Quantcast

Buvęs JAV pajėgų Europoje vadas pažėrė kritikos Lietuvai:​ sureagavo A. Anušauskas

Grįžti į straipsnį

Turieti

Turieti portretas
rezerva yra vienas dalykas.Tik, ar su juo dirbama, ar ruosiamas, ar vyksta su jais pratybos.Jeigu rezervas yra miegantis, tai jam bus nesvarbu, ar duosi lazda, ar automata.

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
na, jeigu leitenanto neišleis, tuomet praporščiką , geriau kiek kontūzytą - dėl tvarkos Juk ua puskarininkių dar neturi

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
kaip 1939 - Latvja Estija - ne mūsų reikalas nereikia karinės sąveikos Vyriausiam kariuomenės vadui - Prezidentas turi koordinuoti tuo lygiu - ir tarp ministerijų Lietuvoje, kam tuomet Gynybos Taryba , Turim gerus instruktorius ua šauktiniams ruošti, gerus ua karo ekspertus, nežinau kiek kuopų atsargos generolų - bet atsivežkim ir kokį nebetinkamą karo tarnybai, leitenantą iš ua sąveikai koordinuoti

ACBGM,..

ACBGM,.. portretas
RAIL BALTIKA iki KAUNO paklota senai jau 4-5 metai -veikia ir vidutinis greitis iki POLIAKU 120km-tankams, emunicijai vezti greicio per akis,begiai siauri kloti ant ant senos sankasos-dabar yra ir ruskiniai ir ES veze ant to pacios sankasos-protingas lb sprendimas.Palemone iskraunami tankai is GERMANIJOS-kame problema?jos nera,o visokie LL,EE-ne muusu reikalas. VIA BALTICA baigiam tiesti kitais metais KAU-SUVALKAI-kame problema?Poliakai apie 2028 m svajoja UZBAIGTI TIK.

pataikė

pataikė portretas
Kai spragas tikrovėje bandai dangstyti viešųjų ryšių kampanija, netgi savigyros isterija ir propaganda, visada atsiras tas, kas pasakys, jog karalius - tai nuogas! Būtų kažkas blaivesnio proto iš Lietuvos tą patį pasakęs, tai iškart būtų apstaugtas Kremliaus agentu. :)

BET KURIS PILIETIS...

BET KURIS PILIETIS... portretas
Tas, kuris turi bent kruopelytę smegenų galvoje turėtų pagalvoti. 1.Kas suorganizavo, finansavo ir įvykdė Ukrainoje valstybės perversmą? Akivaizdu - teroristinė Amerika. 2. Kas labiausiai nuo to karo kenčia? Akivaizdu - paprasti, dori Ukrainos piliečiai, Rusija ir Europos sąjungos valstybės. 3. Kam tas karas NAUDINGAS? Taip pat akivaizdu - vienintelei AMERIKAI. Tegul ta Amerika ir užbaigia pati tai ką pradėjo. Pamatysite tai ką matėte Vietname, Afganistane - kudašių nešančius namo JAV teroristus.

sovietmetyje tokius " specialistus": audėjas , melžėjas, ir

sovietmetyje tokius " specialistus": audėjas , melžėjas, ir portretas
įvairaus plauko OŽELYTES rinkdavo į TSKP CK-- valdyti valstybę, taip dabar elgesi kgebisto OŽIO CHUNTA -skirdami ministrais absoliučius n e v y k ė l i u s , kaip ANUŠAUSKĄ, ARMONAITĘ,, DOBROVOLSKĘ , kgebisto atžalą ČMIL ir kitus, tokie KONSERVAI sužlugdys Lietuvą

Kuba

Kuba portretas
Ko čia stebėtis, jeigu tokie anušauskai vodvauja gynybai, juk jisneturi jokio karinio išsilavinimo, čia tas pats kaip melžėją prileistum prie arklio..jis gi tik pagyras stribams sugeba rašyti..

Leoppldui

Leoppldui portretas
Palaikau 1000000% kada dašils visiems

toValiusPrieš 51 minutę Rusai žudo savus slavus.. planuoja p

toValiusPrieš 51 minutę Rusai žudo savus slavus.. planuoja p portretas
И кто Вам сказал такую глупость?? Украина, как и Литва ..получила -"независимость".. от СССР.. в 1991 году. !!! (без всякой ..крови)! и, Все было нормально.. НО! . потом бандеровцы захватили власть.. на Маидане .. ( Янукович-трусливо сбежал в РФ) и начался -бандеровский беспедел и в Донбасе и в Луганске и в Крыму... Был бы Янукович "нормальным президентом Украины.. с "крутыми яйцами) как ныне Батка Лукашенко. -- Так сделал бы как сделали Китаиские власти на -Плошади Тен Яимен" И, сегодня и было бы - В Украине Все нормально!! И , Донбас и Луганск и Крым - были бы в составе-- НОРМАЛЬНОЙ УКРАИНЫ но не Бандеровской...:Вукраини! И ВСЕ ..было бы - Нормально!!

Hmm

Hmm portretas
yra didžiųjų valstybių karas.. kada rusai tai supras ir kariaus su savo tiesioginiu priešu? Ir nustos žudyti savo kaimynus? Tegul leidžia tas bombas tiesiai į Ameriką ar Berlyną !

.........

......... portretas
Kai atsiranda realus pavojus, tada sako patys apsiginkite.. o kai provokavo eiti į konfrontaciją tai ginsime kiekvieną centimetrą..

......

...... portretas
Lietuva ir taip daug skiria nato plėtrai.. Lietuvos kariuomenėnė gali tik padėtį Nato ginti vakarų sieną

Liūdesys

Liūdesys portretas
Nei Grybauskaitė, nei Nausėda, nei Oleka, nei Skvernelis visai nesirūpino ir nesirūpina Lietuvos kariuomene. Jie visi laukė ir laukia kol kažkas savaime atsiras ir iš užsienio 5 straipsnis apgins. Karo vadas Pocius su Anušausku ir dabar kažkokias vaikiškas struktūras steigia, tankų mėsą ruošia.

Anonimas

Anonimas portretas
..."nebuvo žinoma idėja apie lietuviškos divizijos kūrimą, apie papildomus įsigijimus. Jis nežinojo ir apie pastaraisiais dvejais metais mūsų sudarytus bendrus sandorius su Latvija ir Estija." NE SANDORIAI IR ĮSIGIJIMAI LEMIA PASIPRIEŠINIMĄ, O EILINIO KARIO RYŽTAS. ĮRODYTA UKRAINOJE. KIEK RYŽTO TURI LIETUVIS GAUNANTIS MINIMALIĄ ALGĄ, NUKENTĖJČS NUO TEISĖSAUGOS IR VALDININKŲ SAVIBALĖS? MANOT GENEROLAS TO NESUPRANTA? ANUŠAUSKUI LAIKOS MOKYTIS SKAITYTI TARP EILUČIŲ.

tomas

tomas portretas
kodel sitas antivaksa dar necipuotas?

jo

jo portretas
Ale tas Anušausko nusišnekėjimas, cituoju: „Jis kėlė klausimus į kuriuos pats neturėjo atsakymo.“, gal net Garbaravičiaus monotonijos įnešimą perspjovė :)

???////

???//// portretas
juk is tu kabu darosi aisku kad antpeciuotus pridurkus /kazkas/ provokuoja karui globaliu mastu ir sie paklusniai ta kartoja m vasalams kurie nerdamiesi is kailio is NP padarys 2NP nuo ko visi bega is Lietuvos ir 1 tai vaiva budraityte pas graikus jeskos demonkratijos kurios saknys is ten ir paplito iskreipta forma kaip ir visos anusynes /tiesos/ nuo kuriu si saika is proto kraustosi ir zmogiska prasme tai normalu nes kur velniai ten ir velniava ka visi ir matome ??? zzzp

.........

