Quantcast

Būsimo žemės ūkio viceministro M. Čimbaro profilyje – gausu pikantiškų nuotraukų

  • Teksto dydis:

Seimo nario Petro Čimbaro sūnus Modestas užims žemės ūkio viceministro postą. Dar nespėjus jam įsitvirtinti, socialiniuose tinkluose pradėjo plisti pikantiškos nuotraukos iš 24 metų amžiaus būsimo viceministro profilio. Nuotraukose – ir alkoholis, ir tabakas bei pripučiamos lėlės.

Neliko nepastebėtas

Vienas „Dviračio žinių“ kūrėjų Haroldas Mackevičius savo feisbuko profilyje pasidalijo būsimo žemės ūkio viceministro M. Čimbaro nuotraukomis. Jas pats būsimas politikas buvo anksčiau įsidėjęs savo socialinių tinklų profiliuose.

Nuotraukose M. Čimbaras įsiamžino su įvairiais alkoholiniais gėrimais, tabako gaminiais. Negana to, buvo nuotraukų ir su pripučiama lėle. Dėl to visuomenės veikėjams kilo klausimų, ar M.Čimbaras atitiks keliamus nepriekaištingos reputacijos reikalavimus.

„Tuoj turėsime naują, energingą ŽŪM viceministrą. 24 metai yra pats tas amžius. Kelios jaunojo Čimbarioko ištrinto instagraminio gyvenimo akimirkos“, – taip nuotraukas apibūdino H.Mackevičius.

Nuotraukos kaipmat paplito

Šis įrašas ir pikantiškos būsimo viceministro nuotraukos internete kaipmat paplito. Po įrašo paskelbimo per maždaug 6 valandas įrašu pasidalijo daugiau nei pora šimtų internautų, dar daugiau jų išreiškė savo poziciją po pačiu įrašu. Komentatoriai dėstė, jog pasiekti tokio aukšto posto greičiausiai padėjo jo tėvas P. Čimbaras, šiuo metu dirbantis Seime.

„Čia tiesiog sutapo keletas aplinkybių ir tiek: dirbti niekas nepriima, mokytis tingisi, tėčiui nusibodo duoti kišenpinigius“, – savo nuomonę išsakė Martynas U.

„Matosi, kad moka distiliuot grudus nuo pelų“, – ironijos neslėpė Justas B.

„Puikus pavyzdys studentams, kad oi, kaip reikia filtruoti, ką keli į „Instagram“, – pastebėjimu pasidalijo Benediktas J.

Kol kas nekomentuoja

Portalas kauno.diena.lt paprašė žemės ūkio ministro Andriaus Palionio pakomentuoti, kodėl būtent M. Čimbarą jis pasirinko į savo komandą, kokias užduotis jam patikės. Taip pat pasidomėjome, ar viceministrams nekeliamas reikalavimas turėti nepriekaištingą reputaciją.

Ministro spaudos tarnyba atsiuntė laišką, jog A. Palionis šiuo metu išvykęs, todėl tik trečiadienį galės plačiau pakomentuoti savo sprendimą M. Čimbarą skirti savo pavaduotoju. Anot spaudos tarnybos atstovų, viceministrus skiria pats ministras, todėl jo pavaduotojai esą į pateiktus klausimus atsakyt negali.

„Jūsų minimo asmens galimai planuojamas skyrimas žemės ūkio viceministru niekaip nėra derintas su premjeru, todėl kol kas jis susilaikys nuo komentarų. Lauksime ministro sprendimo ir pozicijos“, – teigė Ministro Pirmininko patarėjas Tomas Beržinskas.

Su pačiu M. Čimbaru susisiekti nepavyko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
Ant kiek supuvusi musu tauta, nuo zagres valstieciai, balsuosit dar už juos?

?

? portretas
Broliai Komskiai? Kur pareiguna suni nusove?

Anukas

Anukas portretas
Senelis - anukas, tevas - sunus, kas dar?
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių