Quantcast

A. Bilotaitės patarėju tapo teisės profesorius R. Kalesnykas

  • Teksto dydis:

Vidaus reikalų ministrės Agnės Bilotaitės patarėju pradeda dirbti teisės profesorius Raimundas Kalesnykas, jis ministrei patars viešojo valdymo, antikorupcijos ir teisės klausimais.

„Manau, kad mano turima ilgametė profesinė patirtis viešojo sektoriaus pokyčių valdymo, korupcijos prevencijos ir teisėkūros srityse bus naudinga Vidaus reikalų ministerijoje. Tikiuosi, kad kartu su ministerijos specialistais glaudžiai bendradarbiausime ir kursime naujus ar tobulinsime esamus teisės aktus, siekdami geriausio rezultato“, – teigia R. Kalesnykas.

Kaip antradienį pranešė ministerija, R. Kalesnykas yra teisės mokslų daktaras, Kazimiero Simonavičiaus universiteto Teisės fakulteto profesorius. 1997 metais jis baigė teisės studijas Mykolo Riomerio universitete, kur 2002 metais apgynė disertaciją.

Per 23 metų akademinę veiklą dėstė įvairiose aukštosiose mokyklose Lietuvoje ir užsienyje, dalyvavo vykdant tarptautinius projektuos, taip pat 2006 – 2007 metais dirbo vidaus reikalų ministro patarėju. Nuo 2008 metų dirbo įvairiuose tarptautinėse organizacijose, tokiose kaip CEPOL, ESBO, „Safeworld“, kur prisidėjo įgyvendinant vidaus reiklų sistemos ir antikorupcines reformas viešajame sektoriuje Kirgizijoje, Tadžikistane, Kazachstane ir kitose valstybėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Ministru galima skirti žmogų, kuris praėjęs visas tarnybas, arba bent dalį. Ką ji išmano apie agentūrinį darbą? Gal norėtų kuris iš jos patarėjų padiskutuoti?

EX

EX portretas
Žinoma, profesorius patarinės, tik ar ministrei dašus ? Jai iki teisės toli. Pasimokė 2 metus tai jau ir teisės magistrė. Kur dar teisės bakalauro pakopa? Ne pilna teisės programa. Tokių ale magistrų kas antras, kurie neturi kvalifikacijos dirbti nei teisėjais,advokatais, prokurorais.

Anonimas

Anonimas portretas
Kalesnykas ar Kalesnyk?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių