Quantcast

A. Bilotaitė: nepaprastosios padėties įvedimas nereikštų, kad VRM nusimestų atsakomybę

Grįžti į straipsnį

sita boba labai prisidirbus

sita boba labai prisidirbus portretas
kad ant visu fotkiu labai issigandus!

Kazys

Kazys portretas
Varna o ne ministrė,atsistatydinti jai reikia ir kuo skubiau.Konservatorių išpera.

>

> portretas
Manau TAI 30 metu("VALDZIOS-BIUROKRATU ARMIJOS") "apsileideliu-vagiu-kombinatoriu veiklos" REZULTATAS ,FIASKO !? P.S "skelbs konkursa" .... !?

Anonimas

Anonimas portretas
Konservu vadas pridirbo. Paskui Blondine, grozio konkurso dalyve vaidina didziausia virsininke. Bet kaip visada gavosi didelis ir smirdantis. Geda, o ne valdzia.

ka cia pliurpia ta konservatdegeneratu Ozka

ka cia pliurpia ta konservatdegeneratu Ozka portretas
karo stovio nepaprastos padeties yvedimas--atrisa rankas visiems lietuvos galavariezams policajams ir iskrypeliams ...ir UZRISA SURISA RANKAS VISAI TAUTAI .... tauta negales nei referenduma skelbt ,nei protestuot , nei gintis, --gales tik vygdyt banditu ysakymus...arba nus teisiami ,tardomi , baudziami ir be kaltes laikomi uzdaryti kalejimuose kaip Paleckis ..Yra pasienio kariuomene, yra visu rusiu,- riausiu , karo ,maro ,aro, zandaru ,policaju ,saugumieciu , stukaciu --armija , yra kariuomene --O SIENA KIAURA ....eikit saugot siena nepliurpe ubagai jus dvasios... o ne zmones su bananais dauzyt ir dujom y akis purkst...

….

…. portretas
O kur jusu Eu tolerancija?

Senis

Senis portretas
Čia parodo, kad Lietuvos valstybes kaip ja ir nera tokios, nes nera sienu kas nori tas eina kas nori tas vaziuoja kiaurai, sienos parodo valstybes statusa, pabandykit taip praiti laisvai i Kaliningrada, pakeliui jau busi uždarytas į cype o ne į pabegeliu stovykla, kol patys zmones neprades pabegelius statyti į vieta tol nieko gero nelauk. O valdžia toliau subininiais rupinsis žiures kas kur vaivorykste nupes ir tyrimus atliks.

Tikra tiesa "Dvigubi standartai" komentare

Tikra tiesa "Dvigubi standartai" komentare portretas
Štai ir Lietuvos LAISVĖ! Lietuviai susirinkę taikiai išreikšti savo valios, jėga buvo stumdomi, vaikomi, purškiami dujomis. Siūloma tuos žmones sukišti į kalėjimą. Ne valdžia, o idiotai. Vežkitės i seimą, seimo rezidenciją, susirinkę visus patvorinius musulmonus, kam juos kišat savo tautos žmonėms, kurie neįvedinėjo tvarkos Baltarusijoje, kurie neslėpė baltarusių tautos išdavikų.

Lauris

Lauris  portretas
Bilotalei geda geda kad ileidi per siena kirsti babajams

ramute

ramute portretas
nekenciu tos vistu karalienes,galvoja tik apie save

aš į vištą nebekreipiu dėmesio

aš į vištą nebekreipiu dėmesio portretas
senai neidomūs jų pliurpalai.tik ATSISTATYDINTI

Pafa

Pafa portretas
Tai vištai tik karves ir temelžti. Daugiau ji nieko nemoka...

galvoju

galvoju portretas
Ir kam toks vargas, matai, kad sėdi ne savo rogėse-pasitrauk. Negi žmonės nesupranta, kad yra netinkami pareigoms...

Viva

Viva portretas
Bilotaitė valstybinė nusikaltėlė

BLIAMBA !

BLIAMBA ! portretas
Greićiau įveskit tą NP ! KIEKVIENĄ DIENĄ JŲ VIS DAUGIAU ! NUSKĘSIM !

DVIGUBI STANDARTAI

DVIGUBI STANDARTAI portretas
Beveik prieš metus tūkstančiai žmonių Lietuvoje susikibo į „Laisvės kelią", skanduodami: „Žyve, Belarus!" Renginį rodė nacionalinis transliuotojas LRT, o progos pasireklamuoti nepraleido netgi aukščiausi esami ir buvę šalies vadovai. Visi reiškė gilų susirūpinimą Baltarusijoje pažeidžiamomis žmogaus teisėmis,o kai į nesiliaujančius mitingus besirenkantys gyventojai buvo sulaikomi policijos pareigūnų, prieš mitinguotojus buvo naudojama jėga. Lygiai tokia pati situacija pirmadienį vakare susiklostė Šalčininkų rajone, Rūdninkuose. Gyventojai, užstoję įvažiavimą į poligoną, buvo nustumti ir apipurkšti dujomis. Tačiau iš mūsų aukščiausių vadovų, pernai garsiai rėkusių apie žmogaus teisių pažeidimus Baltarusijoje, šiandien - nė cypt.

respublika

respublika portretas
Seimo Lietuvos regionų frakcijos nariai Petras Gražulis ir Valdemaras Valkiūnas siūlo atšaukti praėjusios kadencijos Seimo 2018 m. gruodžio 4 d. priimtą rezoliuciją „Dėl Jungtinių Tautų Visuotinio susitarimo dėl saugios, tvarkingos ir reguliarios migracijos“ ir taip pat ragina atšaukti Lietuvos parašą rezoliucijoje Jungtinių Tautų generalinėje asamblėjoje. Parlamentarai įregistravo tai siūlantį rezoliucijos projektą. Jame numatyta, kad Seimas turėtų pasiūlyti Vyriausybei nedelsiant įpareigoti vidaus reikalų ministrę Agnę Bilotaitę atšaukti buvusio vidaus reikalų ministro Eimučio Misiūno parašą Jungtinių Tautų generalinėje asamblėjoje Marakeše 2018 m. gruodžio 10 d. patvirtintame Globalios migracijos pakte ir tuoj pat pradėti taikyti baudžiamąją atsakomybę už neteisėtą sienos perėjimą.

Rici

Rici portretas
Vykit LANCINSKA atgal i Ukraina,jis gi zmoniskai nebemoka kalbet,tik isakymais.

jo

jo portretas
IX fortas jau dirba.

Galerijos

Daugiau straipsnių