Quantcast

Buvęs Seimo pirmininkas A. Paulauskas kandidatuos į Europos Parlamentą

Grįžti į straipsnį

ALGIS

ALGIS portretas
BE LOVIO NEGALI , VELNIOP JUOS .

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Europarlamente, Lietuvos komunistų chore, trūksta vieno seno pirdžiaus.

pavasaris

pavasaris portretas
Kirvarpos ir kiti kenkejai isleda.

Anonimas

Anonimas portretas
Debilu salyje mazai kas supranta kas ta ES ir kas ten vyksta. Jei rinkti, tai tik jaunus ir kulturingus, norincius Lietuvai geros ateities piliecius. Mokancius keleta kalbu ir susivokiancius kas prie ko. Dabar gi sedi tiek metu ir gauna didziulius pinigus uz oro gadinima,

yyyyy

yyyyy portretas
....prabudo, tenai lengvesni pinigai , nei advokatu dirbt.....

lovys

lovys portretas
nuo sotaus lovio ne per zigsni juk edalas ir sotus ir kaloringas

Marijonas

Marijonas portretas
Tegu pencininkas ramiai ilsisi, negu jau neturime darbingų žmonių, baigusių šiuolaikinius politinius mokslus, mokančius kelias užsienio kalbas

Anonimas

Anonimas portretas
Ir TAS sugalvojo keletą metų pailsėti bei pauždarbiauti Briuselyje ... Tik JO ten ir tetrūksta .

Henrikas

Henrikas portretas
Dar vienas senas, durnas pirdžius užsimanė į EP...

>>> Piliečiui

>>> Piliečiui portretas
Taisau: Lietuva savo europarlamentarams atlyginimų nemoka. Moka EP, o Lietuva į EP biudžetą moka mokestį, kuris yra keletą kartų mažesnis už iš EP gaunamas išmokas. Negražu dezinformuoti. Ir apskritai, gal, sakau, baikite su tais mažinimais? Juk tai bandymas veikti žemus žmonių instinktus (siuo atveju - pavydą).

Pilietis

Pilietis portretas
Lietuvos Europarlamentarų skaičių ,europos parlamente privalo mažinti Lietuva.Sumažėjo jos gyventojų skaičius,todėl ir turėtų būti sumažintas jų skaičius Europos parlamente.Užtenka Lietuvos piliečiams išlaikyti. neveiksnius Lietuvos piliečius Europos parlamente.Lietuva juk moka jiems atlyginimus,manau dauguma tai žino o gal nežino ,kad tokie ramūs jų atžvilgiu.

Egle

Egle portretas
Jurate teisi

Jūratė

Jūratė portretas
O ko ne?Lietuviški atlyginimai jug menki,tai varom i europarlamentą!

mm

mm portretas
į eu parlamentą eina tik luzeriai politikai savo šalyje arba kuriuos spaudžia finansinis nepriteklius. tai puiki proga buvusių sovietinių respublikų ir Balkanų šalių politikieriams užsidirbti. bet kokiu atveju eu parlamente kasmet išplaunami milijardai.

Kęstas

Kęstas portretas
Europa klaidžioja rūke. Mūsų pagrindinė sąjungininkė yra Amerika. Gyvybės ar mirties klausimas lietuvių tautai. Tarkime, kad naujai atvykęs Lietuvos pilietis (ar netgi tokių piliečių grupė) pradės veikti amerikiečių valdžios koridoriuose ir taps Lietuvos lobistais. Toks Lietuvos pilietis tuoj bus areštuotas Amerikoje kaip užsienio valstybės agentas, bandantis daryti įtaką Amerikos politikai. Tokie atvejai buvo (tik ne su atsargiaisiais lietuviais): žmonės buvo neseniai suimti, nubausti ir ištremti iš Amerikos.

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuviai gali teisėtai priminti Amerikos valdžios institucijoms, kad Lietuvos ir Amerikos interesai sutampa, kad pagalba Lietuvai taip pat naudinga Amerikai, tik vienu atveju: jei šis lietuvis yra Amerikos pilietis, Amerikos rinkėjas, asmeniškai bendraujantis su Amerikos valdžios institucijomis. Tada viskas yra teisėta ir tvarkinga. Šiais sunkiais laikais JAV parama yra mums gyvybiškai svarbi. Uždraudus lietuviams, kurie išvyko iš Lietuvos po Nepriklausomybės paskelbimo, priimti Amerikos pilietybę, Lietuva sunaikina svarbiausią šiandienos pasaulyje lietuvių tautos jėgos šaltinį. Tikėtis, kad mes apsieisime be Amerikos pagalbos, yra naivu, ypač dabar, kai Europos Sąjunga silpnėja. Balsuokime už Lietuvos pilietybės išsaugojimą užsienio lietuviams. Tai lietuvių tautos gyvybės ar mirties klausimas. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

turgaus zydelis

turgaus zydelis portretas
Geriau ,jau i kandziu pilna spinta

Nuomonė

Nuomonė portretas
Ponas Paulauskas jau politinė praeitis.

Zmones

Zmones portretas
gal gana juokinti EU. Jau S. Tomas supazindino mus per puslapius , kaip isrinktieji nesigaudo temose nemoka net anglu kalbos ir tai yra EP nariai is Lietuvos. Gal baikim buti pajuokos objektais! Gal galetu seimas skubos tvarka priimti istatyma , kad i EP politikai negaletu iseiti nemokedami anglu kalbos. Juk yra jaunu zmoniu mokanciu kalbas , tegu tie ir vaziuoja i EP.

Žmones

Žmones portretas
užtenka tų nusipelniusių, ką Blinkevičiūtė veikia tiek metų? Lenkai autostradas susitvarkė, paveldą prikėlė, o Lietuvos pasienyje surūdije gatvių šviestuvai ir tie patys nešviečia.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kagebistai sūnelis nuo 2000m,tvirtina nusipelnęs gyventi geriau

Anonimas

Anonimas portretas
Europos Parlamentui reikalingi desinieji, ultra desinieji , bet jokiu budu ne KOMUNISTAI. Stipkit Soroso globalistiniai pide.rai. Stipkit Briuselio liberastiniai degeneratai. Uz nauja Europa. Uz Laisvu Europos Tautu KONFEDERACIJA. Stipk ES -- Europos valstybiu KALEJIMAS Tai II Sovietu Sajunga.

Anonimas

Anonimas portretas
Tie patys veideliai.Iseina ir pareina.

nutare senatvej pensija pasigerint

nutare  senatvej  pensija  pasigerint portretas
siaip is jo ir jo poLYtines veiklos --naudos kaip is by......o mesos...biudzetinis islaikytinis ir tiek

Anonimas

Anonimas portretas
Uzsimane geriu bapkiu juk jo lozungas buvo nusipelnem givent geriau cia jis turejo omeni save pidaras suda jam po nosim !!!!

Pybiu pačke jam

Pybiu pačke jam portretas
o ne Europarlamenta.Atsirado mat geradėjas-Lietuvos atstovautojas. Jau pakankamai prisidarbavo būdamas aukščiausioje šalies valdžioje, reguliuodamas teisėsaugą kartu su kitais panašiais veikėjais atnešusiais mus į tokia padėti kad nusikaltėliai nesivaržydami karaliauja LR Temidės plotuose, vykdydami ,,teisingumą"įstatymo vardu. Užteks. Tegu eina žolės ravėt.

Kauniokas

Kauniokas portretas
Senas milicininkas atkuto)

Zenonas

Zenonas  portretas
Nerinkite, to Paulausko. Anglų kalbos nemoka. Mafijos atstovas. Vieni minusai.

Galerijos

Daugiau straipsnių