Quantcast

A. Bilotaitė nesupranta, kodėl jai vis dar žeriama kritika: norėčiau paklausti, kas yra nepadaryta?

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė stebisi, kodėl ji ir jos vadovaujama ministerija vis dar kritikuojama dėl darbo migrantų krizės metu. Ministrės teigimu, situacija Lietuvos – Baltarusijos pasienyje šiuo metu yra stabilizuota.

„Situacija yra stabilizuota. Kritika yra kritika, bet aš manau, kad apie krizės suvaldymą kalba patys darbai. Aš norėčiau paklausti, kas yra nepadaryta. Man regis, visi darbai, visos priemonės buvo įgyvendintos, visų reikalingų veiksmų buvo imtasi. Šiandien mes turime stabilizaciją“, – žurnalistams sekmadienį vykusio konservatorių suvažiavimo metu sakė A. Bilotaitė.

Visgi ministrė pažymėjo, kad atsipalaiduoti nereikėtų, nes, pasak jos, nelegalių migrantų srautus per Lietuvą organizuojantis Aliaksandro Lukašenkos režimas yra neprognozuojamas.

„Mes matome nestabilų Aliaksandro Lukašenkos režimą, todėl turime būti pasiruošę bet kokiems scenarijams“, – sakė A. Bilotaitė, pažymėdama, kad tikrai jaučia ją į ministrus delegavusios konservatorių partijos bendruomenės palaikymą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>

> portretas
Kolchoznikai-stukaciai -okupantu parankiniu palikuonys nepatenkinti ...

Kas dar nepadaryta, \\\\\.../////

Kas dar nepadaryta,  \\\\\...///// portretas
Tu dar neišmėžta su šūdinom šakėm.

Kaunas

Kaunas portretas
nepadaryta nieko o nesamonių pridaryta daug.va čia tai bėda,o kenčia paprasti Lietuvos žmonės.
VISI KOMENTARAI 44

Galerijos

Daugiau straipsnių