Quantcast

CNN žurnalistės replika A. Bilotaitei: nedehumanizuokime migrantų, jie – vyrai, moterys ir vaikai

  • Teksto dydis:

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė, antradienio vakarą kalbėdama su CNN televizijos žurnaliste, teigė, kad Lietuva svarsto galimybę aktyvuoti NATO ketvirtąjį straipsnį dėl migrantų krizės. Žurnalistė Becky Anderson ministrei teigė, kad migrantų nužmoginti negalima, nes tai vyrai, moterys ir vaikai.

B. Anderson A. Bilotaitės paklausė, ar Lietuva tikrai svarsto kreiptis į NATO dėl ketvirtojo straipsnio aktyvavimo.

„Mes svarstome tokią galimybę. Jei tai atsitiks, turėsime blogiausią scenarijų, nes Lukašenka ir jo režimas nėra normalus režimas. Tai nenormalus, antidemokratiškas, nusikaltėliškas režimas“, – atsakė ministrė.

„Ministre, tai vyrai, moterys ir vaikai. Matėme, kaip vyrai ant pečių neša tuos vaikus, eina dideliame šaltyje, priversti grįžti į Iraką. Ar tai su kolegomis ES ir tikėjotės pamatyti“? – paklausė B. Anderson.

Becky Anderson ir Agnė Bilotaitė. Kadras iš vaizdo įrašo. 

„Šie žmonės nėra prieglobsčio prašytojai. Daugiausia jų atvyksta į Baltarusiją su turistinėmis vizomis. Šių žmonių tikslas – Vakarų šalys ir geresnės ekonominės sąlygos. Lukašenka kviečia šiuos žmones ir naudoja juos kaip ginklą“, – atsakė A. Bilotaitė.

„Ar jūs sutinkate, kad ES turėtų labiau pasistengti dėl šių žmonių?Nedehumanizuokime jų vadindami juos migrantais, jie – vyrai, moterys ir vaikai“, – replikavo žurnalistė.

A. Bilotaitė atsakė, kad Lietuva teikia migrantams humanitarinę pagalbą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nieko naujo

nieko naujo portretas
Taigi CNN. Galite nesinervinti, nes ir pačioje Amerikoje CNN vertinama labai prieštaringai. Nebėra taip, kad ką bepasakytų CNN ir tai tampa JAV visuomenės viešąja nuomone.

Anonimas

Anonimas portretas
Ta iškrypusi žurnalistė pirmiausia tegu per žinias parodo Lukašenką,jo banditiškus pasisakymus,atskleidžia kodėl Minskas tapo nelegalų turistųRoma ir kodėl ten nedirba visumeninės organizacijos?O priekaštauja kitai sienos pusei?

Tikrai !

Tikrai ! portretas
Ko tie karingieji atvykeliai SAVO ŠALYSE NEKOVOJA ,o atsitrenkė pas mus ieškoti , ko nepametę....
VISI KOMENTARAI 55

Galerijos

Daugiau straipsnių