Quantcast

A. Bilotaitė sako svarstanti kreiptis dėl R. Pociaus pareiškimų į teismą

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė sako svarstanti kreiptis dėl buvusio Viešojo saugumo tarnybos vado Ričardo Pociaus pareiškimų į teismą.

Ji teigė, jog generolo pareiškimus, kad šis nuolat jautė spaudimą trauktis, vertina kaip šmeižtą.

„Apie mobingą ir atitinkamą elgesį – žmonės, kurie dirba su manimi, žino, kad aš taikau visai kitokius darbo kultūros standartus, kurie galbūt buvo įprasti anksčiau. Tai yra išsigalvojimai iš mano buvusio pavaldinio pusės, elgesys toks, kad man sunku vertinti tuos išsireiškimus. Aš tai vertinu kaip šmeižtą ir vertinu su teisininkais – galbūt kreipsiuosi į teismą ir ginsiu savo garbę“, – susitikime su opozicinėmis frakcijomis ketvirtadienį sakė A. Bilotaitė.

Šią savaitę R. Pocius interviu naujienų portalui „Delfi“ pareiškė, kad su juo buvo susidorota ir apkaltino ministrę A. Bilotaitę nekompetencija.

Po interviu Vidaus reikalų ministerija teigė, kad savo pareiškimais buvęs VST vadas bando pridengti savo melagingą informacijos teikimą, nebuvimą darbo vietoje ir nepasiekiamumą. A. Bilotaitė generolo teiginius vadino „liguistais kliedesiais“.

Kelių opozicinių partijų atstovai pasiūlė atlikti parlamentinį tyrimą išsiaiškinti situacijai, abiem pusėms apsikeitus kaltinimais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Karolis

Karolis portretas
Tada, sausio men prie Televizijos boksto stovejau su armaturos strypu rankose. Mano dukrai buvo vos pora dienu. Praejo daug metu. Esu vienas is “riausininku”. Apie bilotaite: arogancija, pasiputimas, nesiskaitymas. Negaliu patiketi, kad ministrai Lietuvoje gali sau leisti nesiskaityti ne tik su zmonem, bet ir su juos iskvieciancia institucija.

užjaučiu Temidę

užjaučiu Temidę portretas
Žinant kad Lietuvos teisėjai - konservatorių šunyčiai...

Sprendimas

Sprendimas portretas
Tegyvuoja melžėjų valdžia!!! Juk taip teigė šių parijų pradininkai..
VISI KOMENTARAI 67

Galerijos

Daugiau straipsnių