......... portretas
Nustokit rusai srėbti degtinę ir supraskit, kad jei jus pačius vakarai vedžioja už nosies tai ką jau ir kalbėti apie mus nykštukus..

Birutė

Birutė portretas
Lietuva yra per maža šalis, kad su kažkuo kariautų.. ji turi per mažai gyventojų ir karas galėtų visiškai sunaikinti kaip tokią valstybę.. tegul vakarai su rytais kariauja, o mes esame kaip taikus hobitonas kurį galima tiesiog apginti kaip mažą vaiką nuo skriadėjo.

tai

tai portretas
gal nediktuok savo vakarietisku /vertybiu/ o atsigrezk geriau i savo istorija kuri nuo kolumbo ne rozem klota ir spresk savo pusrutulio problemas nelisdams i kitu saliu kurios i tavo /kiema/ nelenda kolkas jei patys neisprovokuosit ? -;;-;;-;;- z,,,

Pagaliau būkit vyrais!

Pagaliau būkit vyrais! portretas
Tai yra didžiųjų valstybių karas! Tegul jos ir kariauja! Užtenka provokuoti ir dangstytis už mažų ir taikių valstybių!

Valius

Valius portretas
Rusai žudo savus slavus.. planuoja pulti Baltijos nykštukus... bet bijo kariauti su savo tiesioginiu priešu..kaip patys rusai sako "triochalos" taip elgiasi tik psichiniai .. ir niekas tokios šalies per amžius negerbs.. lygiai taip kaip vyro kuris muša moteris ar vaikus..

tie

tie portretas
visi kapitalizmo karo vadai isukdyti bemoksliai diktatoriai pavaldus globalistam ir karas ju pragyvenimo saltynis kuri dar remia monarhai tai gal geriau rupikis savo salim ir jos zmonemis kur kasdien vyksta genocidas keliamas beprociu /politartistu/ valdomu sionsatanystu ir tokius pridurkus kvieciancius karui tai gal UZTEKS ir jei dar turi myslik savo galva ???===

mušk savus , kad svetimi bijotų ???

mušk  savus  ,  kad  svetimi  bijotų ??? portretas
,,...Apie tai, kad į Kaliningrado sritį perdislokuoti Rusijos branduoliniai užtaisai, mūsų šalies Krašto apsaugos ministerija sužinojo iš Vašingtone leidžiamo dienraščio "The Washington Times". Šis dienraštis remiasi JAV karinės žvalgybos duomenimis. O ką veikia Lietuvos žvalgyba? Tikriausiai seka savus...'' ( TV3 03.28)

Metiu

Metiu portretas
Vakarai naudojasi mūsų istorijos žaizdomis ir kurią savo gynybos liniją.. ir dar nori mūsų pačių sąskaitą.. Baltijos šalys, Lenkija, Ukraina yra rubežius tarp Rusijos ir Vakarų .. arba karo paligonas.. juk vakarai tikrai nenori kad karas vyktų tarkim Berlyne ar Paryžiuje.. o rusai eilinį kartą pasiduos provokacijoms ir puls savo kaimynus.. ir vėl amžiais turės greta savo priešų

Žada

Žada portretas
Klozetais vatines čiurkas apmėtyt

Ignas

Ignas portretas
Tai yra didžiųjų valstybių karas.. kada rusai tai supras ir kariaus su savo tiesioginiu priešu? Ir nustos žudyti savo kaimynus? Tegul leidžia tas bombas tiesiai į Ameriką ar Berlyną !

nuzmogejamas

nuzmogejamas portretas
Ogi jis teisus,lietuvos valdzia tik praso,o pati subines nejudina,tik ,,,duokit,duokit,kada bus rimta kariuomene,kada sumazes parsidaveliu seime,kada baigsis su rusais bizniai seimunu,kada prades rimtai ziureti i apsauga,nuo rusu,baltarusiu,kiek dar tu apsimeteliu priims i lietuva, KADA BUS GANA ZAISTI UGNIMI,

Žemaitis

Žemaitis portretas
Matai, Jus kuo greičiau pastatyti vietoj anušausko. Kuo greičiau.

