Quantcast

Buvę sveikatos ministrai kreipėsi į A. Verygą: ragina nediskriminuoti senjorų

Grįžti į straipsnį

Morta

Morta portretas
Verygai, reikia dėti kilpą ant kaklo, ir pririšti prie mašinos bagažinės. Užtai, kad neleidžia gydyti piliečių.

Romualdas

Romualdas portretas
Kauno savivaldybės atsakinga darbuotoja už administratorių kontrole pateikė tokį paaiškinimą telefonu Klausimas buvo apie daugiabučių laiptinių dezinfekavimą ,kai tai daroma administratoriaus iniciatyva. Kai laiptinės yra prižiūrimos administratoriaus priskirto valytojo,tuomet dezinfekcija nedaroma ,tai atlieka valantis žmogus.Jeigu laiptinės valomos pačių gyventojų ,tai jau reikia purkšti ,tokios Verygos rekomendacijos .Kas tai ar ne diskriminacija ir žmonių apgaudinėjimas ir mokėjimai nėra patvirtinti įstatymu ,o tik rekomendacija.O Būsto valda už pinigus tai atlieka nes jiems tai atneša pelną.Tai drįstu sakyti genocidas COVID -19 pandemijos metu ,kaip tik gali taip ir apgaudinėja UAB-ai pelno siekdami gyventojus .Ar tai ne diskriminacija.

Akivaizdu

Akivaizdu portretas
Corona virusas pavojingas visiems sergantiems kitomis ligomis nepriklausomai nuo amžiaus. Kadangi kai kurie vyresni turi daugiau tų ligų-tai ir pavojus jiems didesnis. Tik ne visi vyresni turi tų ligų ir ne visi jaunesni jų neturi. Reikėtų bent truputį savo galva mastyti, o ne aklai žiūrėti ką sako PSO. Jie ten labai susireikšminę gali ir klysti, nes nėra dievai kaip save bando pavaizduoti. Kas buvo teisus ir kas ne bus galima skaičiuoti tik po kelių metų, kai tos viruso grėsmės neliks.

pensininkas

pensininkas portretas
Uz 60meciu ir vyresniu diskriminacija Verygai apkalta, nes grubiai pazeide Konstitucija!!!

nu

nu portretas
diskriminacija juoda!!!!

Asmuo iš "rizikos grupės"

Asmuo iš "rizikos grupės" portretas
Pone Veryga, rizikos grupei priklausot jūs pats. Menko kūnelio, plinkantis, išmintingumu neapdovanotas t. y. nuskriaustas žmogutis. Ir ką jūs padarėte? Per jus ir premjerą nukentėjo daugybės žmonių sveikata, kai kurie mirė, nesulaukę pagalbos, už kurią jie visą gyvenimą mokėjo mokesčius. Beje, kaip ir už jūsų atlyginimą. Priekaištauti jums ar jus protinti neverta, nes nesuprasite. Belieka atsidūsti. Taip ir liekame atodūsių Lietuva.

Lina

Lina  portretas
Visi kas samprotauja teisingai supras kad mes patys savo sveikatos šeimininkai mes žinom ir įvertinam savo galimybes mums nereikia nurodinėti kaip vaikui kaip elgtis mes pakankamai suprantam kas yra gerai ir kas yra blogai o kad mes nuo visų šalintumėmės ir jokia vekla neužsiimtume tai kas siūlo tegu patys pirmi tai parodo sėdėti namie ir nieko neveikti kiek laiko įdomu jie taip išbūtų tikriausiai trumpai todėl kad jie nesupranta ka sako

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
p. tešlagalviai, buvę socdemų sveikatos ministeriai, pačiu laiku įsijungėt į basagalvio Verygos, arba kitaip Kalbantys Sėdmenys, rinkiminę kampaniją ir išreklamavot jo „gerus darbus“. Galit tikėtis iš jo padėkos – kinietiško respiratoriaus.

