Quantcast

A. Butkevičius apie naujos frakcijos kūrimą: nėra ideologinio bendrumo

Grįžti į straipsnį

Kis

Kis portretas
Margas jusu burelis ir tikslai skirtingi.Jeigu ir jungsites,tai gyvuosite neilgai.Tai ne seimo nariai,o atgyvenos,reikia jus varyti su lazda,nes is jusu tokia nauda,kaipnusenusio ozio pieno?

Abu

Abu portretas
Su kirkilu nuarde geležinkelį jau pamiršo

Vadinamas žaliasis

Vadinamas žaliasis portretas
Butkevičiaus patarėjai abramikiene, andrikiene. Grynas konservatorius, matosi kaip balsuoja. Dar peza nesąmones

BUTKEVIČIAU, juk i š d a v e i socdemokratines idėjas ir

BUTKEVIČIAU, juk  i š d a v e i  socdemokratines idėjas ir portretas
p a s i n e š i a i link KONSERVATORIŲ t v a r t o , tą patį padarė ir landsbergizmo KLIKOS atstovas BALČYTIS i e š k o d a m a s garantuotesnės vietos po SAULE, kaip kažkada tai padarė DAGYS. --Oi, oi , jeigu tai būtų žinojęs a.a. BRAZAUSKAS, kad ŠIE jo GINKLANIAŠIAI šitaip negarbingai pasielgs---jau tada JIE būtų atsidūrę politikos užribyje.--Kągi ,dabar jie i š v e r t ę KAILĮ m u l k i n a VILKAVIŠKIO ir ŠILUTĖS rinkėjus-- postringaudami apie socialdemokratines vertybes.

Anonimas

Anonimas portretas
A. Butkeviciau, kadel meluoji? Jau 30 metu jusu visu, tautos isgamos, yra viena ideologija - kuo daugiau pavogti is Lietuvos valstybes ir darbo zmoniu.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kas darosi, neskanios mišrainės.

va va butkeviciau, kada kysius imt

va  va butkeviciau, kada kysius imt portretas
vogt , plest , aferas sukt visi kaip broliai viska is puses zodzio supranta , o stai su ideologija sunkiau ...vieni nori -didelio, kiti- mazo ,tretiems -lietuveles ju rankom apiplestos gaila.....

iedologini bendruma teikia

iedologini bendruma teikia portretas
Brendzioko pakuotes is MGB ir torciukai is Kristianos.

BUTKEVIČIUS pats būdamas n e s t a b i l u s, nori

BUTKEVIČIUS pats būdamas  n e s t a b i l u s, nori  portretas
suvienyti ATSKALŪNUS.---Juk jis pats nežino į kurią pusę eiti,ilgai v a r g ę s kairėje pusėje - šiandieną i š d a v ė socialdemokratines idėjas , p a š i n e š ė į DEŠINĘ remdamas konservatorius,tuo ieškodamas SAU lengvesnio gyvenimo, panašiai kažkada taip pasielgė ir DAGYS, kurį konservatoriai išnaudoję --išmetė į p o l i t i n į ŠIUKŠLYNĄ.---Tokių panašių ATSKALŪNŲ kaip Butkevičius MIŠRIOJE frakcijoje yra BALČYTIS,kuris taip pat parsidavė KONSERVATORIAMS.-- --Šitokia šių seimūnų l a i k y s e n a rodo , kad VILKAVIŠKIO ir ŠILUTĖS rajonų RINKĖJAI liko a p g a u t i, nes per rinkimus jie p o s t r i n g a v o apie kairiąsias idėjas.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Jūs jau ten visi taip pasenote nieko (arba tik sau palankius įstatymus priiminėdami) neveikdami, kad smegenys visiškai atrofavosi. Gėda turėtų būti didžiulė už tokį Luetuvos nustekenimą. Panagrinėkite savo priimtus įstatymus! Absurdas! Kai susiduri su konkrečiu gyvenime, tai ir galvoji, kad tik durnius taip galėjo sugalvoti!..

tai

tai portretas
genseko AA is kom chebros isvertes kailinius ir parsidaves globalistam toliau verda velniui kose kartu s u liblaisvais pridurkais be morales jausmo......

Nepasitikiu

Nepasitikiu  portretas
nei vienu pakeitusi partiją ir likusiu seime . Kaip tokie gali turėti nors kokią ideologiją be asmeninės naudos " ideologijos " ? Fui , pone Butkevičiau , matyti kaip " raudoni " virsta " žaliais " , konservatyvūs - liberaliais ir t.t. nekelia pasitikėjimo personomis ....Jūs man tarp jų ...

Galerijos

Daugiau straipsnių