Quantcast

Buvusi Pensininkų partija renkasi į suvažiavimą, A. Juozaitis kandidatuos į lyderius

Šeštadienį Kauno rajone, Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademijoje, vyks Kartų solidarumo sąjungos suvažiavimas, per kurį prie partijos prisidės buvusio kandidato į prezidentus filosofo Arvydo Juozaičio komanda.

Šeštadienį bus keičiami buvusios Pensininkų partijos įstatai, programa, pavadinimas, renkamas naujas lyderis.

A. Juozaičio komandos atstovas Saulius Lapėnas BNS patvirtino, kad buvęs kandidatas į prezidentus planuoja dalyvauti suvažiavime.

„Esame sutarę su A. Juozaičiu ir jo atstovais, mūsų partijos taryba, kad kelsime jo kandidatūrą į partijos pirmininkus“, – suvažiavimo išvakarėse BNS sakė Kartų solidarumo sąlygos vadovas Vytautas Jurgis Kadžys.

Jis teigė pats į partijos pirmininkus nepretenduosiąs.

„Pamatėme, su kokia panieka žiūrima į pensininkus, norime, kad jaunesni prisidėtų prie mūsų su sąlyga, kad būtų įgyvendinamos pagrindinės mūsų nuostatos“, – teigė V. J. Kadžys.

Partiją planuojama pervadinti Kartų solidarumo sąjunga-Santalka Lietuvai.

Buvęs kandidatas į prezidentus A. Juozaitis anksčiau planavo steigti naują partiją, tačiau nepavyko surinkti būtino – ne mažiau kaip 2 tūkst. – steigėjų skaičiaus.

A. Juozaitis per prezidento rinkimus pernai surinko 4,69 proc. balsų ir liko penktas.

Lietuvos pensininkų partija įkurta 2007 metais, prieš trejus metus ji pakeitė pavadinimą į Kartų solidarumo sąjungą. Spalį ji deklaravo turinti 3012 narių.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rima

Rima  portretas
Vikipedia: Pensininkų partijos įkūrėjas V.Kadžys (g. 1942 m.) yra buvęs profesionaliu kariškiu, Tautininkų partijos nariu. Kelis kartus nesėkmingai siekė valdžios – 1996 m. jis kandidatavo į Seimą Nepartinių judėjimo „Rinkimai’96“ sąraše, 2000 m. kandidatavo savivaldos rinkimuose su Lietuvos nacionaldemokratų partija.[3] V.Kadžys nelinkęs Pensininkų partijos priskirti dešiniajam ar kairiajam politiniam sparnui: „Mes pasirengę bendradarbiauti su visais, kuriems priimtini mūsų tikslai“.[4] Tai sovietinis papulkininkis, vėliau Lietuvoje gavęs pulkininko leitenanto laipsnį. 23 metus tarnavo Sovietinėje armijoje(.www.ekspertai.eu).Sėkmės A.Juozaičiui ir jo bendraminčiams santalkoje su sovietiniais kariškiais!

mintis

mintis portretas
ar dar ir tokia partija yra? feisbuko partijos nėra,kas už? balsuokite ir steigiame!

dar

dar portretas
1 gensekoAA prisiplakelis lenda prie lovio?.
VISI KOMENTARAI 44

Galerijos

Daugiau straipsnių