Leopoldas

Leopoldas portretas
Peliukai, gyvenkime taikiai.

Mat

Mat portretas
dėl rail Baltika teisus. Ir via Baltika Lietuva per 30 metų sugebėjo nutiesti tik 40 km. nedidelį ruožą nuo Marijampolės iki Kauno. Apgailetina. Viskas daugiausiai čia dėl to, kad 30 metų vyravo karinė Lietuvos doktrina, jog mums Lietuvoje nereikia nieko daryti, sąjungininkai mus apgins. Laikai keičiasi. Yra gerų pavyzdžių. Tvora,kurios per 30 metų niekaip negalejo net pradėti statyti,ties Baltarusija, atsirado per metus laiko.

pakomentuočiau...

pakomentuočiau... portretas
bet reikia dar kartą pažiūrėti ,,Karo dievas '' ...ypač pačią pabaigą ...

Neber kantrybes

Neber kantrybes portretas
Vokieciu nebus, rimtos ginkluotes neturime, kariuomene nesiekia net divizijos, salies aprupinimu gelezinkeliais karo atveju nepasirupinta, sleptuviu civiliams nera... Galima testi ilgai... Kur kisami 2, 5% BVP?! Keli brokuoti "Boxer" per desimtmeti neuzstos KAM apatijos viskam...

Matas

Matas portretas
Patys didžiausi idiotai yra rusai.. kai Ukrainoje buvo peasidėjęs maidanas reikėjo rusams skirti paramos paketą kokį 50 milijardų Ukrainos gerovei ir tada būtų juos su gėlėmis pasitikę.. ir būtų nebelikę vietos vakarų provokacijoms.. o ką tie idiotai padarė..? Sugriovė visą šalį... išžudė tūkstančius žmonių.. ir įsigijo priešą visiems amžiams.! Jau ne kalbant kiek tai kainuoja pačiai Rusijai... o Lietuva yra dvigubai kvailesnė už tą pačią Rusiją.. kam jai eiti į priešakines karo linijas kai patys vakarai nenori realiai ginti mūsų šalies.. tiek Rusija tiek mes esame vakarų provokacijos aukos... ir popiežiaus įžvalgos buvo pačios teisingiausios!

jo

jo portretas
džiaukimės, kad tik koncervatoriai nesugriautu tai , kas jau padaryta,o apie žengimą į priekį- tik ne prie šios valdžios

Ir komentuot turėtų kukliau neturėdamas duomenų

Ir komentuot turėtų kukliau neturėdamas duomenų portretas
Na jeigu neturi duomenų ,tai turėtų kukliau ir komentuoti ,nes ypač Klaipėda tai ,matomai, su malonumu spausdina.

AMERIKOS BANDITAI JAU PATYS NEŽINO KO NORI

AMERIKOS BANDITAI JAU PATYS NEŽINO KO NORI portretas
Sėdi nusipenėję už Atlanto ir diriguoja karui Ukrainoje. Prievartauja kovoti ir remti Ukrainos nacionalistus visą Europą. Patys padarė perversmą Ukrainoje, patys išprovokavo karą - patys tegul ir toliau finansuoja ir remia tik vienai Amerikai naudingą tą karą...

Mažiau

Mažiau portretas
Tikėkit ką kalba ministrai, nepirkit wilno ir aplinkui jokių butų ir namų, nes liksit be nieko, galvokit kur tepsit slides jei ką, nes siena bus greitai uždaryta karo atveju

>advdfbgfnhn

>advdfbgfnhn portretas
Koks traukinių greitis Rail Baltica? Kodėl Rail Baltica trasa iki Kauno suprojektuota keistais posūkiais (kringeliais)? Kada Rail Baltica europinė vėžė pasieks Taliną?

ANUŠAUSKAS karines pajėgas Lietuvoje stiprina tik LIEŽUVIU,

ANUŠAUSKAS karines pajėgas Lietuvoje stiprina tik LIEŽUVIU,  portretas
tai daro kelinti metai, nes visų KONSERVŲ priedermė " dirba" tik liežuviu , nes KURTI jie n e g e b a, jie yra KITŲ sukurtų vertybių vartotojai, a t v i r a i matome, jog visose Lietuvos gyvenimo srityse tai vyksta -valdant KONSERVŲ CHUNTAI.

šaltas dušas

šaltas  dušas portretas
karalius nuogas ? perfrazavus patarlę - NATO pasitikėk , bet ir pats nežiopsok ! taip , vartysimės ant sofkutės , alų gersim ir kiaušus kasysimės o vokietukai mus saugos ... kurgi ne ....

advdfbgfnhn

advdfbgfnhn portretas
RAIL BALTICA jau pries 4 metus nutiesta i KAUNA-vazami ir tankai,o LV,EE-ne musu problemos.Ginybai skiriam 2,54%,greit bus ir 3%.

:)

:) portretas
Rail Baltica - amžiaus projektas...:))))

išvada

išvada portretas
A nusai- intensyviau šeimininkui.....ir ritmo neprarask :)

Ignas

Ignas portretas
Sakiau nuo pat pradžių kad Amerika nei Vokietija esant tikrai realiam pavojui Lietuvos negins.. niekas nerzikuos savo gerovę.. ypač papenėti ir ištvirkę vokiečiai... reikia labiau vienytis su lenkais ir neiti į konfrontaciją su rusai ir baltarusai.. nes tai tėra didžiųjų valstybių karas.

chi - juokas

chi - juokas portretas
Pagaliau Lietuva gavo į "nosį" ir nuo savo šeimininko - galvojo, kad uoliai tarnaus JAV, tai darys viską , ką tik nori - senai aišku,viena brigada nieko neapgins. Be to - ar Lietuvai išvis reikia "kariauti" - tolygu musei prieš dramblius.

Panašu

Panašu portretas
Kad kauno kaimas vėl taps sostine, ko gero ne laikinąja

Prablaivėjimo valanda dar neatėjo

Prablaivėjimo valanda dar neatėjo portretas
Klaidingao Lietuvos režimas galvoja, jei laižys taip vadinamiems JAV teroristams pasturgalį, jie aukos sacvo gyvybes dėl Lietuvos išlikimo. Dabar Anušauskui šokas ir ji atsargiai lieja nepasitenkinimo tulžį, kad jankiai nesiruošia auktis Lietuvai. Tad Lietuvos režimui reikia išmokti skaityti tarp eilučių, kad su kaimynai reikia gyventi draugiškai ir stipriai nedergti Rusijos provincijoje, nes viskas pasibaigs kaip Ukrainoje.

buves respublikos skaitytojas

buves respublikos skaitytojas portretas
amerikonam reikia daugiau vietines patranku mesos.. as net neabejoju jog konfliktas plesis lietuvoje nes tam palankiausios salygos - suvalku koridoriaus reikalingumas rusijai ir jie ta pagris rusisku prekiu transito blokavima i kaliningrada is lietuvos puses.. paprasciausiai atples gabala lietuvos , isitvirtins ten ir vyks apibuses zudynes ties fronto linija... scenarijus gan realus.. o ar nato rysis padeti kai putinas zvangina atominiais poseidonais - klausimas gan idomus, juolab jog jau visa savo sena ginkluote baigia utilizuot ukrainoje.. :DD

totaliai teisinga

totaliai teisinga  portretas
kritika.Tik tai liečia ne tik Lietuvą o ir pasipūtėlius estus su braliukais.

Galerijos

Daugiau straipsnių