAUSI KOMENTARAI

meras

meras portretas
teisus

Taip

Taip portretas
Įvedus galimybių paso privilegijas,reikia laukti blogiausio,niekas dabar nesisaugo,mirčių bus rekordiškai daug.Nepavydžiu niekam , ką tas galimybių pasas padarys.

Klp

 Klp portretas
Meras , bet nusisneka, lyg koks eilinis antivakseris. Dar pasaulyje nesukurta jokia vakcina, kuri apsaugotu 100%, tad ko cia meras kaltina GP-sunku atspeti. Dziaukis,kad pasiskiepyjai-prasirgsi lengva forma.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių