Quantcast

A. Bilotaitė: VRM siūlo įvesti nepaprastąją padėtį pasienyje

Grįžti į straipsnį

atsibuskbilotu zemaite kokios dar padetys ?

atsibuskbilotu zemaite kokios dar padetys ? portretas
? kai jos svabo jau seniai ivestos ir daro genocida planetiniu mastu ir jei tu sieksi geroves sau ir savo vaikams tai varyk visus valkatas is tevynes o jei ne tai perleisk savo kede valstieciams su A Sirinskiene kuri zinos ka reikia daryti ir mes senjorai ja tykime nes rinkome o ne tuos lgbt pridurkus be gedos jausmo kuriuos iremino euro socbergmafija su povsaika?======

parasytu tiesiai sviesiai

parasytu tiesiai sviesiai portretas
arabu kalba,kad vokietija yra zymiai arciau nuo lenkijos nei nuo lietuvos

Jooooo)))

Jooooo))) portretas
Nu tu matai , liberkonservynas su laisve , Lietuvos žmonėms nori įvesti RĖŽIMĄ ? ! Priminkite diktatorius Lukošenka , cikanovskojos protestams vaikyti , buvo įvedęs griežtą judėjimo ribojimą ?

Na jau ne konservatore ministre Bilotaite

Na jau ne konservatore ministre Bilotaite   portretas
jokios nepaprastosios padėties !!! Jos įvedimui reikalingos konkrečiai nurodytos sąlygos !!! Jų nėra ! O štai ministrės ir vyriausybės nekompetencija - akivaizdi !!!! Todėl nepaprastąja padėtimi pridengti jūsų kvailystes ? Ne ne ne !!! Paprasčiau atsistatydinti dėl negebėjimo valdyti situacijos ministrei Bilotaitei . Mes , žmonės , nekalti , kad jūsų gebėjimai nuliniai .

reiktu

reiktu portretas
juos kazkaip i pshechliandija nukreipt-vis arciau vokietijos

Anonimas

Anonimas portretas
Na ir valdzia Lietuvoj. Ar nors vienas protaujantis ministras yra sioje valdzioje, ar visi nudurnija.Kasdien kazka siulo ir nieko nepadaro. Kada baigsis sitas bardakas Lietuvoj.Jau nebejuokinga darosi. Viskas , alia viskas zlunga, nyksta, iskraipyta. Laikas paleisti ta seima su visais ministrais ir ptarejais. Kur prezidentas, ar isvis toks postas dar tebeegzistuoja.

Na, įvestų nepaprastą padėtį...

Na, įvestų nepaprastą padėtį... portretas
Bet gi atbėgėlių net nebandytų išvyti atgal į BY pusę, o vat prieš lietuvių tautą nukreiptų visą represinių struktūrų galią, nes konservatoriai kitaip nemoka!

> dėmesio !

> dėmesio ! portretas
TIKRAI... Vyrkaujame, kai rusų dujas perka vokiečiai ir už tuos pinigus okupantas terorizuoja savo kaimynus, BET nematome krislo savo akyje, remdami apsišaukėlį tarakoną, pirkdami iš jo didelius kiekius druskos. Ką , kelių tvarkytojai, nėra pas ką kitą užpirkti ? Barstykite žvyru. Ar neturėtų seimo nariai šiuo klausimu pasidomėti ?

gal

gal  portretas
Aga paleisti vyriusybę, įvesti karinį valdymą. Kaip negalim užtikrinti sienos apsaugos, kam NATO reikalinga?? Panaudokite senus kalašnikovus su guminėmis kulomis, patys subgs atgal.TAI ne karo emigrantai, tai turčiai.

Tikrai

Tikrai portretas
Laikas pastatyti į vietą ruskių 5 koloną,surusėjusių lenkų ir maršistų pavidale...

Anonimas

Anonimas portretas
Fasistinis landzbergiu ir ,,laisves,, gaujos rezimasTURI BUTI NUVERSTOS. Tauta tusi teise ir pareiga ginti Tevyne nuo soc. parazitu invazijos ir okupacinio rezimo koloborantu. Cia MUSU zeme, cia musu Tevyne ir neleisim kad ja mindziotu nigeriai ir teroristiniai muslimai. . Neleisim kad vietiniai valdzios isgamos darytu milijoninius biznius vezdami ,,pabegelius,,

To maršistams

To maršistams portretas
Esi menko intelekto žmogelis,labiau fanatikas arba sektantas,taip kad tau laikas kreiptis pas psichiatrą nes artėja krizinis laikotarpis,nuo kurio beprotystė garantuota.

dėmesio!

dėmesio! portretas
Daug kalbama apie sankcijas aukso kiaušinius Lukajedo režimui nešančios vištos - "Belaruskalij" produkcijai, esą netgi reikėtų blokuoti kalio trąšų eksportą per Klaipėdos uostą. Tuo tarpu Lietuvos parduotuvėse pasirodė valgomoji "Belaruskalij" druska. Yra net atstovas Lietuvoje - "Lit Salt Trade" Upės g. 5 Vilniuje. Tačiau daug įdomiau atrodo įmonės laimėti viešieji pirkimai. Pirkėjai:Akcinė bendrovė "Kelių priežiūra" 20 600 020 €; Vilniaus miesto savivaldybės administracija 3 454 839 €; Uždaroji akcinė bendrovė "Kauno švara" 1 542 662 € Akcinė bendrovė "PANEVĖŽIO SPECIALUS AUTOTRANSPORTAS" 293 304 €; Visagino savivaldybės administracija 149 059 € Iš viso - daugiau kaip 26 mln. Eur. Beje, priminkite, kas ten Vilniui vadovauja?

>maršistams

>maršistams portretas
Savo fašistinius kliedesius pasilaikyk prie savęs. Galėsi juos demonstruoti draugeliams zonoj draugeliams.

maršistams

maršistams portretas
seniai laikas.Tik tada bus galima sutvarkyti tamoševskininkus ir patvorinius.LAikas juos lupt,kad lėktų jie į baltarusiją pas savo draugelį tarakoną

algis

algis portretas
tik pasiule dar ar turejo jau buti ivesta ta padetis. letapedziai. letesni net uz soumius

žinot

žinot portretas
jau ir man nervai nelaiko....tam Anušauskui tikrai su galva negerai!!!!! Padėtis labai bloga, o jam nėra prielaidų įvesti nepaprastą padėti...... aš piktas......

sieną galima pastatyti per viena vienintelę dieną

sieną galima pastatyti per viena vienintelę dieną portretas
tereikia NACIONALIZUOTI vienai dienai visas statybos kompanijas.paskirstyti sienos ruožus,pagal kompanijų dydį ir vakare siena bus gatava...ar prisimenat kaip seimas apsitvėrė per sausio13

kaip į savus

kaip į savus portretas
policija gali mėtyti ašarines granatas ir petardas, o prie Lietuvos Baltarusijos sienos - tai jau negalima, kad atsitrauktų nuo sienos valkatos iš viso pasaulio ir tuo pačiu "pažadintų" Baltarusijos pasieniečius???

lerva,ka tu siulai post faktum niekam nebeidomu

lerva,ka tu siulai post faktum niekam nebeidomu portretas
ATSISTATYDINK,gal išvengsi tautos keršto.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kol šitie idiotai bus valdžioje, tęsis ir toliau, bus dar blogiau. O, čia kalta Liaudis jį riko tokius besmegenius...................

Lauris

Lauris  portretas
Tegul ta bilotale kale atkisa savo sikna tiems emigrantams ir supras gal kas darosi

senai laikas

senai laikas portretas
nes tik palapines stato. Reikia nustatyti aiškias ribas, o ne žaisti demokratiją.

Aj

Aj portretas
Ji ten gaudosi ką nors nei ką. Ką jai pataria patarėjai, o jiems generolai, o generolams žemesnio rango trizniai, tą ji ir kalba ir daro. Aplamai, jei nebūtų padėtis rimta, tai ji atrodo tose pareigose komiškai.

kokia baisi

kokia baisi portretas
neatsiduociau jajai

Rms

Rms portretas
Su visa pagarba - na negali vidutinių gebėjimų žmogus vadovauti ministerijai. Nesusipratimas, daugiau nieko.

123

123 portretas
boba uz vairo - mirtis ant ratu...

Galerijos

Daugiau straipsnių