V

V portretas
REIKIA BIJOTI LAKSTANCIU VISUR JAUNU,TAI JIE UZKRECIA VISUS, VYRESNI IR SEIP NAMIE SEDI .60m visai dar neseni zmones, o kodel kas nori nedirbti?

VIDUTINE

VIDUTINE portretas
o pagal PSO KLASIFIKACIJA, ZMONES IKI 70 METU SKAITOMI VIDUTINIO AMZIAUS AR NE?

Julija

Julija portretas
Visų atsiprašau, skubėdama padariau klaidą. Turi būti- O ką aš padariau .. toliau kaip tekste.

Julija

Julija portretas
Nejaučiu jokios diskriminacijos. Esu optimistė, vadovybės neraginama išėjau iš darbo,dabar džiaugiuosi kiekviena pragyventa diena. Nesuprantu žmonių, kurie viskuo nepatenkinti. Užduokite sau klausimą O ką aš padarei, kad būtų lengviau gyventi ne tik man, bet ir aplinkiniams ?

baikit

baikit portretas
cirkus.Na nei virusologas tas veryga, nei epidemiologas.Lai mąsto,kaip paspartint ligonių priėmimą tyrimams į poliklinikas ir ligonines.Jau taip lietuviškas kašpirovskis senius hipnotizavo,kad tie jam paskutines kelnes atiduos.

Kęstas

Kęstas portretas
"Nors tik mažai daliai „Covid-19“ priklausančių ligonių iš viso reikalingas gydymas ligoninėse, tyrimuose daroma prielaida, kad nuo penkių iki dešimties procentų visų sergančių suaugusiųjų pasireiškia tokie sunkūs simptomai, kad hospitalizavimas būtų mediciniškai pateisinamas. Tačiau kalbant apie tai, kokie sunkūs yra tie ligoniai, svarbų vaidmenį vaidina įvairūs veiksniai. Visų pirma, tyrimo rezultatai paneigia tezę, kad žmonės, neturintys ankstesnių ligų, retai būna rimtai paveikti Sars-CoV-2 infekcijos. Iš maždaug 20 000 ištirtų JK ligoninių atvejų beveik kas ketvirtas pacientas neturėjo žinomos ligos istorijos. Jei jūs esate sveikas, kaip ridikas, tai nereiškia, kad išeisite gyvas iš ligoninės po Covid-19 ligos. Nelakstykite čia be kaukių ir nevaizduokite ši_kantį katiną. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Janina

Janina portretas
Ačiū buvusiems ministrams už rūpestį, niekas mūsų nediskriminuoja. Patys slėpkitės su p.Bradausku.

Ilona

Ilona portretas
Teisus p. VERYGA. 60 - čiai priklauso rizikos grupei. Yra galimybė išeiti į išankstinę pensiją. Išeikime, prižiūrėkime anūkus, daug bendraukime su tėvais, pasivaikščiokite.,paskaitykime Jiems. NEREIKS NEI KAVINIŲ, NEI PRAMOGŲ, JAS TURĖSIME KIEKVIENĄ DIENĄ.

Rita Belazariene

Rita Belazariene portretas
Niekas mūsų nediskriminuoja, mes patys vadovaujames protingomis rekomendacijomis ir jau senokai, pagal savo amžių gyvename kukliai, santūriai ir todėl - ORIAI. Kas dirba, dirba nuotoliniu būdu, kas priimtina. Išmintingi ir protingi senjorai nevertina jaunimo naktinių klubų, sportinių bukumo fiestų ir lažybų kazino, primityvių dainelių ir šokių konkursėlių bei kitų pasismaginimų. O milijonai puikių knygų, pasivaikščiojimų parkuose ir miškuose, net netikėtai gerų TV filmų ar dokumentikos į valias. Nustokite pūsti politinius burbulus tuščioje niekų auditorijoje.

Nelygis

Nelygis portretas
Ministras persistengė. Užėjus į kirpyklą, parduotuvę turi gėdytis savo metų. Jokios pagarbos. Vadona rizikos grupe.Daug šešiasdešimtmečių geiau atrodo už patį Verygą, sportuoja. Miršta daugiausiai senuoliai virš 80 metų ir vyresni, kuriuos užkrėtė ligoninėse. Nenori Veryga prisiimti atsakomybės, kad ten bloga padėtis, o ne kirpyklose ir parduotuvėse.

Laima

Laima portretas
Apie Oleka nėr ko kalbėt kokia buvo sveikatos sistema žmonės prisiminkit ..tik dabar suprantu ,,kad ko gero nėr nė vieno pasaulyj astovo iš sveikatos ministerijos dėl cov...

Anonimas

Anonimas portretas
Nors Veryga jau ir oficialiai atšaukė senjorų diskriminaciją, šiandien visi IIKi tinklo " ruporai" grėsmingai vis pranešinėjo senjorams nesilankyti. Atsipeikėkit, pagaliau ir leiskit mums gyventi!

Beryga

Beryga portretas
Vykdo aklai viską ką jam liepia karabasas ciniškai,melagingai ir nupususiai

Broni

Broni portretas
Teisingai. Pritariu eksministrams. Nereikia musu diskriminuoti ir is musu tyciotis. Mums reikia gydytoju pagalbos, gydymo, o jo negaunam. Negaunam reikiamu vaistu, nutraukti gydymai. Veryga ir nori pensininkus nuvaryt i kapus. Jam nesvarbu musu sveikata. Tai niekaip nesuprantama kur prezidentas yra kad nenuima jo is sio posto. Galių neturi ar noro. Kazkoks debilizmas. Ale is kur tokiu debilu randa kaip ponas Veryga. Negi Jus buve musu ministrai neturit itakos, kad patraukt sita pona i teisma uz musu diskriminacija. Laukiam gydymo ir neturim. Padekit mums nuo Svernelio ir Verygos pasityciojimu. Aciu

Rasa

Rasa portretas
Būtina nuimti kaukes gimdyvėmsten būtina giliai kvėpuoti, o ne per kauke dusti.

Anonimas

Anonimas portretas
Padaiga prisivoges pinigu Tenerifej gerai gyvena:)

Pensis

Pensis portretas
Saugotis reikia ne senių o neatsakingų jaunuolių tai jie išplatino užkratą viruso ir toliau platina Jei ne jie čia koronistų nebūt Lietuvoj Atsimerkit ir nediskriminuokit senjorų ožiai

Anonimas

Anonimas portretas
taip dabar sergantiems letinemis ligomis dalis negali net papulti pas specelistus dabar CORONA auksciau visu kitu ligu

Kostas

Kostas  portretas
O kazin ex ministras padaiga nieko nekalba ?

w

w portretas
parazytai kolchoznikai tik seimo senjoru nediskriminoja, o kiti jiems nusispjaut, tokia mano nuomone.

Migla

Migla portretas
Kalbama ne tik apie 60+, bet ir apie asmenis, turinčius lėtinių susirgimų ir esančius rizikos grupėje. Visiems šiems asmenims medicininės paslaugos neteikiamos, nėra procedūrų, pakartotinių vizitų pas specialistus, nėra galimybės sekti sveikatos stovio, pritaikyti medikamentus. Beje, ministras pirmininkas ne kartą pats viešai pasakė, kad priklauso rizikos grupei, o dirba atsakingą , emociškai įtemptą darbą. Reiškia ir kiti gali dirbti. Dėl buvusių ministrų kreipimosi, tai jie atstovauja savo ir savo klano interesus, kiti dirbantieji jiems nerūpi. Nereikia pūsti miglos į akis.

Senjora

Senjora portretas
Prašome nesirūpinti dėl mūsų.Niekas čia jūsų neprašo .Vėl noras padireklamuoti proeš rinkimus.Ir gana jau pulti ministrąj Verygą.Visame pasaulyje vyksta tas pats ne jp sugalvota.Ministras Veryga iš visų buvusių yra padoriausias.Belieka jam til dėkoti,kad rūpinasi senjorais.O kad 70 metų dar yra dirbančių tai jų problemos dėl nenuovokumo.

Lina

Lina  portretas
Mes senijorai buvome dirbantis pačiū valdžios sprendimu kol neatėjo virusas virusas atsirado iškarto visus sinijorus nurašė ėmėsi grieštų priemonių nes visi senijorai staiga tapo ligoniai lėtiniai ir į darbą šiukštu eiti nevalia bet tai nėra tiesa tai grynas melas bet jiems tai patogu meluoti juk jie visada mokėjo

Manau

Manau portretas
Kad Veryga visą laiką 60 mečius diskriminavo.Jiems visur negalima pasirodyti.Jau tikrai kažkas negerai tam ministrui,na su kolchozniko palaiminimu nežinia dar ką sugalvos. Siaubas kiek dar jis sėdės šioje kėdėje.

biciulis

biciulis portretas
taip taip Olekai tikrai jums reikia atsisakyti tu valdisku kiedziu nes jei ilgiau dar jas smardinsite tai neuzteks ir tonos dizinfekcinio skyscio jom isdizenfekoti

Jonas

Jonas portretas
Juokdariai, būtų patylėjęs.

bet

bet portretas
Tikrasis mokslas liudija, kad dievas laukia anapus kiekvienų durų. - Popiežius Pijus XII. arba: Dievas nežaidžia kauliukais su Visata-Albertas Einšteinas. "Dievas, stebuklai ir Naujoji fizika."

Anonimas

Anonimas portretas
klausykit jus 2 seniai oleka ir cerniauskas nenurodinekyt kaip mums pensininkams elgtis ir nevedinkyt eiliniu lietuvos pensininku senjorais nes tai yra pasityciojimas is ubagu

...,nePRIIMTINA DISKRIMINUOTI SENJORU,nes...

...,nePRIIMTINA DISKRIMINUOTI SENJORU,nes... portretas
daug SENJORU yra ir AUKSTO RANGO POLITIKU...,trumpi ir SUBJEKTYVUS ASMENINIO POBUDZIO paMASTYMAI I TEMA... TASKAS

Kiek galima......

Kiek galima...... portretas
Negražu tyčiotis iš 60 - mečių. ........jau konservatoriai sumažino pensijas......dabar vėl nuvertinamI tie patys pensininkai....iš darbo metami lauk........tapo nepageidaujami aplinkoje....

Toks įspūdis

Toks įspūdis portretas
kad pagaliau ponus ištiko didžiulė laimė - surado priežastį tarkuoti Verygą ir parodyti kad jiems labai rūpi pensininkų laimė.:D). O kur buvote ponai kai pensininkams nei viena valdžia iki šiol nekėlė ubagiškų pensijų (reikėjo didinti auksinių šaukštų ir kt. šlamšto pirkimą kariuomenei) ir kai dbilas Kubilas nurėžė dar ir dalį iš tų grašių? Ta ,,diskriminacija" prieš toki cinizmą atrodo kaip musė prieš dramblį

tempor

tempor portretas
Gražu, kai mūsų profesoriai per televiziją giriasi, kad žino, jog apie šį virusą nieko nežino

aaa

aaa portretas
eksministrai gal ne geriau dirbo už dabartinį, bet šiuo atveju jų pastebėjimai labai teisingi.

Aurelijus

Aurelijus portretas
Oleka ir kitus senjorus kurie nekuria kapitalizmo neleiskite vadovauti..

Mintis

Mintis portretas
Gal gerai būtų paankstinti pensijas?

RINKIMINĖ KLOUNADA

RINKIMINĖ KLOUNADA portretas
Nepavydžiu politikams - prieš rinkimus tiek vargo, pritraukiant dėmesį. Gribiasi už kiekveino šū.niekio.

kaunietis

kaunietis portretas
o generiniai ;vaistai'

Lionginas

Lionginas portretas
Nepilnapročių negalima prileisti prie valdžios postų. Kur žiūri visuomenė? Profesonalų vyriausybė.

senjorai

senjorai portretas
Tie senjorai daug sveikesni už tuos ,kurie dar nesulaukę to amžiaus.Ir apskritai-jeigu dirbi,vadinasi esi tikras,kad su sveikata problemų nėra.Tai kokie čia dar gali būti priekaištai.Juk yra nustatyti kriterijai ,kuriais vadovaujamės ,kad esame sveiki ir darbingi.Kiek dar gali tęstis tas begalinis priekaištų maratonas senjorams.Užsienyje begalės viešose įstaigose dirbančių senjorų ir niekas jiems jokių priekaištų neturi.

Visiems kliūna seni,senstantis žmonės

Visiems kliūna seni,senstantis žmonės portretas
Kuo kalti senjorai kai kas dešimtmetį ,gal su trupučiu vis nutinka krizės ir tai daugiausiai paliečia senjorus.Tai Kubilas savo darė,mažino pensijas, tai dabartinei valdžiai norisi uždaryti mus namuose .Tai leiskit į pensija nuo 60 metų jai taip nurašomi ir uždrauskit vaikščioti į lauką ,busim tuomet ramus ,kaip nori valdžiažmogiai.

beje

beje portretas
Tegul Veryga pranesa kiek niekuo detu, neserganciu virusu buvo uzkresta ligoninese ir kiek is ju mire. Skaiciai bus stulbinantys.

Kaunietė

Kaunietė portretas
Komentatoriai, kaip jūs nesuprantat, kad po tokių rekomendacijų darbdaviui lengviausia išeitis imti ir atleisti iš darbo, nes jei susirgs ir numirs 60 - metis, bus kaltas darbdavys, o jei 59 - metis darbdavio atsakomybės nėra. Čia nėra jokio saugojimo, čia tik visų 60-mečių išvarymas iš darbo.

Daiva

Daiva portretas
Buve ministrai ,tokie ministrai ,kad net Lietuvos zmones jusu nepamena,gal savo asmeniniais darbais ka nuveiket SAM dirbdami ,papasakokit ,priminkit zmonems ,nes jeigu neturit ,ka papasakot tai tuomet nutilkit,jusu nuomone tik erzina zmones ,o gal jau save emet reklamuoti rinkimams artejant

nuomone

nuomone portretas
Aiskina tie kurie nieko gero nenuveike budami sveikatos ministrais,ne jiems spresti ,ka turi daryti ministras ,matyt jie noretu ,kad musu senjorai iskristu kaip muses ,o gal bijo patys budami senjorais darbo netekti?Veryga geriausias ministras per 30m. todel jam pavydi tie kurie buvo visisli diddeli 0,

juk

juk portretas
veriga NESYSAKIS ATLIGINIMO 5000.EU KOL KARANTINAS NESIBAIKS

Pensininkeba

Pensininkeba portretas
Baikit pulti ir peikti Veryga,reikia padekoti kad jam pasiseke suvaldyti epidemija.O man pensininkei niekas niekur nedraude vaukscioti Tik vieno noriu paklausti siu ponu rasiusiu laiska ka jie gero padare mums visiems lietuvos zmonems?Ogi nieko.Todel nepuldinekit esanciu ir gerai dirbanciu.Nusibodo jusu pasakeles.

kis

kis portretas
Geras sansas pensijinio amziaus zmonems atlaisvinti vietas jauniems sugrizusiems emigrantams.Kur cia tas blogis?Sakyciau ne karantino,pandemijos nebuvimo metu-sakyciau taip,bet tai kas vyksta pasaulyje ,kur nepaistoma taisykliu,gyvenimisku faktu,kad tas gericiau,o anas ne uzsikrecia,tai didziule nauda tiems jau nebe jauniems,kurie kartais neatseka visko kas vyksta aplinkui,o apie pasalyje tuo labiau.Taip pasausti Veryga uz febiurze yra sansas,nes rinkimai ant nosies,o tu dvieju galima buvo ir nerodyti,o Cerniauskas man asmeniskai issitrines-matomai nesirgau?

Galerijos

Daugiau straipsnių